Maalesef gebeliğim sonlandırıldı. 5. Haftadan itibaren hiçbir gelişim göstermemiş. Lekelenme sonra hafif kanamalarla düşük belirtisi olmuştu, düşük riski olduğunu düşünüp progestan kullanmıştım. Meğerse süreci kendim için uzatıp kötüleştirmişim. Dün kürtaj oldum. Sat a göre 8 hafta 4 günlüktü. Çok zor bir süreçti. Allah bütün kadınların yardımcısı olsun. Evet çok üzüldüm ama şunun bilincinde olmamız lazım, sağlıksız gebelik bizim için kayıp değil bir kurtuluştur. Allah vermiyorsa daha iyisini verecektir inşallah. Boş gebelikten sonra 1,5 sene geçmişti ve hamile kalmıştım. Çok heveslendik ama nasibi yokmuş, nasibimiz değilmiş. Benim gibi bu durumu yaşayıp sonrasında sağlıklı gebelikler yaşayanlar var mı?
Not: eşim ve benim tıbbi genetik sonuçlarımız normal, yaklaşık 6-7 ay önce rahim filmi çekilmiştim. Rahmimin hafif Y şeklinde olduğu (arcuate uterus) olduğu söylendi. Doktorum işte bu rahimle sağlıklı gebelik yaşayan çok fazla insan olduğunu belirtti. Beklememi eğer olmazsa küçük bir tıraşlama işlemi yapılması gerektiğini söyledi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Benzer durumda olup tecrübesi olan var mı? Rahim görüntüsünü de ekliyorum. Tecrübesi olan, bilgisi olan her insanın birkaç cümlesine ihtiyacım var.
Not: eşim ve benim tıbbi genetik sonuçlarımız normal, yaklaşık 6-7 ay önce rahim filmi çekilmiştim. Rahmimin hafif Y şeklinde olduğu (arcuate uterus) olduğu söylendi. Doktorum işte bu rahimle sağlıklı gebelik yaşayan çok fazla insan olduğunu belirtti. Beklememi eğer olmazsa küçük bir tıraşlama işlemi yapılması gerektiğini söyledi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Benzer durumda olup tecrübesi olan var mı? Rahim görüntüsünü de ekliyorum. Tecrübesi olan, bilgisi olan her insanın birkaç cümlesine ihtiyacım var.