F firstbaby Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 271 0 46 İstanbul 17 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi firstbaby #1 mrb arkadaşlar çarş. günü işe başlıcam sağlık raporu istiyolar unutmuşum hastaneden mi alıyoduk yoksa sağlık ocağından alınıyo myudu?
mrb arkadaşlar çarş. günü işe başlıcam sağlık raporu istiyolar unutmuşum hastaneden mi alıyoduk yoksa sağlık ocağından alınıyo myudu?
juno Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2008 4.301 46 0 Diğer 17 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi firstbaby #2 sağlık ocağı aslında yeni adıyla aile sağlığı merkezine gidip kendi aile hekiminden alabilirsin. hayırlı olsun işin
sağlık ocağı aslında yeni adıyla aile sağlığı merkezine gidip kendi aile hekiminden alabilirsin. hayırlı olsun işin
M meltem88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 1.224 3 46 Ankara 17 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi firstbaby #3 canm hayırlı olsun sağlık ocağında aile hekiminden alabilrsin
Meleknaz Herşeyin hayırlısı Kayıtlı Üye 2 Nisan 2012 7.893 4.823 248 17 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi firstbaby #4 Bana,verem savaştan rapor alıp aile hekimine onaylatmamı söylediler. Sonra zaman yetmeyince,verem savaş yeterli dediler.
Bana,verem savaştan rapor alıp aile hekimine onaylatmamı söylediler. Sonra zaman yetmeyince,verem savaş yeterli dediler.
F firstbaby Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 271 0 46 İstanbul 17 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi firstbaby #5 tşk ederim yorumlarınız için yarın erkenden gidp alyım:)
F firstbaby Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 271 0 46 İstanbul 17 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi firstbaby #6 Meleknaz .!.: Bana,verem savaştan rapor alıp aile hekimine onaylatmamı söylediler. Sonra zaman yetmeyince,verem savaş yeterli dediler. Genişletmek için tıkla... evet böle bişi bende hatırlıyorum inş böle bi problem çıkmaz verem savaş falan demediler hiç
Meleknaz .!.: Bana,verem savaştan rapor alıp aile hekimine onaylatmamı söylediler. Sonra zaman yetmeyince,verem savaş yeterli dediler. Genişletmek için tıkla... evet böle bişi bende hatırlıyorum inş böle bi problem çıkmaz verem savaş falan demediler hiç