Saglikli Bebek icin hangi dua lar

kader889161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
43
8
1
33
Merhaba, bir önceki actigim konular dan bildiginiz gibi, bir hamilelik gecirdim 20 haftasina kadar cok güzel rahat bir hamilelikti.
Ondan sonra basladi doktordaki sorunlar , biri bir ayagi yok dedi, öbürü bacaklarini göremiyorum dedi, en son da ki de kemikler eyri ayaklar dönmüs dedi. Ondan sonra suyum geldi enfeksiyon kapmisim artik piskoloji den mi okadar kontrölerden mi bilemiyorum. Ama Allah en hayirlisini bilir diye inaniyorum ve sükrediyoru.. bebegimi 23.haftada dogurdum kucagimda yarim saat kadar yasadi ve melek oldu 😔 ve ayaklari gercekten kötüydü baldir kemikleri eksik diye ve parmaklari eksik diye yürüme ihtimali az olur bu hastalikta.
Aynisi bende var ama bir bacakta. Ve bu 2 hafta fln önceydi.

Ben ama anne olmayi cok istiyorum , bebek sahibi olmayi, ama tekrar hamile kalmaktan da korkuyorum hem tekrar böyle bir enfeksiyon ve erken dogum olmasindan , hemde bebek tekrar böyle özürlü olur diye. Bir kisiyi taniyorum aileden 2 bacagi aynisi ve esi de biraz özürlü ama cocuklari sapa saglam ve torunlari da aynen.
Cok insan engelli ama cocuklari saglikli oluyor.
Ben ne yapabilirim hangi dualari okumam lazim cocugum saglikli elleri ayaklari hersey saglikli olsun diye ?
Bu hastalik 1.000.000 kisiden 1 e deng geliyor önce bana Deng geldi.. ve daha kötusu cocuguma da geldi ..

Back