Şah & Sultan - İskender Pala

Hamiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
735
10
96
Diğer
Şah & Sulatan adlı kitabı bu hafta okudum arkadaşlar.
Güzel bir kitap , farklı iki kişinin ağzından anlatılıyor olması sıkıcılıktan kurtarmış.
Şah İsmail ve Yavuz Selim 'in olumlu ,olumsuz yanlarını anlatırken anlatımında denge kurmaya çalışmış geldi bana ,daha adil olmasına özen gösterilmiş,iyiydi.
Dosluk ,sadakat ,aşk , iktidar hırsı , tarih , alevi- sünni konu içerikli , okunması gereken güzel bir roman diyorum.
Tarihe ilgi duyuyorsanız kaçırmayın derim.
Okuyan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

kesinlikle..bende çok beğendim kitabı..anlatım tarzı güzel..sürükleyici..gereksiz ayrıntı yok.. katre-i matem kadar sürükleyici değil ama tarih için güzel bir kitap..tavsiye ederim

valla hep iskender paşaya karşı önyargım vardı,elim gitmezdı kıtaplarını almaya,bu sefer öle olmadı,şah ile sultan benı al diyordu rafta,çok mücadele ettim,en son aldım,

:) şu an elimde katreimatem var

dehşet ötesi güzel bir kıtap şah ile sultan,lütfen okuyun

bende kesinlikle okunması gerektiğini düşünüyorum...gayet başatılı ..akıcı bir dili olan çok güzel bir kitap..

evet gerçekten güzel bir kitap bende ilk duyduğumda almak istedim bir haftada okudum bitirdim sürükleyici durağan değil şimdide yine iskender palanın babilde ölüm istanbulda aşk kitabını okuyorum

Kesinlikle çok beğenerek okuduğum bir kitap.Tavsiye edebilirim....
Bu kitabı okuduktan sonra,insanların eskiden daha acımasız olduğuna inandım.

Iskender Paladan okudugum iki kitaptan biri.
Cok begenmistim.
Özellikle yazilim tarzi cok ilgimi cekti.
Tabi hikayesi de bir o kadar enteresandi.
Sürükleyici bir kitapti bence.
Tavsiye ederim.

Yeni bitirdim Şah&Sultan'ı,çok da severek okudum.Gayet akıcı, güzel kitap,ben de tavsiye ederim:34:

Şah ve Sultan´ı bir kaç yıl önce okudum, kitabın tadı ama hala damağımda!
Tarihi roman sevenlerin kesinlikle okuması gerekiyor.
Kitap hem o zamanın tarihine merak uyandırıyor, akıcı bir üslup ile yazılmış, içinde bir aşk hikayesi barındırıyor,...
Kitabın sonlarına doğru Sultan Selim vefat ederken ağlamıştım.

İskender Pala'nın kitaplarını severim.Buda bir klasik...Okumayanlar okusun mutlaka.
Katre-i Matem'ide okumanızı tafsiye ederim.

iskender palanın aşkı anlatmasına zaten bayılıyorum ve bu kitapta da yine harika bi aşk vardı daha doğrusu aşklar vardı mutlaka okunmalı

İskender Palanın daha önce Babilde aşk İstanbulda ölüm kitabını okumaya çalıştım ama sonunu getiremedim çok sıkıcı geldi dili bu kitabıda merak ediyorum ama sonunu getiremem diye korkuyorum

Back
X