sağlıklı düşünemıyorum siz olsanız naparsınız ?

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
96
Diğer
arkadaşlar , erkek arkadasımla 2,5 yıldr beraberiz , ben atanamasam da bir öğretmenım o ise kendı işini yapıyor ,.biz tanıştıgımızda işini yenı kurmuştu ve şuan o iş ilerlemıyor hiç bir getirisi yok hatta hep ondan göturuyor ,hatta bazen benden bile istemek zorunda kalıyor, bir küçük apartları var onu da ailecek çalıştırıyorlar.bende işini değiştirmesini yada en azından denemesını istıyorum -ki burası küçük bir yer ve ben asla burda kalmak istemıyrdm sırf onun için kalacgm- gidelim burdan diyorum .. o ise gitmenın koly olmadgnı iş bulmanın cok zor oldgnu .. söyluyor. bunları bende biliyorum ama burda kalırsam yada kalırsak bizi tutan bişey olmalı diye düşünuyorm.işler bu kadar vahim olunca ben artık evlenınce nası geçinicez diye düşünmeye başladım , bunu söylediğim zaman yanı iş mevzusu açılınca da hemen köpürüyor. çok mu maddiyatçı düşünuyrm diye kendımı sorguluyrm ama sanırım başka da seçeneğim yok ..bir yanda sevdiğim anlaştığım insan diğer yanda maddi sebepler..karmakarışıgım:çok üzgünüm: siz olsanız ne yaparsınız

ah bu para gözü kör olsun.canım evli değilim ama bilioruz ki hepimiz birçok evlilik maddi sebepler yüzünden bitiyor.iyi düşünmelisin

sırf maddıyat ıcın ayrılmak kotu bır sey
bence bır sure bekleyın sen atan bakalım bır
belkı ona gore o da kendıne bır duzen kurar
hakkınızda hayırlısı olsun

şu an mantığının yatmadığı herşey ilerisi için ciddi sorunların temeli demek..
en iyi kararı kendin vereceksin ama ne güzel bir mesleğin var..
gönlünün kaydığı başka biri elbette olacaktır..
iş konusunda sevdiğin haklı bu zamanda o kadar zor ki herşey..
bence git yolunu başka yerlerde çiz sen..

ne yardan geçebiliyorum ne serden ..
onun açısından da çok zor oldugunu biliyorm ama ondan sanırım bunu istemek zorundayım
o benım kötu zamanımda yanımda oldu bende onun yanında olmaya çalştım ki en basından da bu durumlar vardı ama bu kadar değildi. dışarıya çıkmaya korkuyor ama onu burda tutan pek bişeyde yok .. acıkcası yaşadgmz seylerle bakınca sanki benı alacak o değilde ben onu alacak, erkeğin rollerini ben üstlencekmişim gibi .. hal böyle olunca güvenıpte babama da söyleyemıyrm :(

Aşk güzel şey ama biraz da mantıklı düşünmek lazım..Gözü kapalı böyle işlere girme bence canım.Senden şimdiden para alması da hiç hoş değil benim en gıcık olduğum şeylerden biri ki bu benim de başıma geldi şimdi kafamı taşlara vuruyorum::)Biraz akışına bırak ama böyle devam edecek gii görünüyosa kendi yolunu çiz , paragözlük değil bu canım öyle düşünme

Selamlar.Tabiki evliliği düşünen bir insan olarak herşeyi enine boyuna düşünmen çok normal.Maddi durumda bunun içinde.Bende senin yaşadıklarını kısmen yaşadım.üniversşte döneminde eşim maddi durumu kötü olduğu için sürekli ebnden para alırdı.hiç düşünmeden verirdim.Okul biter bitmez hemen evlenmek istedi.Ne kendisinin ne de ailesinin maddi durumu iyi değildi.Düzenli bir işide yoktu.Çok şükürki evlenmemize 2 ay kala bankaya girebildi.gönül rahatlığıyla evlendik.Ama maddi sıkıntılar bitmedi tabiki.Sürekli ailesinin borçlarını ödedi durdu.ki halen ödüyor.Onların yüzünden biz sıkıntı çektik.Evliliğimizin ilk 1,5 yılı çalışmadım ben o dönemde ondan para istediğimde bana olumsuz yanıt veriyordu.Beni çok üzüyordu.İki kuruş para veriyordu arada onun da hesabını soruyordu bana.Üniversitede bende o kadar para alan o değildi sanki.Çok huzursuzdum.Çok şükür ki 8 aydır çalışıyorum.Tüm sorunlar bitti.Yani en azından ondan para isteme derdim kalmadı.Şu andada benim kazandığım paranın tamamını almak istiyor.Ama direniyorum.Bazen maaş günlerinde ciddi tartışmalarımız oluyor bu sebeple
Canım bunları iyi düşün öyle kararını ver.Şimdi yaşadıkların ilerde yaşayacaklarının habercisidir.Çok sevdiğin bir insandan evlendikten sonra böyle boş sebepler yüzünden soğuyabilirsinde.Allahım yardımcın olsun.

erkekler iş konusunda sevgililerinden/ eşlerinden akıl almaktan çok hoşlanmıyor. Bence bir süre bu konuyu hiç açmayın. Bekleyin o sizinle düşüncelerini paylaşacaktır. Siz üstüne gittikçe sizi daha da kıracak.
Siz para kazanıyorsanız eğer bunu da yediremiyor olabilir.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Sıkıntılarınızı hemen atlatırsınız

artık neye karar vereceğimi bilmıyrm
uykularım kaçıyor
sürekli başıma agrılar giriyor
ama hala bi çözümüm yok daha da ötesi bunu onunla onu incitmeden nası konuşacagımı bile bilmıyrm :(

Sen ne dersen de bu konu açıldığında mutlaka incinecek bir nokta bulacaktır. Bir süre hiçbir şey söyleme belki aklında bir plan var ama senden tepki göreceği için ya da daha önce bu konuda tartıştıysanız sizden çekindiği için bir şey söylemiyor olabilir. Madem vazgeçmek istemiyorsun bir süre suyuna git bırak kendisi açsın bu konuyu.
Ya da biraz zaman geçince ben şurada iş buldum sen ne düşünüyorsun gitmem hakkında diye konuyu açabilirsin

ara ara ben işini değiştirmesi noktasında fikir söyluyrdm ama hep tlfnda belirttim
şimdide kendısıne düşünmekten yoruldgmu söylediğimde -düşündüğüm o , borçları ,işi-boşver düşünme şimdi , bn düşünuyrm hiç ii olmuyr boşver sende dıyr..
ben bu konuları kapatsam hiç açmasam en azından atanana kadar bu kez daha kötü olcak
yorumlarınız için teşekkürler

Back
X