Sağlık..

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Bu saatte malesef bunu dert edindim. Sorun kendi sağlığım. 23 yaşındayım ama vücudun derdi sıkıntısı bitmiyor gerçi bunada bin şükür. Üni'de hep mide problemlerim vardı. Lakin bi mezun oldum bitmiyor ağrılarım.. Böbrekler zaten genetik bir sıkıntı var ve hissediyorum kist gibi böyle ince ince değen bir ağrı var her ikisinde de. Sol karin boşluğum hep ağrıyor son zamanlarda.. Bir de saçımı ıslak unuttuğum zamanlarda öyle şiddetli anı bir baş ağrısı oluyor ki dayanamıyorum. Ms belirtisi falan olabilirmiş bu aniden girip çıkan ağrılar iyice korktum.. Vajinal mantar hiç bitmedi ki hep hep var.. Ha bir de gözlerim dede numara büyüdü epey..
Valla kusura bakmayın başınızı agrittim ama hepsi için doktora gitmek istiyorum ama ya kötü olursa ya önemli birşey çıkarsa diye çok korktuğum için hep endişeleniyorum.. ne yapmalıyım ? Her halimize şükür tabiki ama yinede çok korkuyorum

Check-up yaptırın. Ben her yıl yaptıracağım artık, bu sene ilk kez anneme de kendime de yaptırdım. Ankara'daysanız lab önerebilirim. Geçmiş olsun

Baş ağrısı sinüzit muhtemelen, böbrek ağrısı için de ya ayaklarınızı üşütüyorsunuz ya da idrar yollarınızda sıkıntı var.
Doktora gidin, kötü bir şey olmayacaktır.
Boşuna dert ettiğinizle kalırsınız.

Evet dediğiniz gibi aslında çorap giymedigimde ağrılar siddetleniyor.
Korkuyorum babamda ileri düzeyde kist olduğu için..

Bir boşluk ağrısından böbrek kisti,baş ağrısından MS teşhisini nasıl koydunuz şıp diye maşallah :))
kırk yıllık doktor bile böyle teşhis görmemiştir.
Siz sadece evham hastalığına tutulmuşsunuz sanırım.

Hissediyorum, olabilirmiş gibi tabirlerle neden canınızı sıkıyorsunuz? Siz değil bırakın doktor düşünsün neler olduğunu. Biraz hastalık hastası gibi geldiniz, yanlış anlamayın lütfen. Özel hayatınızda mutsuz musunuz? Bir arkadaşıma benzettim sizi. Kaygı bozukluğu olabilir mi acaba? Bir de ms öyle yalnızca ağrıyla belirti vermez benim bildiğim.

Ben olsam derhal randevu alırdım gerekli bölümlerden. Beklemeyi sevmiyorum. İnşallah tertemiz çıkar, geçmiş olsun.

Evet dediğiniz gibi aslında çorap giymedigimde ağrılar siddetleniyor.
Korkuyorum babamda ileri düzeyde kist olduğu için..
Benim babamda olanları duysanız, sülalece yoğun bakıma yatın dersiniz.
Kendisi bizim mucize adamımız.
Kist meselesi benim de başımın belasıdır, onlarca kistim var.
Zararlı olanları alındı, zararsızlarla beraber hayatı deviriyoruz.
Allah dermansız dert vermesin, yaşınız gencecik.
Ciddi bir durum olsa bile bünyeniz bunu atlatacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…