canımm bende ıkıncı asılamayı denıycem, benımde bu ay ılk asılamam kımyasal oldu cok uzuldumMerhaba , geçen ay negatifle sonuçlanan ilk aşılamamı oldum .. Doktorum 1 ay dinlen diğer ay görüşelim tekrar dedi 2. Aşılama düşünüyoruz .. Bu süreç içinde yumurtaları geliştirmek istiyorum daha öncesinde bilinçsizdim , şimdi bende bişeyler yapmak istiyorum . Nasıl beslenmeli neler tüketmeliyim. Faydasını gördüğünüz besinleri paylaşırmısınız
Bu ay arı sütü bal polen karışımı tüketin mfk yöntemini deneyin derimMerhaba , geçen ay negatifle sonuçlanan ilk aşılamamı oldum .. Doktorum 1 ay dinlen diğer ay görüşelim tekrar dedi 2. Aşılama düşünüyoruz .. Bu süreç içinde yumurtaları geliştirmek istiyorum daha öncesinde bilinçsizdim , şimdi bende bişeyler yapmak istiyorum . Nasıl beslenmeli neler tüketmeliyim. Faydasını gördüğünüz besinleri paylaşırmısınız
Karışımı tedarik edip kullanayım yöntemi deneyemiycez eşim bu ay bedelli askerliğe gidiyor , ben kendi kendime takviyeler alıcam sonraki ay için faydası olur umarımBu ay arı sütü bal polen karışımı tüketin mfk yöntemini deneyin derim
ınsallaaahhh ya hepımıze nasıo olsun saglıkla.2. Aşılama bana umut veriyor biraz inşallah öylede olur geçen aşılamada 2 yumurta gelişmişti bu sefer besinlerle destekleyebilirsem avantajlı olur diye düşünüyorum. Dediklerini yapayım bende dvit eczaneden damlasını mı alayım bir postta ecz omega alınıyormuş faydası olur mu acaba yada besinlerden mi gitsem sadeceYeni bir sayfa açmış olucaz bu ayın üzerine , inşallah emek veren herkes emeğinin meyvesini alır
Amin inşallahınsallaaahhh ya hepımıze nasıo olsun saglıkla.
ben damla kullanıyorum d vıtamını canım, omega3 ıcınde haftada uc gun balık yemek lazım yıyemıyoruz kı nerdeee. o yuzden vıtamın aldım bende.
amınnn Allah emeklerımızı boşa cıkarmasın
Kuru inciri çok tüketmeyin kızlar günde bir yada iki tane ben fazlasının zarar olduğunu duydum diğer yazdıklarının hepsini bende tavsiye edecekdim canımcanımm bende ıkıncı asılamayı denıycem, benımde bu ay ılk asılamam kımyasal oldu cok uzuldum
yumurta gelısımı ıcın bol bol yesıl yapraklı sebzeler ye, ben kendı yapacaklarımı yazayım.
kuru ıncır,erık,uzum, avakado,nar,sebze yemekleri, ıspanak,roka,ne bulursam yıcem :) omega3 ,folık asıt, dvitamini, meyve armutu cok duydum, ınsallaahh cok faydası olur. burda yzanlarıda uygulayacagım
evet bır tane ıncır fazlası prolaktını yukseltıyormus. evet yumurtada cok onemlı ya . ınsallaaahh saglıklı gebelıkler yasarız bızde ya 2022 umutla bebısle gelsın hepımızeKuru inciri çok tüketmeyin kızlar günde bir yada iki tane ben fazlasının zarar olduğunu duydum diğer yazdıklarının hepsini bende tavsiye edecekdim canımbeslenme çok önemli sabahları haşlanmış yumurta kesinlikle yiyin yeşillik her öğünde olsun özellikle vitaminleri muhakkak ki kullanın üçünü üreme sağlığı için gerekli hepside bide omega 3 ü düzenli 3 ay kullanın rahim yumurtalık sağlığı için bende pkoluydum omega 3 D vitamini folik asit çörek otu yağı kapsülü bunları düzenli 3 ay kullandım hamile kalmıştım dış gebelik geçirdim ama yinede tedavisiz hamile kalmıştım
Amin canım ben şuan korunuyorum ama yeniden başladım bişeyleri tekrar yapmaya inşallah yakın zamanda sizlere nasip olurevet bır tane ıncır fazlası prolaktını yukseltıyormus. evet yumurtada cok onemlı ya . ınsallaaahh saglıklı gebelıkler yasarız bızde ya 2022 umutla bebısle gelsın hepımıze
Proxeed plus eşim kullanmisti baya faydasını görmüştük kadın için olanları da vardi araştırın derimKarışımı tedarik edip kullanayım yöntemi deneyemiycez eşim bu ay bedelli askerliğe gidiyor , ben kendi kendime takviyeler alıcam sonraki ay için faydası
kahvaltıya çok dikkat eden birisi değilim artık öğün atlamadan dikkat etmeyi düşünüyorumKuru inciri çok tüketmeyin kızlar günde bir yada iki tane ben fazlasının zarar olduğunu duydum diğer yazdıklarının hepsini bende tavsiye edecekdim canımbeslenme çok önemli sabahları haşlanmış yumurta kesinlikle yiyin yeşillik her öğünde olsun özellikle vitaminleri muhakkak ki kullanın üçünü üreme sağlığı için gerekli hepside bide omega 3 ü düzenli 3 ay kullanın rahim yumurtalık sağlığı için bende pkoluydum omega 3 D vitamini folik asit çörek otu yağı kapsülü bunları düzenli 3 ay kullandım hamile kalmıştım dış gebelik geçirdim ama yinede tedavisiz hamile kalmıştım
amınnnn ınsallaahhhAmin canım ben şuan korunuyorum ama yeniden başladım bişeyleri tekrar yapmaya inşallah yakın zamanda sizlere nasip olur
Benim eşimde kullandı 7 ay falan şimdi farklı bi takviye ilacına geçtik .. araştıayım bi kadın için olanlarınıProxeed plus eşim kullanmisti baya faydasını görmüştük kadın için olanları da vardi araştırın derim
Amin inşallah isteyen herkeseAmin canım ben şuan korunuyorum ama yeniden başladım bişeyleri tekrar yapmaya inşallah yakın zamanda sizlere nasip olur
Ama bir sürü şeyde kullanmayın derim iyi araştırıp tek ürünle devam edinBenim eşimde kullandı 7 ay falan şimdi farklı bi takviye ilacına geçtik .. araştıayım bi kadın için olanlarını
Tabi fazlası zarar takviye ilaçları doktor kontrolünde kullanılmalıymış zaten ben dvit omegayla başlayayım bi hayırlısıAma bir sürü şeyde kullanmayın derim iyi araştırıp tek ürünle devam edin
Hayırlısı olsun inşallahTabi fazlası zarar takviye ilaçları doktor kontrolünde kullanılmalıymış zaten ben dvit omegayla başlayayım bi hayırlısı
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?