Sağlıkçılar bakabilir mi

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.342
398
Kızlar gebelik planim var doktora gittim kan testi istedi sonuca bakmasina daha 20 gün var anlayan varsa bakabilir mi.Googledan baktim ama pek anlamadim

Eklentiler

• IMG_20170428_131853-1.webp
    IMG_20170428_131853-1.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 132
CANIM bunlar gebelikten farklı testler 20gün var diyorsun kanda bile mümkün değil anlaşılamaz . Bu testler bazı hastalıklara bağışıklığının olup olmadığını öğrenmek için yapılmış

Kızlar gebelik planim var doktora gittim kan testi istedi sonuca bakmasina daha 20 gün var anlayan varsa bakabilir mi.Googledan baktim ama pek anlamadim
Igg daha önce hastalığı geçirip geçirmediğinizi öğrenmek için aranan değer. Toksoplazma bağışıklığınız yok daha önceden geçirmemişsiniz. Kızamıkçık bağışıklığınız var daha önce geçirmişsiniz o yüzden pozitif çıkmış.

Toksoplazma ve kızamıkçık testi.hamilelikte bunları geçirmek tehlikeli olduğu için hamilelik planlayanlar ve hamile kalanlarda bu testlere bakiliyor.kızamikciga bağışıklığın var.onda sorun yok.toksoplazmaya bağışıklığın yok.zaten bir çok kişinin toksoplazmaya bağışıklığı yok.o yüzden hamilelik boyunca kedilerle fazla haşir neşir olmaman lazım.kedilerden falan bulasiyo.eti iyi pişirerek yemen lazim.çig eti elinde kesik varsa ellememen lazim.salatayi falan iyi yıkaman lazım.doktorun daha detaylı yapman gerekeni anlatır zaten

CANIM bunlar gebelikten farklı testler 20gün var diyorsun kanda bile mümkün değil anlaşılamaz . Bu testler bazı hastalıklara bağışıklığının olup olmadığını öğrenmek için yapılmış
Gebelik testi değil zaten doktora gittim gebelik planım var dedim genel bir muayene yaptı ve kan testi istedi fakat 20 gün sonra randevum merak ettim

Gebelik testi değil zaten doktora gittim gebelik planım var dedim genel bir muayene yaptı ve kan testi istedi fakat 20 gün sonra randevum merak ettim
Igg daha önce hastalığı geçirip geçirmediğinizi öğrenmek için aranan değer. Toksoplazma bağışıklığınız yok daha önceden geçirmemişsiniz. Kızamıkçık bağışıklığınız var daha önce geçirmişsiniz o yüzden pozitif çıkmış.
Toksoplazma bağışıklığınız yok bu iyi birşey mi peki

Toksoplazma bağışıklığınız yok bu iyi birşey mi peki
Gebelik boyunca bu virüsü kapma olasılığınız var demek oluyor. Hamilelikte geçirildiği zaman bebeğe zararı var. Bu nedenle çiğ ete dokunmamalı, iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerden, kedi dışkısından uzak durmanız gerekiyor. Benim de bağışıklığım yok evimde kedim var bir de :) Dikkat ediyorum bir sıkıntı olmadı.

Toxoplazma denilen parazitle karşılaşmamışsınız. Kızamıkçık ya geçirmişsiniz ya da aşılanmışsınız.

Back
X