Sahi Neredeydiniz ?

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Daha 1 ayını bile doldurmamış tazecik bir gelinim..
İçimi hüzün kaplayan bir durum var.
Kına gecem memleketim de oldu çevrem akrabalarım herkes iştirak etti Allah'ım herkese nasip etsin çok güzel bir kına gecesiydi.
Düğünüm le kınam arasında 10 gün var.Bende abim kız kardeşimle ve eşimle aynı araçta erkenden gittik.
Neyse bunlar işin detayı.Geleyim hemen konuya.

Düğüne 2 gün kala annem ve babam otobüse bindiklerini yola çıktıklarını söyledi bende eee amcamlar nerede siz niye ayrı geliyorsunuz ki dedim ve bana amcanlar gelemiyormuş dedi.Şok oldum maddi imkansızlıkları yok iki amcam da babamdan daha iyi maddi durumları var izin deseniz birisinin kendi iş yeri diğeri yıllık izinde.Rahatsızlık desem hepsimi hasta oldu.

Çok kırıldım arayıp sormadım bile.Dedem yaşlı nineme bakıyor diye gelemedi.Dayım bacağını kırdı gelemedi.Mesafelerden ötürü desem geçen sene kuzenim evlendi hep birlikte güle oynaya gittiler.Oysa ki ben içlerinde aile apartmanında büyüdüm yengelerime bile annem gibi saygı duydum öğrenciyken babam annem yoksa amcalarımdan izin alırdım. Madem gelmeyecektiniz o zaman bana neden düğünde bu yakışır mı antideresan bu çok mu kötü durur bu elbiseyi alsak mı diye bir çok şeye dahil ettiniz.

Kendi düğünümde sadece ailemden halam eniştem 2 tane kuzenim ve eşi birde çok sevdiğimiz bir akrabamız vardı.İnanılmaz kötü hissettim istenmeyen bir evlilik olmadı gayet mutlu insanların onayladığı bir evlilikti.Eşim ve ailesi bile çok şaşırdı.Ben kaç kez evleneceğim ki..İnsan hangi zaman da yanında olmalı ki..Böyle bir anımda yanımda yoklardı ve bende asla kati suretle bir daha arayıp sormayacağım hatta ve hatta memlekete evime gittiğimde selam bile vermeyeceğim..Belki abartıyorum ama benim için çok üzücüydü ve ben çok üzüldüm..

Daha 1 ayını bile doldurmamış tazecik bir gelinim..
İçimi hüzün kaplayan bir durum var.
Kına gecem memleketim de oldu çevrem akrabalarım herkes iştirak etti Allah'ım herkese nasip etsin çok güzel bir kına gecesiydi.
Düğünüm le kınam arasında 10 gün var.Bende abim kız kardeşimle ve eşimle aynı araçta erkenden gittik.
Neyse bunlar işin detayı.Geleyim hemen konuya.

Düğüne 2 gün kala annem ve babam otobüse bindiklerini yola çıktıklarını söyledi bende eee amcamlar nerede siz niye ayrı geliyorsunuz ki dedim ve bana amcanlar gelemiyormuş dedi.Şok oldum maddi imkansızlıkları yok iki amcam da babamdan daha iyi maddi durumları var izin deseniz birisinin kendi iş yeri diğeri yıllık izinde.Rahatsızlık desem hepsimi hasta oldu.

Çok kırıldım arayıp sormadım bile.Dedem yaşlı nineme bakıyor diye gelemedi.Dayım bacağını kırdı gelemedi.Mesafelerden ötürü desem geçen sene kuzenim evlendi hep birlikte güle oynaya gittiler.Oysa ki ben içlerinde aile apartmanında büyüdüm yengelerime bile annem gibi saygı duydum öğrenciyken babam annem yoksa amcalarımdan izin alırdım. Madem gelmeyecektiniz o zaman bana neden düğünde bu yakışır mı antideresan bu çok mu kötü durur bu elbiseyi alsak mı diye bir çok şeye dahil ettiniz.

Kendi düğünümde sadece ailemden halam eniştem 2 tane kuzenim ve eşi birde çok sevdiğimiz bir akrabamız vardı.İnanılmaz kötü hissettim istenmeyen bir evlilik olmadı gayet mutlu insanların onayladığı bir evlilikti.Eşim ve ailesi bile çok şaşırdı.Ben kaç kez evleneceğim ki..İnsan hangi zaman da yanında olmalı ki..Böyle bir anımda yanımda yoklardı ve bende asla kati suretle bir daha arayıp sormayacağım hatta ve hatta memlekete evime gittiğimde selam bile vermeyeceğim..Belki abartıyorum ama benim için çok üzücüydü ve ben çok üzüldüm..

Üzülüp kırılmakta çok haklısın kırk kat el geliyor da onlar mı gelememiş

bundan sonra siz de ona göre tavır alırsınız onların evlenecek çocukları yok mu?

haklısın ama oluyor böyle şeyler, ben de tek halam ve kızıyla görüşmüyorum sırf bu sebepten 3 yıl oldu.
insanın gözleri o gün arıyor akrabaları

Seninki gene iyi benim dayılarım dahil nerdeyse hiç bir yakın akrabam gelmedi.
Ha dersen ki mutsuz musun? Düğünün kötü mü geçti?
Elbette ki hayır ama gözümden ve gönlümden düştüler.
Boşver aldırma bundan sonra tavır ve adımların ona göre olur

Çok haklısınız en güzel yerde,en kaliteli düğünüde yapsanız sevdikleriniz yanınızda olmazsa insanın bir yeri eksik kalıyor.Ben olsam bende görüşmezdim bir daha ve çok kırılırdım.

canım benim düğünümde amcam ve yengem vardı düğünün ortasında kaçtılar.
teyzem ve 2 kuzenim
1 dayım vardı. başka akrabam yoktu hiç. düğünümde akrabalarım çok olsaydı diye içim sızladı. gelmeyenlere neden gelmediniz demedim. çünkü hayatımın hiç bir döneminde olmadılar ki zaten. söz de varlar aslında yoklardı.
sen onlarla büyüdün sanırım bu sebepten kırıldın. ama kendini üzdüğüne değmez seni düşünmeyen insanlar için inan ki. yarın öbür gün onlarında düğünü derneği olur elbet

Benim de dayım annemle küs olduğu için gelmemişti.
Zaten hepi topu tüm aile 7-8 kişiyiz.
Sildim, bi daha da ne arar ne sorarım.
Zaten sıkı fıkı bağlarımız yoktu.
Şimdi annemle barıştılar annem benim de barışmamı bekliyor ama asla.
Cenazesine de gitmeyi düşünmüyorum ölünce.
Olması gereken zamanlarda yanımda olmayan insanlar bundan sonra da olmasınlar.

bende 1 haftalık gelinim canım benimde ummadığım insanlar bile geldi çok şaşırdım ve mutlu oldum insan böyle zamanlarda arıyor çünkü. ama eşimin tam tersi oldu en sevdiği amcası bile gelmedi düğüne çok bozuldu çok üzüldü. bi teyzesi bi anneannesi bi amcası vardı. bi de o kadar kalabalıklar ki aslında. sende kırılmakta haklısın. eşim iyi tarafını görmeye çalıştı artık olsun yarın bi gün şu düğün vaR bu var diye çağırmasınlar boşuna gidemeyiz dedi kestirdi attı. sende öyle yap boşver gitsin zamanı gelince koyarsın tavrını ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner :KK48:

canım benim düğünümde amcam ve yengem vardı düğünün ortasında kaçtılar.
teyzem ve 2 kuzenim
1 dayım vardı. başka akrabam yoktu hiç. düğünümde akrabalarım çok olsaydı diye içim sızladı. gelmeyenlere neden gelmediniz demedim. çünkü hayatımın hiç bir döneminde olmadılar ki zaten. söz de varlar aslında yoklardı.
sen onlarla büyüdün sanırım bu sebepten kırıldın. ama kendini üzdüğüne değmez seni düşünmeyen insanlar için inan ki. yarın öbür gün onlarında düğünü derneği olur elbet

Aile gibiydik iç içeydik hep çocuklarını büyüttü annem büyük gelindi onlar otururken annem tarlalara gitti onların evlatlarını sırtında taşıyıp.

ic iceydik diyorsunuz. Ayni apartmanda yasiyormussunuz. Gelmemek icin sebepleri neymis ögrendiniz mi ??

Tabiki insan en mutlu gününde sevdiklerini ailesini yaninda görmek istiyor. Anliyorum sizi....

Back
X