- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
Kizlar hamileyken saglikocagina ne zaman haber vermek gerekiyor ve hangi testler yapiliyor. Ultrason var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğrenir öğrenmez haber vermenizi istiyorlar.. ilk muayene de genel şeyler soruyorlar.. sonra aşı takiplerinizi yapıyorlar.. ben tetanozun 2.dozunu 1 hafta sonra hemşire arayınca yaptırdım unutmuşum nasıl olduysa.. bebeğin aşıları için de güzel bence, faydalı.. test olarak kan ve idrar testi istiyor, aile hekimine göstermek için, farklı bir şey yapıyorlar mı ben de bilmiyorum, zamanla göreceğizKizlar hamileyken saglikocagina ne zaman haber vermek gerekiyor ve hangi testler yapiliyor. Ultrason var mi?
Bende aşağı yukarı 8 9 da gittim 12 de gel dedi dewit 3 damla verdi 20 de gel dedi
Benim iki bucuk ay oldu bulan yok suan3 ay olmadan kayıtları almak zorundaymıs, ben hekimimi tanımıyorum hic, aile hekimiyle calısan hemsire arayıp yalvarıp yakarıp gitmemi istedi. Yoksa devlet ceza yazıyormus onlara. Gittim oturdum sorular sordu, ası olup olmadıgımı sordu. Özel Dr'um var herhangi bir islem yaptırmak istemiyorum diye imza attım cıktım. Hamileliğinizi zaten bir sistem üzerinden takip edip sizi buluyorlar, hic tanısmamıs olsanızda :)
Sanslısın o zaman:) 3.ayın dolmasına yakın artık eve gelicektik ikametgah adresine falan dediler. Sasırdınız mı dedim bende? Sevgili Devletimiz kim hamile kim değil MUTLAK bilmek istiyor.Benim iki bucuk ay oldu bulan yok suan![]()
D vitaminiymis canimNe damlası
aile hekiminde ultrason yok. o yüzden ben hastaneye gitmiştim. bebeği gördüm hamileliği öğrendim. sonra aile hekimine gidiyorsun kart yazıyor sana veriyor. bu kartla gel şu tarihte tetanoz aşısı yapacaz diyor. olay bu kadar.
her hamileye yapıyorlar.İyi de Benin aşılarım tam, eksik aşım Yok ki herkese mi yapıyorlar
Tetanoz 15 yılda bir tekrarlanması gereken bir aşıymış. Yapma sebepleri de yenidoğan tetanozunu engellemek imiş.İyi de Benin aşılarım tam, eksik aşım Yok ki herkese mi yapıyorlar