• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı bir liste

sozzled

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
84
0
86
42
Eskişehir
Sabah : Çay ,peynir , salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek, 2 ceviz,3 badem, fındık, kuru kayısı
Öğle : 100-150 g et (ızgara veya haşlama), ayran, salata (yağsız)
İkindi : 1-2 porsiyon meyve
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı veya makarna (zorunlu değil yemeseniz daha iyi)
Alternatif olarak : 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, salata yada 4-5 kaşık baklagil, 1 kase yoğurt
Sabahları 2 yumurtadan omlet yapılabilir ancak o zaman ekmek yememeye özen gösterilmeli

kızlar ben yarın bu diyete başlıyorum. bence yaşam boyu uygulanabilecek sağlıklı bir diyet..bana eşlik eden olursa sevinirim..kilo verdikçe yazarım buraya. ben haftada ortalama 4 gün 1.30- 2 saat spor yapıyorum. yapabilirsem 6 güne çıkarmak istiyorum. 10 kilo kadar vermem lazım haziranın başına kadar. bana eşlik etmezseniz bile lütfen dua edin de başarabileyim

Diyet listen güzel ancak bazı hatalar var sabah için fındık ,ceviz, badem, kuru kayısı hepsi bir arada ise yanlış ancak birini ele alıyorsak doğru.Kaymaksız yoğurt yerine light yoğurt tercih etmelisin.Akşam kesinlikle baklagil yok.Çorba olsa bile mercimek çorbası vs. içme.Çok aç hissediyorsan kendini sebze çorbası yap yağsız.Onun haricinde uygularsanız başarabileceğinize inanıyorum (:

Diyet listen güzel ancak bazı hatalar var sabah için fındık ,ceviz, badem, kuru kayısı hepsi bir arada ise yanlış ancak birini ele alıyorsak doğru.Kaymaksız yoğurt yerine light yoğurt tercih etmelisin.Akşam kesinlikle baklagil yok.Çorba olsa bile mercimek çorbası vs. içme.Çok aç hissediyorsan kendini sebze çorbası yap yağsız.Onun haricinde uygularsanız başarabileceğinize inanıyorum (:

çok teşekkür ederim açıklma için..bende baklagilleri öğlen tercih ediyorum zaten en fazla 5 yemek kaşığı.. baklagil yediğim günler kuru yemiş yemiyorum. genelde öğlen ızgara et akşam sebze tüketmeye çalışıyorum..haftada 5-6 günde spor yapıyorum..şimdilik iyi gidiyo bakalım..buarada kuru yemişleri genelde akşam üstü bir elmayla tüketiyorum..umarım doğrudur:))

Back
X