sağlık sorunları :(

hayall35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
240
96
73
moralim çok bozuk biraz olsun yazıp rahatlamak istedim.beni büyüten okula götüren insan biricik dedem çok hasta.cilt kanseri 9 aydır ve artık 30 kiloya düştü.sadece kemikleri kaldı hiçbişey yemiyor.ve malesef bugün gördük ki bi gözü yok artık bu nasıl mümkün olur bilemiyorum ama yok sürekli gözünden sıvı geliyordu bugün damla yaparken gördük ki bi gözü tamamen gitmiş.göremiyorda artık.ağlıyor yattığı yerde kahroluyorum onu öyle gördükçe hiçbişey yapamıyoruz.annemde hasta onun hastalığınında tamamen geçiricek bir tedavisi yok psikolojim bozuldu iyice ikiside canımın bi parçası ikisi içinde bişey yapamıyorum.bazen insan dayanamıyor o kadar zorki hiçbirşey yapamamak Allahım bütün hastalara şifa versin hastalıkla baş etmek çok zor

canım çok geçmiş olsun.. dua etmekten başka çare yok..moralini yüksek tutmaya çalışın dedenin, güçlü olmalısınız..:43:

saol canım dualarım önce annem ve dedem sonra tüm şifa bekleyen hastalar için zaten

Canım çok geçmiş olsun. Rahmetli dedem geldi aklıma, dayanamadım ağladım. Allah dedeciğine ve annene şifalar versin inşallah...

Canım çok geçmiş olsun. Rahmetli dedem geldi aklıma, dayanamadım ağladım. Allah dedeciğine ve annene şifalar versin inşallah...

Allah rahmet eylesin senide üzdüm k.bkma amin inş allahım şifalarını verir ama biliyorum ki dedem için çok geç artık o kadar üzgünüm ki

moralim çok bozuk biraz olsun yazıp rahatlamak istedim.beni büyüten okula götüren insan biricik dedem çok hasta.cilt kanseri 9 aydır ve artık 30 kiloya düştü.sadece kemikleri kaldı hiçbişey yemiyor.ve malesef bugün gördük ki bi gözü yok artık bu nasıl mümkün olur bilemiyorum ama yok sürekli gözünden sıvı geliyordu bugün damla yaparken gördük ki bi gözü tamamen gitmiş.göremiyorda artık.ağlıyor yattığı yerde kahroluyorum onu öyle gördükçe hiçbişey yapamıyoruz.annemde hasta onun hastalığınında tamamen geçiricek bir tedavisi yok psikolojim bozuldu iyice ikiside canımın bi parçası ikisi içinde bişey yapamıyorum.bazen insan dayanamıyor o kadar zorki hiçbirşey yapamamak Allahım bütün hastalara şifa versin hastalıkla baş etmek çok zor

canım rabbim dedeciğine anacığınada acil şifalar versin sizlerede sabır versin rabbim kimselere dermansız hastalık vermesin amin...:43:

Allah acil şifalar versin, dedene düşkünlüğünü anlıyorum, ben de dedemi çok seviyordum :5:

Çok zor canım çok zor.
Allah yardımcın olsun.
Bol bol dua edin dedeciğine.
Rabbim daha fazla ızdırap vermesin inşallah.
Sizede sabır versin.

Amin.
Haklısınız, insanın sevdikleri hastalandığında ve elinden birşey gelmediğinde kalbi çok acıyor, çok zor.
Allah acil şifalar versin dedenize ve annenize.

allah şifalarını versin anneninde dedeninde...
çok zordur eminim....

Rabbim acil sifalar versin... Cok zor bir durum, ama yinede güclü olmaya calis, herseyin basi moral ve destek, onlara bunu
vermeye calis....
dualarimiz seninle...

Allah acil şifalar versin ben iki dedemi de görmedin babaannemide görmedim annem ve babamlar çok küçükken ölmüşler bir tek anneannem vardı sadece sözde vardı bizi bir kere bile kucagına alıp sevmedi torunum nasılsın bile demedi telefonlarımıza bile çıkmıyordu o yüzden dede yada nine sevgisi nedir hiç bilmiyorum.

Seni o kadar iyi anlıyorumki canım..benim babaannemle dedem mide kanserinden öldüler 3,5 ay farkla...o kadar kötü günler geçirdikki inanamazsın. İkisi de aşırı zayıflamıştı, hatta dedecim tabutun bir kenarındaydı dolduramamıstı bile tabutu :5: bir de şöyle düşün adamcağızın bu çektikleri günahlarına kefaret olacak, hatta kanserden eğer ölürse bir insan -Allah gecinden versin- şehit sevabı kazanıyormuş.. herşey Allahtan işte canım çare olmayınca olmuyor :43:

Rabbim acil sifalar versin... Cok zor bir durum, ama yinede güclü olmaya calis, herseyin basi moral ve destek, onlara bunu
vermeye calis....
dualarimiz seninle...

çok teşekkürler güçlü olmaya çalışıyorum dedem için artık çok geç tabi hiçbişey belli olmaz ama doktorlarda artık yapılcak birşey yok dedi ama annem daha çok genç inşallah allahım ona şifa verir

Seni o kadar iyi anlıyorumki canım..benim babaannemle dedem mide kanserinden öldüler 3,5 ay farkla...o kadar kötü günler geçirdikki inanamazsın. İkisi de aşırı zayıflamıştı, hatta dedecim tabutun bir kenarındaydı dolduramamıstı bile tabutu :5: bir de şöyle düşün adamcağızın bu çektikleri günahlarına kefaret olacak, hatta kanserden eğer ölürse bir insan -Allah gecinden versin- şehit sevabı kazanıyormuş.. herşey Allahtan işte canım çare olmayınca olmuyor :43:

Allah rahmet eylesin tabiki herşey Allahtan derdi verende dermanı verende o çaresiz kalınca insanın canı çok yanıyor hastane koridorlarında o kadar çok sabahladım ki bazen içinden çıkamıyorum bu durumların

Back
X