Sağlıksız gebelik

ASLI91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
7
0
1
34
Arkadaşlar merhaba sağlıksız gebelik yaşadım 5 buçuk haftalık iken 2 Eylül'de baslayip 1 hafta süren kanamayla birlikte attım bugün betam 3.03 çıktı sıfırlanmamis henüz fakat aşırı kokulu sarı akinti var neden olabilir salı doktor randevum var .

Arkadaşlar merhaba sağlıksız gebelik yaşadım 5 buçuk haftalık iken 2 Eylül'de baslayip 1 hafta süren kanamayla birlikte attım bugün betam 3.03 çıktı sıfırlanmamis henüz fakat aşırı kokulu sarı akinti var neden olabilir salı doktor randevum var .
Enfeksiyon veya mantar olduğunda akıntı ve koku oluyor

Kanama olurken daha hassas oluyoruz herhangi bir yerden bir şeyden enfeksiyon kapmış olabilirsin. Kokulu Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi

Enfeksyon var belli. Sizin ilaç tedavisine başlamanız gerekir . bol su ve yoğurt suyu tüketin randevu gününüze kadar idare edin.

Back
X