irade onmli sikntilarim çok fazla. Kafa sakin olmalı bunun icin.. çünkü aşırı halsiz kalıyorsun.ana inan badiciydim halterci,yani bu oruç kas eritmiyor.. ilk su kaybediyorsun ama benim direk göbek eridi.yürüyüş sabah aksam yürünmesi lazim ama ben bi kere yurudum..lavma yada ingiliz-tuzu şart ,hastalık enfeksiyonları yok edio.Benm reflum geçmişti eşim dediki ağzın kokmuyo artik.esim hekim kızdı ölürsün diye ama inan sonra kendi yaptı 15 kg verdi. 60 dm en son. 9 kg aldm gebeydim düşük yaptım ondan.. gebe kalmadan düşünüyorum diş tedavim biticek bu sefer sınav var üniv. Anlıcan 14 martta baslarsam yeterli.zaten 4.gn bozuyorum 7 gün daha ymk yok. Tek istedigum huzur öyle moralin yuseliyorki için temizleniyor yeni doğmuş gibi sanki. Sırf bunun için istiyorum.bunu kilo için dehil hastalik için yapıyorlar .amerikada tedavi merkezleri var.kanser orucu bu. İnan yllardr sigara içen bi kadın 6. Gün öyle bir kusmuski.gri iğrenç.vücudundaki zehiri atiyo.. Benm reflu iyioldu ama geri başladı gebe kalınca.gebelik tetikliyo.zaten fazla yağlar gidiyor kendim yaşadım. Zayıfsan zaten kilo gitmez hastalık gider.bunu hersene 7 gün yapiyo millet.sağlık için huzur icin