- 14 Ekim 2015
- 211
- 340
- 33
- Konu Sahibi ElvedaKilolar
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba 2 sene önceben yaptm ama 3. gün akşamı bozdum biraz zor benim reflüm bile iyieşmişti ama öyle bir huzur sükunet moral buldumki anlatamam. her gün 1 kg gti 4 gün zaten eskisi gibi acıkmıyorsun çok az yiyiosun birde ekmeğe 8 .gün başlanıyor yani sıvı . orucu bırakınca direk yemek yersen hastanelik olursun. sabr işi bu oruc. orucu bırakınca agzın sürekli kuruyo . su içmeden duramazsın :) yani yemekler değil su vazgeçilmezin oluyor. baktın dayanamıyorsun ama en az 4. gün e gelmeli. hemn m.suyuile balarsın gaz yapmayan doğal. ertesigünsebze suyu ertesi gün salata ertesi gün balık vs.... inan 1 ay olmadan 15 lilo verdim 78 dim tam hatırlamıyorum 80 de olabilir. 62 kilo oldum. çok iyi olmuştum ama sporu bıraktım birde bebek kaybettim düşük . şimdi 69 dum en son ... göbek basen kalça bide üstbacak kilolu. boyum 166 /167 ama çok istiyorum 55 57 kg olmak. şu an diş tedavim var sonra bebek düşünüorum ilk işim diş tedavim bitince başlamak. ama ozamnki irade yokki. çok istemeli. birde sabah akşam yürümeli. çok halsz olunuyor. bekarsan kolay.ben evliyim çok zor olmuştu. eşime yemek hazırlayıp yiyemek çok kötydü. ama 2. günağrılar ve acıkma azalıyo .Merhaba musmutluluk ben dün o sağlık orucunu yapayım dedim ama az kalsın sabah arabada düsüp bayılıyordum kalsın dedim ya saglık orucu düzgün zayıflayacağım ya ama istersen birbirimize destek olabiliriz.düsememeni anlıyorum bende 67.7 kiloyum bugün tartıldım 66.6 ya kadar düstüm gecen gün ama iradem olmadıgı için yapamadım ama bu son dedim ya bütün millet veriyor bizim onlardan kalır yanımız ne ki ya ben önceden cok disiplinliydim simdi nerde artık o disiplin irade ama yok basaracagım diyetisyenle filan olacak iş degil bu diyetisyen kendinsin. Ben evet basta diyetisyene gittim ama hiç bilgim yoktu internet yoktu o zaman he pişmanmıyım hayır kendim uyguluyorum arastırabilirim hiç yoktan artık. Gel beraber bu kilolardan kurtularım her gün tartılıyorum ben ama hafta içleri girebiliriyorum ancak ben kendime hedef koydum 60 kiloya kdr her gün tartılacagım ondan snra belli günlerde tartı koyacagım kendime. senle birlikte yaparsak hem birbirimizi motive ederiz ve kilo verdikcede mutlu oluruz.
Merhaba tekrar yapmayı düşünüyormusunyz ?merhaba 2 sene önceben yaptm ama 3. gün akşamı bozdum biraz zor benim reflüm bile iyieşmişti ama öyle bir huzur sükunet moral buldumki anlatamam. her gün 1 kg gti 4 gün zaten eskisi gibi acıkmıyorsun çok az yiyiosun birde ekmeğe 8 .gün başlanıyor yani sıvı . orucu bırakınca direk yemek yersen hastanelik olursun. sabr işi bu oruc. orucu bırakınca agzın sürekli kuruyo . su içmeden duramazsın :) yani yemekler değil su vazgeçilmezin oluyor. baktın dayanamıyorsun ama en az 4. gün e gelmeli. hemn m.suyuile balarsın gaz yapmayan doğal. ertesigünsebze suyu ertesi gün salata ertesi gün balık vs.... inan 1 ay olmadan 15 lilo verdim 78 dim tam hatırlamıyorum 80 de olabilir. 62 kilo oldum. çok iyi olmuştum ama sporu bıraktım birde bebek kaybettim düşük . şimdi 69 dum en son ... göbek basen kalça bide üstbacak kilolu. boyum 166 /167 ama çok istiyorum 55 57 kg olmak. şu an diş tedavim var sonra bebek düşünüorum ilk işim diş tedavim bitince başlamak. ama ozamnki irade yokki. çok istemeli. birde sabah akşam yürümeli. çok halsz olunuyor. bekarsan kolay.ben evliyim çok zor olmuştu. eşime yemek hazırlayıp yiyemek çok kötydü. ama 2. günağrılar ve acıkma azalıyo .
irade onmli sikntilarim çok fazla. Kafa sakin olmalı bunun icin.. çünkü aşırı halsiz kalıyorsun.ana inan badiciydim halterci,yani bu oruç kas eritmiyor.. ilk su kaybediyorsun ama benim direk göbek eridi.yürüyüş sabah aksam yürünmesi lazim ama ben bi kere yurudum..lavma yada ingiliz-tuzu şart ,hastalık enfeksiyonları yok edio.Benm reflum geçmişti eşim dediki ağzın kokmuyo artik.esim hekim kızdı ölürsün diye ama inan sonra kendi yaptı 15 kg verdi. 60 dm en son. 9 kg aldm gebeydim düşük yaptım ondan.. gebe kalmadan düşünüyorum diş tedavim biticek bu sefer sınav var üniv. Anlıcan 14 martta baslarsam yeterli.zaten 4.gn bozuyorum 7 gün daha ymk yok. Tek istedigum huzur öyle moralin yuseliyorki için temizleniyor yeni doğmuş gibi sanki. Sırf bunun için istiyorum.bunu kilo için dehil hastalik için yapıyorlar .amerikada tedavi merkezleri var.kanser orucu bu. İnan yllardr sigara içen bi kadın 6. Gün öyle bir kusmuski.gri iğrenç.vücudundaki zehiri atiyo.. Benm reflu iyioldu ama geri başladı gebe kalınca.gebelik tetikliyo.zaten fazla yağlar gidiyor kendim yaşadım. Zayıfsan zaten kilo gitmez hastalık gider.bunu hersene 7 gün yapiyo millet.sağlık için huzur icinMerhaba tekrar yapmayı düşünüyormusunyz ?
Bu konuda çok bilgim var kitabıda var bende motivasyona ihtiyacım var benimde ama işte öyle herkes bu oruca sıcak bakmıyo benimde reflüm var yapmak istiyorum bu orucu inşallah yaparımirade onmli sikntilarim çok fazla. Kafa sakin olmalı bunun icin.. çünkü aşırı halsiz kalıyorsun.ana inan badiciydim halterci,yani bu oruç kas eritmiyor.. ilk su kaybediyorsun ama benim direk göbek eridi.yürüyüş sabah aksam yürünmesi lazim ama ben bi kere yurudum..lavma yada ingiliz-tuzu şart ,hastalık enfeksiyonları yok edio.Benm reflum geçmişti eşim dediki ağzın kokmuyo artik.esim hekim kızdı ölürsün diye ama inan sonra kendi yaptı 15 kg verdi. 60 dm en son. 9 kg aldm gebeydim düşük yaptım ondan.. gebe kalmadan düşünüyorum diş tedavim biticek bu sefer sınav var üniv. Anlıcan 14 martta baslarsam yeterli.zaten 4.gn bozuyorum 7 gün daha ymk yok. Tek istedigum huzur öyle moralin yuseliyorki için temizleniyor yeni doğmuş gibi sanki. Sırf bunun için istiyorum.bunu kilo için dehil hastalik için yapıyorlar .amerikada tedavi merkezleri var.kanser orucu bu. İnan yllardr sigara içen bi kadın 6. Gün öyle bir kusmuski.gri iğrenç.vücudundaki zehiri atiyo.. Benm reflu iyioldu ama geri başladı gebe kalınca.gebelik tetikliyo.zaten fazla yağlar gidiyor kendim yaşadım. Zayıfsan zaten kilo gitmez hastalık gider.bunu hersene 7 gün yapiyo millet.sağlık için huzur icin
şahsen yaptm ilk 2 gün çok zor. okilolar gdnce mutluluğu yeter :)Bu konuda çok bilgim var kitabıda var bende motivasyona ihtiyacım var benimde ama işte öyle herkes bu oruca sıcak bakmıyo benimde reflüm var yapmak istiyorum bu orucu inşallah yaparım