• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenme, kilo vermek veya kilo almak isteyenler için ;

hikmet38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
7
0
0
Ankara
Siteye yeni katılan bir üyeyim.Mesajların bir çoğunu okudum, herkes kilo almak ya da kilo vermek hakkında bir çıkış yolu arıyor.
Bende yıllarca kilolarıyla uğraşan bir bayan olarak denemediğim yöntem kalmadı. En iyi sonucu dukan diyeti ile aldım bilmiyorum
ismini duydunuz mu ? Fakat bıraktığınız anda verdiğinizi kiloları fazlasıyla geri alıyorsunuz. Önemli olan kiloları kaslardan değil de
yağlardan vermek olduğuna ulaştım. Çünkü kastan kilo verirseniz insanın vücut direnci azaldığı gibi enerjisi de minimum seviyeye
düşüyor.Bu yüzden dengeli beslenmek çok önemli bununda ilk adımı sabah kahvaltısı ile başlıyor.Bu şekilde beslendiğinizde kilo
vermek ya da kilo almak inanın sandığınızdan çok daha basit. Şu anda 2,5 ayın içerisinde 6 kilo verdim ve 6 aydır programıma
devam ediyorum çok memnunum. Bu şekilde eşimde 3 ayda 14 kilo verdi ve ailecek sağlıklı beslenmeye devam ediyoruz. Ben
herbalife ürünlerini kullanarak bu sonuçlara ulaştım. Çocuklarımla beraber 6 aydır kullanıyoruz çok memnunuz ilgili arkadaşlara
denemelerini tavsiye ederim. Bu konuda da yardım almak isteyen varsa her türlü yardımcı olabilirim.

kilo almak isteyenler için..ne yapılmalı
kilo almak vermekten çok daha zor biliyorsunuz ayda 3 kilo almak büyük bir başarı olarak sayılıyor tabi bu degerler ortalama baz alınarak söyleniyor kişiden kişiye göre degişiyor.bunun için 2-3 ürün var yemeklerin üzerine yediginiz ve mutlaka en az 3 öğün yemek yemeniz ve bunları düzenli kullanmanız lazım ve sabırla bir kaç ay devam etmeniz lazım faydasını görürsünüz umarım zaten fiyat garantisi var.

Back
X