arkadaşlar , erkek arkadasımla 2,5 yıldr beraberiz , ben atanamasam da bir öğretmenım o ise kendı işini yapıyor ,.biz tanıştıgımızda işini yenı kurmuştu ve şuan o iş ilerlemıyor hiç bir getirisi yok hatta hep ondan göturuyor ,hatta bazen benden bile istemek zorunda kalıyor, bir küçük apartları var onu da ailecek çalıştırıyorlar.bende işini değiştirmesini yada en azından denemesını istıyorum -ki burası küçük bir yer ve ben asla burda kalmak istemıyrdm sırf onun için kalacgm- gidelim burdan diyorum .. o ise gitmenın koly olmadgnı iş bulmanın cok zor oldgnu .. söyluyor. bunları bende biliyorum ama burda kalırsam yada kalırsak bizi tutan bişey olmalı diye düşünuyorm.işler bu kadar vahim olunca ben artık evlenınce nası geçinicez diye düşünmeye başladım , bunu söylediğim zaman yanı iş mevzusu açılınca da hemen köpürüyor. çok mu maddiyatçı düşünuyrm diye kendımı sorguluyrm ama sanırım başka da seçeneğim yok ..bir yanda sevdiğim anlaştığım insan diğer yanda maddi sebepler..karmakarışıgım:çok üzgünüm: siz olsanız ne yaparsınız