Sağlık ocağındaki tartı mı yanlış, yoksa bebeğim kilo mu verdi?

meltem_eymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
703
0
46
Ankara
arkadaslar moralim cok bozuk yaa bende haziran annesiyim 10 haziranda bebeğim 7 aylık dünyaya geldi gecen ay tartıldık 5800 cıktı bebeğim ondan sonra hastaneye gitmiştik 2 hafta önce yüzündeki kıarıklık nedeniyle gittiğimizde orada tartıldı elbiselerini falan hep cıkarttılar 7 kilo geldi her ay düzenli kilo alıyor zaten masallah ama dün asısına gittiğimizde saglık ocagında tartldı tam 6 kilo geldi moralim bozuldu bizim tartımız doğru falan dediler bende zayıfladımı die düşündüm ama saglık ocagının tRtısına göre bebegim 1 ayda 200 grammı almıs bu ay ek gıdlarada gectik offf sizce durum nasıldır

bebegin su anda kac aylik onu anlamadim,o yuzden kilosu konuunda fikrim oluamadi.Ama anladigim kadariyla bebigin her ay kilo aliyormus,e saglikla ilgili de bir sorununuz yoksa buyuk ihtimal her sey normaldir.bebegin erken dogdugu icin diger bebeklerin kilosuyla karsilastirma yapip moralini bozma,ortalama ilk 4 ay 1 er kilo aliyor,sonrasinda da normal bir kilo artisi gosteriyorsa endise etme sakin.6.aydan sonra kilo alimi daha da yavaslar bu arada.Kilo muhim degil,saglikli gelissin bebisin o onemli.Saglicakla.

bizi sağlık ocağımız değişmişti ve bu gittiğim sağlık ocağının tartısı yanlışmış!!
ben bunu çoook sonra öğrendim.
o zamanlar kızım sağlık ocağında 11 kilo annemlerdeki normal baskülde 12.5 kilo geliyordu.. annemlere hep sizin tartı yanlış diyordum..
sonra eve hassas elektronik olanından aldım ve gerçeği gördüm. sağlık ocağında 11 kilo gelen kızım meğer 12 kilodan fazlaymış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…