E efruzee Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 67 14 3 28 Çarşamba 14:04 Konu Sahibi Konu Sahibi efruzee #1 Bugün sağlık ocağında beta hcg testi yaptırdım sonucu bugün çıkmaz mı ya, herkes ertesi gün çıkar diyor
Bugün sağlık ocağında beta hcg testi yaptırdım sonucu bugün çıkmaz mı ya, herkes ertesi gün çıkar diyor
S sulej Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2024 434 601 23 22 Çarşamba 14:18 Konu Sahibi Konu Sahibi efruzee #2 Ertesi gün çıkıyor sağlık ocağında
B busenazzz Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2024 414 92 18 24 Çarşamba 14:58 Konu Sahibi Konu Sahibi efruzee #3 efruzee .!.: Bugün sağlık ocağında beta hcg testi yaptırdım sonucu bugün çıkmaz mı ya, herkes ertesi gün çıkar diyor Genişletmek için tıkla... Sabahtan mı verdiniz testi ? Genelde saat 10.00 dan önce verilen testler öğleden sonra çıkıyor
efruzee .!.: Bugün sağlık ocağında beta hcg testi yaptırdım sonucu bugün çıkmaz mı ya, herkes ertesi gün çıkar diyor Genişletmek için tıkla... Sabahtan mı verdiniz testi ? Genelde saat 10.00 dan önce verilen testler öğleden sonra çıkıyor
E efruzee Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 67 14 3 28 Çarşamba 14:59 Konu Sahibi Konu Sahibi efruzee #4 busenazzz .!.: Sabahtan mı verdiniz testi ? Genelde saat 10.00 dan önce verilen testler öğleden sonra çıkıyor Genişletmek için tıkla... Sabah verdim 9 buçukta. Kan tahlilleri evet öğleden sonra çıkıyor ama bu beta hormon testleri sanırım geç çıkıyormuş
busenazzz .!.: Sabahtan mı verdiniz testi ? Genelde saat 10.00 dan önce verilen testler öğleden sonra çıkıyor Genişletmek için tıkla... Sabah verdim 9 buçukta. Kan tahlilleri evet öğleden sonra çıkıyor ama bu beta hormon testleri sanırım geç çıkıyormuş
E efruzee Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 67 14 3 28 Çarşamba 15:00 Konu Sahibi Konu Sahibi efruzee #5 sulej .!.: Ertesi gün çıkıyor sağlık ocağında Genişletmek için tıkla... ay keşke hastaneye gitseydim bileydim gitmezdim
sulej .!.: Ertesi gün çıkıyor sağlık ocağında Genişletmek için tıkla... ay keşke hastaneye gitseydim bileydim gitmezdim
S solin47047 Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2025 120 26 13 28 Çarşamba 16:26 Konu Sahibi Konu Sahibi efruzee #6 efruzee .!.: ay keşke hastaneye gitseydim bileydim gitmezdim Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz ilin il sağlık sistemi laboratuvar sonuçlarına girin orda görünüyor e nabıza geç düşüyor
efruzee .!.: ay keşke hastaneye gitseydim bileydim gitmezdim Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz ilin il sağlık sistemi laboratuvar sonuçlarına girin orda görünüyor e nabıza geç düşüyor