Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim oyle yaptim inan ugrasamiycam kisinin niyeti bastan belli oluyor yoruldum zaten yordu hayat beniDünyada erkekmi yok canım ya boşveer kendine dertmi arıyosun
Erkekler gibi dusunen kadinlarda olabilir ille evlilik gerekli degil ben boyle memnunum diyen. Hani sizde oyle dusunuyor olabilirsiniz diye demistim.Canim takilmak kimseye gore degildir kimse kendisiyle oynansin istemez heleki benim gibi evliliginde siddet goren aldatilan biriyseonada soylemistim laylaylom takilamiyacagimi karakterimi kisiligimi bilir cunku her defasindada der bu zamanda senin Gibilerden sayili kaldi diye ozaman bu ne ?? Ararsa acmam artik
Canim iyi dileklerin icin cok tsk eski esimden sonrada yuzum gulmedi karsima cikanlar oldu ama hepsinin tek Derdi vardi yatmak birde bosanmis kadinsan vay haline tek istegim anne olmak yoksa evlilik delisi degilim inanin Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi ne diyimkiErkekler gibi dusunen kadinlarda olabilir ille evlilik gerekli degil ben boyle memnunum diyen. Hani sizde oyle dusunuyor olabilirsiniz diye demistim.
Eger evlilikle sonuclanacak bir iliskiyse istediginiz hic zaman kaynetmeyin bu kisiyle.Allah karsiniza iyi insanlar cikarsin.