Sabahtan mı verdiniz testi ? Genelde saat 10.00 dan önce verilen testler öğleden sonra çıkıyorBugün sağlık ocağında beta hcg testi yaptırdım sonucu bugün çıkmaz mı ya, herkes ertesi gün çıkar diyor
Sabah verdim 9 buçukta. Kan tahlilleri evet öğleden sonra çıkıyor ama bu beta hormon testleri sanırım geç çıkıyormuşSabahtan mı verdiniz testi ? Genelde saat 10.00 dan önce verilen testler öğleden sonra çıkıyor
Ertesi gün çıkıyor sağlık ocağında
Bulunduğunuz ilin il sağlık sistemi laboratuvar sonuçlarına girin orda görünüyor e nabıza geç düşüyoray keşke hastaneye gitseydim bileydim gitmezdim 
Ay istanbuldayım sabah 10 gibi beta kan verdim bu sisteme nasıl bakabilirim bakıyorum ama bulamıyorum elimde barkod falan da yok benim.Bulunduğunuz ilin il sağlık sistemi laboratuvar sonuçlarına girin orda görünüyor e nabıza geç düşüyor
İstanbul il sağlık müdürlüğü sistemine girin orda laboratuvar sonuçlarına girin bulursunuzAy istanbuldayım sabah 10 gibi beta kan verdim bu sisteme nasıl bakabilirim bakıyorum ama bulamıyorum elimde barkod falan da yok benim.
Sadece tc ile bakabilir miyim peki. Elimde barkod ya da herhangi başka şey yok. Sadece kan aldı gönderdiler.İstanbul il sağlık müdürlüğü sistemine girin orda laboratuvar sonuçlarına girin bulursunuz
Bulamadım canım benim yine de çok teşekkür ederim..İstanbul il sağlık müdürlüğü sistemine girin orda laboratuvar sonuçlarına girin bulursunuz
Evet ben tc ile bakıyordum var aslında İstanbul’unda sistemi siz mi göremediniz acabaSadece tc ile bakabilir miyim peki. Elimde barkod ya da herhangi başka şey yok. Sadece kan aldı gönderdiler.
Ben de göremedim, link kolayınızdaysa paylaşabilir misiniz acaba?Evet ben tc ile bakıyordum var aslında İstanbul’unda sistemi siz mi göremediniz acaba
Merhaba, sizin sonucunuz da ertesi gün mü çıktı, sabah mı çıktı acaba?Sadece tc ile bakabilir miyim peki. Elimde barkod ya da herhangi başka şey yok. Sadece kan aldı gönderdiler.
Merhaba, sizin sonucunuz da ertesi gün mü çıktı, sabah mı çıktı acaba?
Eveeet çok şükür kuzum, hepimize hayırlı olsunAyy canım seni şimdi hatırladım mayıs annelerinden çıkmış bile sonucun hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?