Sağlıklı Zayıflama Arkadaşı aramaktayım :) Yok mu gaza getiren?

sevdaazra

cocukda yaparim kariyerde
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
344
28
118
39
Selam Arkadaşlar;
Ben 1,74 boyunda 95 kg oldum maalesef 44 beden bile dar gelmeye başladı.Kollarım ve hatta(hiç olmaz bişiydir)bacaklarım tombul tombul oldu.Yokmu bana yoldaşlık edicek,beraber aynı yaşam stilini edinecek kk üyesi?
Zira gaza gelmeye ve getirmeye çok ihtiyacım var :(
Eşim de çok kilo aldı ben bi standart getirirsem onu da zayıflatıcam :)

merhabalar ben de aşırı kilolarımdan şikayetçiyim iki aylık anneyim. cuma günü 112 kiloyla karatay diyetine başladım hem doyuyorum hem zayıflıyorum emzirdiğim için diğer diyetler ağır gelebilir. boyum 1.64 kilom 110. günde en az bir saat spor yapıyorum inşallah bir an önce veririz fazlalıklarımızı :D

PEKİ KARATY DİYETİN DE NE VAR İNTERNETT
merhabalar ben de aşırı kilolarımdan şikayetçiyim iki aylık anneyim. cuma günü 112 kiloyla karatay diyetine başladım hem doyuyorum hem zayıflıyorum emzirdiğim için diğer diyetler ağır gelebilir. boyum 1.64 kilom 110. günde en az bir saat spor yapıyorum inşallah bir an önce veririz fazlalıklarımızı :D
E SÜREKLİ GÖRÜYORUZ AMA İNCELEMEDİM HİÇ

PEKİ KARATY DİYETİN DE NE VAR İNTERNETT

E SÜREKLİ GÖRÜYORUZ AMA İNCELEMEDİM HİÇ
geçen hafta aldım kitaplarını ekmek yasak şeker yasak pirinç patates mısır ve amblaja girmiş her şey yasak. her şeyin doğalını savunuyo; tereyağı ve iç yağlarını mutlaka tüketin diyo. günde en az 2 yumurta ve bolca zeytinle çok zengin bi kahvaltı yapın diyo; bal reçel pekmez yasak. yiyebiliyosanız iki öğün yiyin diyo bi de günde 1 saat yürüyüş yapın diyo.. püf noktaları bunlar

Back
X