Saglık ocagı ve beledıye hakkında!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Arkadaslar esenyurtu bılen bılır ben yenıyım bızı 3.4 km uzaktakı saglık ocagına verdıler ad vermeyeyım bgn gıttık ası ıcın oglumu goturduk, bız ordayken bıkadın geldı ustu bası benı sok ettı! Yabancı hanı hoslanılmayan ınsanların gıyımı gıbı, anladoınızmı? Gırıstekı kadına bısıler soledı oda yabancı galıba gecelk gıbı bısı gymıs ustune anneanne hırkası gbı bısı, ust katta calısan dr lerın bırazı cınlı galıba , çinli:) bana herkez ıtıraz et orya gıtme dıyor nerden nasıl ıtıraz edecegım, ben e5te otryorum verdıklerı yer cok eskı yerlerde cok uzak bana.bana gore saglık bakanlıgı bıraz cıddıyet lı olması lazım. Calısanlar bole olmamalı. Zencı bır dr var akrabamızın burnundan getırıyomus her gıttıgınde, gelıp bızım devletmzde ekmek yıyolar hemde turklere yaptkları muameleye bak.nasıl ıtıraz edeblrm nereye gtmem lazım arkadaslar

Günaydın ben istanbulda degilim farklı bir şehirdeyim bizde eski oturdugumuz yerden taşındıktan sonra aile hekimligimizi en yakın yere aldırmak istedik evimize 5 dk lık sağlık ocagı hemen evimizin karşısında fakat doktor sayısı yetersiz diye önce bizleri evimize çok uzak yere verdiler doktorların belli bir kontenjanı varmış 4 bin doldumu hasta kayıt edemiyorlarmış daha sonra evimize en yakın yere kaydımızı aldırdık ilk başta bir doktora verildik fakat daha sonra doktorumuz degiştirdik aynı yer içinde yeni bir doktor geldi dilekçe yazıp gönderebilirsiniz.Bulundugun ilçenin ilçe sağlık müdürlükleri vardır oraya itaraz edebilirsin.

Son düzenleme:
Canım yakınındaki bir aile hekimliğine git taşıttır doktor seçme senin hakkın bütün ailen için bir form dolduruyosun hatta bizde taşıttırdık doktorla birlikte doldurduk formu hemen muaynemi oldum

Back
X