Sağlık ve doğum haritam yardım ederseniz çok sevinirim

Serendipity-

Lâ Tahzen İnnAllâhe Meanâ
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
1.505
2.119
53
Arkadaşlar sağlık bakımından çok zor bir süreç yaşıyorum. 2021 de hamile kaldım ve doğum yaptım. O zaman kad ikizler yay aksındaydı benimde ikizler ilerletilmiş haritamda sağlık ve annelik konularına düşüyormuş. ( birkaç kez astroloji soru danışmanlığı almıştım oradan biliyorum) Fakat artık düğümler burç değiştirdi, plüto 12.evime düşüyor, rahimle ilgili sürekli olarak problem yaşıyorum. Lütfen astroloji alanında harita okumayı bilen arkadaşlar bu 1 şubat kova dolunayı beni sağlık açısından etkiler mi? Nelere dikkat etmeli? Yanıtlarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Eklentiler

• Screenshot_20201018_001430_com.android.chrome.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20201017_190224_com.android.chrome.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba bebeğinizin bahtı güzel olsun 1 Şubat'ta kova yeni ayı var. Yeni aylar yeni başlangıçlar için ideal zamanlardır. Plüton jenerasyon gezegenidir. Haritanızda kişisellere dokunursa bireysel etki verir.

Merhaba bebeğinizin bahtı güzel olsun 1 Şubat'ta kova yeni ayı var. Yeni aylar yeni başlangıçlar için ideal zamanlardır. Plüton jenerasyon gezegenidir. Haritanızda kişisellere dokunursa bireysel etki verir.
Merhaba iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim İnşallah dokunmuyordur, 2 görsel ekledim haritamda ilgili. Ama ben yorunlamayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz çok kısa?

bu harita hangi tarihten alınma ? venüs şu an oğlakta ama burada transit venüs başakta görünüyor.
bir de transit pluto derece olarak artık 1. evinizde. yükseleniniz 19 drece çünkü. nereden buldunuz 12de olduğunu ki?

Merhaba sanırım geçen yıl almıştım ekran görüntüsü olarak kaydetmiştim. Biri yorumcu sitesinden diğeri yabancı bir sitedendi. Tekrar bakayım güncel olana

Tekrar baktım bu arada haritama az önce yorumcu.com da

Eklentiler

• Screenshot_20220131_001322.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20220131_001258.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20220131_001230_com.android.chrome.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…