- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
- Konu Sahibi cagilbilgin
-
İnşallah güzel gider herşeyimiz bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımızaOy maşallah büyümüş sizinki benim 419 çıktı 2 hafta sonra git dedi
Inşallah haber verirsen sevinirim hastaneye gittikten sonraİnşallah güzel gider herşeyimiz bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza
Benim göğüs ağrısı şişme lekelenme ve alt karında gerginlik var. Hatta doktora gidince sorucam ara ara lekelenmem devam ediyor neden diye. Sizde var mı belirtiInşallah haber verirsen sevinirim hastaneye gittikten sonra
Bu arada belirtin var mı
Benimde midem bulanıyor ara ara bel agrım vvar bide lekelenmen varsa bekleme cnm Allah korusun acile gidebilirsinBenim göğüs ağrısı şişme lekelenme ve alt karında gerginlik var. Hatta doktora gidince sorucam ara ara lekelenmem devam ediyor neden diye. Sizde var mı belirti
Çok aşırı değil ara ara küçük geliyor bugün sorucam doktora 2 de randevum var. Tanıdık bi ebeye sordum ara ara olabilir kötü düşünme dediği için gitmedim acile.Benimde midem bulanıyor ara ara bel agrım vvar bide lekelenmen varsa bekleme cnm Allah korusun acile gidebilirsin
Naptınız gördünüz mü miniginiziÇok aşırı değil ara ara küçük geliyor bugün sorucam doktora 2 de randevum var. Tanıdık bi ebeye sordum ara ara olabilir kötü düşünme dediği için gitmedim acile.
Gördük şükür bi sıkıntısı yokmuşNaptınız gördünüz mü miniginizi
Ya maşallah cnm kalp atışı başlamış mı ben 21 hazirana aldım randevu daha çok var benimkineGördük şükür bi sıkıntısı yokmuşlekelenme içinde progesteron ilacı verdi lekenme bitene kadar kullanıcam Siz ne zaman gidiceksiniz doktora
Kalp atışı yok daha. 2 temmuzda tekrar gidicem kalp atışı için doktor o zaman 8 haftalık olucak dedi.Ya maşallah cnm kalp atışı başlamış mı ben 21 hazirana aldım randevu daha çok var benimkine
Evet ultrason ile gördümUltrasonla mi gördünüz bebisi
Kaç haftalık bilmiyorum ama kan testine göre 4 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra ultrasona git dedi bakalım inşallah sağlıkla bende görürümKalp atışı yok daha. 2 temmuzda tekrar gidicem kalp atışı için doktor o zaman 8 haftalık olucak dedi.Geç almışsınız sanki siz randevuyu kaç haftalık bebiş
İnşallahKaç haftalık bilmiyorum ama kan testine göre 4 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra ultrasona git dedi bakalım inşallah sağlıkla bende görürüm
EvetUltrasonla mi gördünüz bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?