Sağlıklı yavru kedi mama markası önerir misiniz?

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
3 aylık İran (persian) ırkı bir kedim var. Onu en iyi mamalarla ve sağlıklı beslemek istiyorum. Tüyleri parlak olsun sağlıklı tüyleri ve derisi olsun istiyorum. Tahıl içerikli ürünleri pek onaylamıyorlar. Benim listem şu şekilde

1) N&D
2)Acana
3)orijen
4)Hills
5)Brit Care
6)proplan
7)Royal Canın

Bunlardan ilk 3ü tahılsız mamalardır. İran kedisi beslemiş ve sağlıklı olanlar ya da bu mamalarda herhangi birinde zarar görmüş olanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

royal canin kullandım ve mükemmel bir mamaydı kedim tekirdi. kısa tüyleri olmasına rağmen ilk başlarda dökülüyordu ama royal canine yavru ve sonrası devam ettiğimde dökülme evresinde dahi çok aşırı değildi. o nedenle royal canin kullanmış biri olarak onu önerebilirim.
Benim kedim hills ve proplanı sevmedi. o nedenle pek kullanmadım.

Son düzenleme:

Ben de royal canın kullanıyorum şuan ama içeriğinde çok fazla tahıl olduğunu öğrendim. Yavru kedilerin proteine ihtiyacı var bu yüzden tahılsız ürünler öneriliyor ve de royal canın Türkiye de kaliteli bir marka olsa da yurt dışında yüzüne bile bakılmıyormuş ben bide N&D yi deneyeceğim taneleri çok minikmiş tam benim bebeğime göre. Siz yinede tavsiyelerinizi yazın herkes bilgilensin.

ben yavru kedilerime hills kullanıyorum. bazende royal canin kitten (pembe) ondan veriyorum. her akşamda ıslak mama veriyorum yine royal canin in. diş macunu gibi bir vitaminleride var ıslak mamaya ondan katıyorum. ama anneye pro plan veriyorum. yavrular büyüyünce kesinllikle pro plan kullanmanızı tavsiye ederim. somonlu olanından alın tüylerinden bile hemen anlıyorsunuz değişikliği. dünyanın en kaliteli mama markası.

pro planın tavuklu ve pirinçli mamasını tükettik ama çok fazla kilo aldı benim Posik. Yavru için ne öneriyorsunuz? şimdilik royal canın persian kullanıyorum ama bağımlılık yapmasında korkuyorum

Brit care önermiyorum. Iams'i bi araştırın derim. Köpeğimiz eukanuba yiyor Iams'te eukanubanın kedi maması içeriğini bilmiyorum araştırmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…