Saglikli beslenerek zayiflayan varmı?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
arkadaslar ne ilac ne sok diyetler!!!aranizsa ben saglikli beslenerek ve duzenli yiyerek zayifladim diyecek kimse yokmu?care hep ilaclardami?

ben düzenli beslenerek,herşeyden abartmadan yiyerek ve düzenli yürüyüşümü,egzersizimi yaparak 85 kg den 62 kg ye düştüm:dance: :dance: .....ve bu kilolar ilaçlarla oluşan,verilmesi zor diye nitelendirilen kilolardı...şimdi kendimi çok iyi ,hissediyorum.demekki istenince oluyorumuş:dance: :dance:

evet canim kesinlikle buna katiliyorum bende bitakim ilaclardan dolayi gecen seneden bu yana 11 kilo aldim ama insallah saglikli beslenerek vericem sen nasil beslendin?ne agirlikli yani?

GAMZELİ CANIM NE KADAR ZAMANDA VERDİN O KİLOLARI

wala bende düzenli beslenmeye özen gösteriyorum buna alışıyorum zaten diyetle insan bunu kazanıyor önemli olan devam ettirebilmek eskiden aşırı kola içerdim hamur işi vs yerdim şimdi ekmekde yemiyorum kolada içmiyorum bitki çayı içiorum meyve yiyorum spor yapıyorum ama anlamadım kilo veremiyorum du bi tartılıp geliyim :)

ben de sağlıklı beslenerek ve egzersizle kilo veriyorum
kalıcı olması için
benim kilolar biraz yavaş gdiyor çünkü benden kaynaklanaıyor
sağlıklı ve dengeli beslenme için yapmam gerekenleri hepsini bir anda hayatımın parçası haline getiremedim ama 2 ayda çok yol kattettim ve bazı temel şeyler rayına oturuyor gün geçtikçe yenilerini ekliyorum
mesela başta günde 1-2 bardak su içiyordum şimdi 8-9 bardak içiyorum, 100gr çikolatayı evde olunca parça parça hepsini yemiş oluyordum şimdi ise çikolatayı evden uzak tutuyorum veya hiç tadına bakmıyorum, egzersizlerimin dakikasını artırdım ve aksatmamaya çalışıyorum az ve sık yemeye çalışıyorum vb.
bir de kendime ödüller koydum: belli bir kiloya indikçe kendimi ödüllendirme

hiçbirşeyi tamamen bırakmadım,böreğimide,tatlımıda yedim..ama abartmadan yani tadımlık...ara sıra bir öğünü fazla kaçırdığımda diğer öğünü hafif atlatmaya çalıştım..1 seneye yakın bir zamanda verdim kilolarımı..üzerinden 1,5 sene geçti neredeyse 60-62 arasında gidip geliyorum...

bende sağlıklı beslenip kilo verenlerdenim:) kendimi süper hissediyorum, vermek istediğim bi 4 kilo daha var, zaten bu şekilde beslenmeye alıştım, sadece görüntüm değil içimde hafifledi sanki, içimdeki sağlığı hissedebiliyorum.. ilaöla zayıflamayı bende denemiştim ama nafile, hem sağlığımdan oluyodum, hemde geri gelio kilolar... bi işe yaramıo ilaçlar bünyeye zarar vermekten başka

bende sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum.lida denen illeti!!!! kullandım ama hiçbir faydasını görmedim.şuan sabahları 20 dk. spor yapıyorum3 ana öğün 3 ara öğün besleniyorum ve kesinlikle abur cubur yemiyorum.2 haftada 62 kilodan 60.5 kiloya düştüm.azar azar ama temkinli gidiyorum.bol bol salata tüketiyorum.neredeyse akşam yemeklerinde salatayla karnımı doyurup sonra yemeğimden azar azar yiyorum.ve şu elma limon karışımı varya onu içiyorum.geçen sene o karışımı iöerek tam 5 kilo vermiştim ama kış girince araya tekrar kilo aldım.neyse sağlıklı beslenerekte kilo verilebiliyor....

düzenli beslenerek ve metabolizmayı çalıştırarak kilo pekala veriliyor..Ama bitkilerden faydalanıp hızlandırmak isteyenler de doğru düşünüyorlar..doğadan gelen ve kimyasal olmayan her türlü bitki doğru kullanıldığı zaman niçin zarar versin ki? ben 1 ayda 4 kilo verdim..Her sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su...gün boyu yatana kadar suyu ihmal etmeyin..toplam 2 litre su içmeli der her doktor da zaten..hem cildin doğal nemlendiricisi...bol sebze ve meyve yiyin..ara öğünleri atlamayın..mideye sürekli bişey yollayın ki sürekli çalışsın...aç kalarak yağlar değil vücuttan su atılır ve kaslar erir..sonra azıcık yerseniz bile fazla fazla geri gelir hepsi....beyaz ekmeği hayatınızdan çıkarın..kepekli, tahıllı vs ekmek yiyin...kendi dietinizi kendiniz yazın...herkes kendinin doktorudur...kendi vücudunuzu en iyi kendiniz bilirsiniz...onu dinleyin ve tepkilerini iyi analiz edin...size nelerin kilo aldırdığını biliyorsunuzdur..onlarla vedalaşın...ya da çok mu canınız çekti..mesela pasta mı? 1 çatal alın nefsinizi köreltin...ölümüne rejim değil..doğru olduğuna da inanmıyorum...rejim mutsuzluk getirmemeli ki beslenme alışkanlığı olarak hep kalsın...belli bir müddet yapılması gereken bişey değil bu....ama sağlıklı yaşam artık bir hayat tarzı....az yediğiniz ya da hiç yemediğiniz zaman beyin "yakma" sinyali gönderirmiş..yani beynimiz bizim ama hep kontrolümüzde diil maalesef...az yediğimiz için ihtiyacı olan enerjiyi yakmak yerine depoluyor..bu yüzden tokluk hissi veren yemek-bitki-içecek lere ben itimad etmiyorum...aç kalarak zayıflanır evet...ama giden yağlar değil...hem sağlıklı da değil....halbuki sık sık ve az az yerseniz vücüt hep çalışıyor...sporsuz olmaz...spor salonlarına gitmeye vakit ya da imkanınız yoksa yürüyüş yapın...asansöre bilmeyin..ne biliyim ev işi yaparken oraya buraya koşturmak en iyi spor aslında...hareket ederken vücut enerji harcar ve bu enerjiyi yağlardan kullanır...spor insanı hem daha sağlıklı hem de daha güzel yapar...umarım hepiniz hedef kilonuza inersiniz....

2005 yılında nisan ayında başladığım sağlıklı beslenerek diyetime temmuzda annemin bana gelmesiyle ara verdim dikkat ettim gene ama arada kaçırdıklarım oldu ve o ay kilo veremedim ama toplamda 18 kilo verdim eylül sonunda yani 6 ay (nisan 5 kilo mayıs 4 kilo haziran 3 temmuz 0 ağustos 3 eylül 3)

istenince sağlıklı bir şekilde çok güzel kilo veriliyor aslında ama kafayı rahat bırakmak gerek sanırım özellillede ilk kez diyet yapılıyorsa çok daha kolaylaşıyor kilo vermek
bıraknca aynı kiloma zamanla döndüm kasımdan bu yana diyet ve zayıflamayla kafayı bozunca metabolizmam durma noktasına geldi galiba ilaç deneyeceğim artık istemeye istemeye

Arkadaşa tamamen katılıyorum.bende aynen böyle bi diyet yapıyorum ve lidazedeyim bende.yalnız sadece şu elma limon karışımı nedir onu anlamadım.yaa en sağlıklısı uzun sürede kilo vermek haftada 3-5 kilo vermek normal deil arkadaşlar.uzmanlar söylüyor.önemli olan beslenme alışkanlığını deiştirmek.herşeyden yiyiceksin ama az.ben mesela lidayı 5 gün kullandım 2 kilo verdim ama mahvoldum yani.ama sonra diyetle 1 haftada 700 gr verdim.olsun önemli deil.sabırlı olun.ki ben sabrediyosam herkes sabreder.arkadaşlar doğrusu uzun zaman içinde vermektir kiloları.kısa zamanda verilen kilolar çabuk alınır.herşey akılda bitiyor.iradeyle vermek en doğrusu.ilaç kimseye tavsiye etmiyorum.zararı olmasa bile akıl yoluyla iradeyle kilo vermek lazım.ben bunu biraz geç anladım ama şimdi bende böyle yapıyorum.

Sağlıklı Günler Bayanlar.Hiçbir zevk uğruna hayatınızı tehlikeye atmayın!:1rolleyes:

ben de 15 kilo vermiştim zamanında... Ama hepsini fazlasıyla geri aldım...
Önemli olan hayat tarzını değiştirmek ve öle sürdürebilmek... 1seneden fazla korumuştum o kiloyu sonra bi anda geri almaya başladım bi daha da durduramadım...

Bende düzenli beslenerek vevek gıda takviyesi alarak 6 ayda 36 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…