Sağlıklı bebek sahibi olmak için dua

lavin17

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
74
70
8
Arkadaslar merhaba. sağlıklı hıssahli bebek sahibi olmak için bildiğiniz dua var mı . bir önceki bebeğimi karnımda kaybettim çok korkuyorum..
 
Merhaba bende netten arasrırdıgım bunlar
Kura-ı Kerimin 26. Ayeti olan Al-i İmran suresi her gün 21 defa okunmalıdır. Al-i İmran suresi 21 defa okunursa doğacak çocuk salih olur ve sıhhatle doğar. Al-i imran suresi 35. ayetinden itibaren surenin sonuna kadar bütün ayetler doğum yapılana kadar okunursa doğacak çocuğun fiziki ve ruhsal asağlığı yerinde olur.
Kuran-ı Kerimde yer alan Araf Suresinin 189. Ayeti her namaz vaktinde farz namazlarından sonra okunursadoğacaj çocuğun fiziği tam olur.
Her gün enbiya suresi okunursa doğacak çocuk güzel ahlaklı ve akıllı olur. Enbiya suresinin yanında Yasin suresi okunursa çocuk hayırlı olur.
Çocuk sahibi olacak anne ve baba her gün 10 ar defa : ‘’ Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm ‘’ okursa çocuğun anne karnında gelişimi tam olur.
Zekeriya as., doğacak çocukların hayırlı ve sağlıklı olmalarını isteyen anne ve babalara: ‘’Fe hebli min ledünke veliyya’’ zikrini durmadan her fırsatta söylemelerini buyurmuş ve bu zikiri yerine getirenlerin çocuklarının sıhhatle dünyaya geleceğini belirtmiştir. Ben şimdilik yasin okumaya çalışıyorum hayırlısıyla sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebegini cnm
 
Back
X