Aşılama Sağlıklı yumurta gelişimi için önerileriniz.*

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

L a v i n

🐣🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2021
1.217
2.591
83
Merhaba , geçen ay negatifle sonuçlanan ilk aşılamamı oldum .. Doktorum 1 ay dinlen diğer ay görüşelim tekrar dedi 2. Aşılama düşünüyoruz .. Bu süreç içinde yumurtaları geliştirmek istiyorum daha öncesinde bilinçsizdim , şimdi bende bişeyler yapmak istiyorum . Nasıl beslenmeli neler tüketmeliyim. Faydasını gördüğünüz besinleri paylaşırmısınız 🙌🤗

Merhaba , geçen ay negatifle sonuçlanan ilk aşılamamı oldum .. Doktorum 1 ay dinlen diğer ay görüşelim tekrar dedi 2. Aşılama düşünüyoruz .. Bu süreç içinde yumurtaları geliştirmek istiyorum daha öncesinde bilinçsizdim , şimdi bende bişeyler yapmak istiyorum . Nasıl beslenmeli neler tüketmeliyim. Faydasını gördüğünüz besinleri paylaşırmısınız 🙌🤗
canımm bende ıkıncı asılamayı denıycem, benımde bu ay ılk asılamam kımyasal oldu cok uzuldum :(
yumurta gelısımı ıcın bol bol yesıl yapraklı sebzeler ye, ben kendı yapacaklarımı yazayım.
kuru ıncır,erık,uzum, avakado,nar,sebze yemekleri, ıspanak,roka,ne bulursam yıcem :) omega3 ,folık asıt, dvitamini, meyve armutu cok duydum, ınsallaahh cok faydası olur. burda yzanlarıda uygulayacagım

Bu ay arı sütü bal polen karışımı tüketin mfk yöntemini deneyin derim

2. Aşılama bana umut veriyor biraz inşallah öylede olur geçen aşılamada 2 yumurta gelişmişti bu sefer besinlerle destekleyebilirsem avantajlı olur diye düşünüyorum. Dediklerini yapayım bende dvit eczaneden damlasını mı alayım bir postta ecz omega alınıyormuş faydası olur mu acaba yada besinlerden mi gitsem sadece ☺️ Yeni bir sayfa açmış olucaz bu ayın üzerine , inşallah emek veren herkes emeğinin meyvesini alır 🌸🌸 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi

2. Aşılama bana umut veriyor biraz inşallah öylede olur geçen aşılamada 2 yumurta gelişmişti bu sefer besinlerle destekleyebilirsem avantajlı olur diye düşünüyorum. Dediklerini yapayım bende dvit eczaneden damlasını mı alayım bir postta ecz omega alınıyormuş faydası olur mu acaba yada besinlerden mi gitsem sadece ☺️ Yeni bir sayfa açmış olucaz bu ayın üzerine , inşallah emek veren herkes emeğinin meyvesini alır 🌸🌸
ınsallaaahhh ya hepımıze nasıo olsun saglıkla.
ben damla kullanıyorum d vıtamını canım, omega3 ıcınde haftada uc gun balık yemek lazım yıyemıyoruz kı nerdeee. o yuzden vıtamın aldım bende.
amınnn Allah emeklerımızı boşa cıkarmasın:KK200:

canımm bende ıkıncı asılamayı denıycem, benımde bu ay ılk asılamam kımyasal oldu cok uzuldum :KK43:
yumurta gelısımı ıcın bol bol yesıl yapraklı sebzeler ye, ben kendı yapacaklarımı yazayım.
kuru ıncır,erık,uzum, avakado,nar,sebze yemekleri, ıspanak,roka,ne bulursam yıcem :) omega3 ,folık asıt, dvitamini, meyve armutu cok duydum, ınsallaahh cok faydası olur. burda yzanlarıda uygulayacagım
Kuru inciri çok tüketmeyin kızlar günde bir yada iki tane ben fazlasının zarar olduğunu duydum diğer yazdıklarının hepsini bende tavsiye edecekdim canım 🤗❤️beslenme çok önemli sabahları haşlanmış yumurta kesinlikle yiyin yeşillik her öğünde olsun özellikle vitaminleri muhakkak ki kullanın üçünü üreme sağlığı için gerekli hepside bide omega 3 ü düzenli 3 ay kullanın rahim yumurtalık sağlığı için bende pkoluydum omega 3 D vitamini folik asit çörek otu yağı kapsülü bunları düzenli 3 ay kullandım hamile kalmıştım dış gebelik geçirdim ama yinede tedavisiz hamile kalmıştım

Kuru inciri çok tüketmeyin kızlar günde bir yada iki tane ben fazlasının zarar olduğunu duydum diğer yazdıklarının hepsini bende tavsiye edecekdim canım 🤗❤️beslenme çok önemli sabahları haşlanmış yumurta kesinlikle yiyin yeşillik her öğünde olsun özellikle vitaminleri muhakkak ki kullanın üçünü üreme sağlığı için gerekli hepside bide omega 3 ü düzenli 3 ay kullanın rahim yumurtalık sağlığı için bende pkoluydum omega 3 D vitamini folik asit çörek otu yağı kapsülü bunları düzenli 3 ay kullandım hamile kalmıştım dış gebelik geçirdim ama yinede tedavisiz hamile kalmıştım
evet bır tane ıncır fazlası prolaktını yukseltıyormus. evet yumurtada cok onemlı ya . ınsallaaahh saglıklı gebelıkler yasarız bızde ya 2022 umutla bebısle gelsın hepımıze:anneadayı::KK200:

evet bır tane ıncır fazlası prolaktını yukseltıyormus. evet yumurtada cok onemlı ya . ınsallaaahh saglıklı gebelıkler yasarız bızde ya 2022 umutla bebısle gelsın hepımıze:anneadayı::KK200:
Amin canım ben şuan korunuyorum ama yeniden başladım bişeyleri tekrar yapmaya inşallah yakın zamanda sizlere nasip olur 🤲🏻🤲🏻❤️❤️

Karışımı tedarik edip kullanayım yöntemi deneyemiycez eşim bu ay bedelli askerliğe gidiyor , ben kendi kendime takviyeler alıcam sonraki ay için faydası
Proxeed plus eşim kullanmisti baya faydasını görmüştük kadın için olanları da vardi araştırın derim

kahvaltıya çok dikkat eden birisi değilim artık öğün atlamadan dikkat etmeyi düşünüyorum 🤗 teşekkürler tavsiyeleriniz için 💐

Back
X