Saglikli dusunemiyorum :(

eh yem olmamanız da lazım.
güçlü olmak da zorundayız alternatifi bu çakalların elinde savrulup gitmek çünkü.

Dünyada erkekmi yok canım ya boşveer kendine dertmi arıyosun

Canim takilmak kimseye gore degildir kimse kendisiyle oynansin istemez heleki benim gibi evliliginde siddet goren aldatilan biriyse :KK43: onada soylemistim laylaylom takilamiyacagimi karakterimi kisiligimi bilir cunku her defasindada der bu zamanda senin Gibilerden sayili kaldi diye ozaman bu ne ?? Ararsa acmam artik
Erkekler gibi dusunen kadinlarda olabilir ille evlilik gerekli degil ben boyle memnunum diyen. Hani sizde oyle dusunuyor olabilirsiniz diye demistim.
Eger evlilikle sonuclanacak bir iliskiyse istediginiz hic zaman kaynetmeyin bu kisiyle.Allah karsiniza iyi insanlar cikarsin.

Erkekler gibi dusunen kadinlarda olabilir ille evlilik gerekli degil ben boyle memnunum diyen. Hani sizde oyle dusunuyor olabilirsiniz diye demistim.
Eger evlilikle sonuclanacak bir iliskiyse istediginiz hic zaman kaynetmeyin bu kisiyle.Allah karsiniza iyi insanlar cikarsin.
Canim iyi dileklerin icin cok tsk eski esimden sonrada yuzum gulmedi karsima cikanlar oldu ama hepsinin tek Derdi vardi yatmak birde bosanmis kadinsan vay haline tek istegim anne olmak yoksa evlilik delisi degilim inanin Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi ne diyimki

Simdi msj yazdım kizlar ikimiz çok farkliyiz denenmisin denemesi olmuyor ve insanlar degismiyor beklentimiz saygi sevgi ilgi alaka ve güvendi laylaylom yaslari geçtik neyse uzatmiycam Allah herkesin gonlune gore versin bir var bir yok iliski bana gore degil yazdim

Biz seninle sevgili olamayiz cunku farkliyiz benim cevremde gordugum birliktelikler boyle degil yani bir var bir yok gibi yasananlari unutuyorum Allah herkesin gonlune gore versin beklentimiz sorunsuz bir birliktelik ilgi alaka guven ve huzur laylaylomlarida geçtik ama denenmisin denemesi olmuyor ve kimsede degismiyor neyse uzatmiycam iyiaksamlar
Kizlar aksam bunu yazdim sabah verdigi cvp ise :
Gunaydin destan yazmissin

Bu ne ya verdigi cvp nekadar kustahca cvp vermedim vermeyide dusunmuyorum

Back
X