• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı düşünemiyorum :(

Sevcan232

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
44
6
1
Iyi aksamlar. Ben daha 5aylik evliyim. Esimle anlasamadigimiz bi cok konu oluuo. Bazen kavga bile ediyoruz. Ama ben kavga esnasinda kendime mukayet olamiyorum. Istemedigim biseyi yaptığında veya soylediginde ben kendimi kaybediyorum. Gozum o an hc bseyi gormuyo. Cok cabk sinirleniyorum aklinza geleblcek her pisligi evi dagitmayi ona vurmaya kadar yapiyorum. Ben oyle oldugum zaman esim yaptığı hatalarin farkinda olmadan susucagi yerde veya evet sen haklsn diyecegi yerde oda sinirleniyo ve ortaya daglar kdr buyuk kavglar ckiyo.. Ama bendeki bu sinir yarim saat sonra geciyo. Anlik sinirlenip snra pisman olmak istemiyorum. O bi hata yaptigi zaman sadece bi iki bağırsam belki hatasini anlicak ama ben kendimi durduramiyorm iste dedigim gbi gozum hcbsey gormuyor.. sakinlestirici kullanamiyorum cnku 3 aylikta hamileym.. ben ne yapablrm nasl durdurablrm sizce kendimi :( Hic tanımadığım birilerine derdimi anlatmaya o kdr cok ihtiyacm vardı ki.. bunun icin destekte alicam zaten ama dayanamadim o gune kdr siznlede paylasmak istedm :(

Ilac kullanamiyorsaniz psikoterapi gorebilirsiniz, ikiniz de... bu asabiyetle o cocuga nasil sabir gostereceksiniz? Yok ona bagirmam demeyin, ofke kontrolsuzlugu önü alinmazsa cok ciddi bir soruna donusebilir.

Ilac kullanamiyorsaniz psikoterapi gorebilirsiniz, ikiniz de... bu asabiyetle o cocuga nasil sabir gostereceksiniz? Yok ona bagirmam demeyin, ofke kontrolsuzlugu önü alinmazsa cok ciddi bir soruna donusebilir.

Evet haklsnz bunun icin randevu aldim sali gunune randevum. O güne kdar dyaanamdim yazmak istedim.

öfke kontrolü için yardim almalısınız. bir olur iki olur ama bu aşırı parlama halinin sürekli olması hayatınızı mahveder. hele ki çocuk olunca buraya acacağınız konuları tahmin edemiyorum :KK14:

Back
X