Sahi Neredeydiniz ?

Buna katıldık anti kusura bakma düğüne gelemeyeceğiz demek çok zor olmasa gerek..Ayrıca madem öyle elbiseleri bile bana seçtirdiler kuaförden randevu aldırdılar son ana kadar plan program yaptırdılar yani gelecekmiş gibi davranım son anda gelmemeleri sıkıntı :)
Allah Allah o zaman ben olsam bir durum var diye düşünürüm. Zaten gelmemeleri değil bence gelicez deyip de gelmemeleri sorun. Bir şeye alınmış olabilirler mi? Ya da sizin cok iyi tanıdığınız akrabalarınız onlar.. Böyle huyları var mı yoksa ilk kez mi gözlemliyorsunuz ?

Allah Allah o zaman ben olsam bir durum var diye düşünürüm. Zaten gelmemeleri değil bence gelicez deyip de gelmemeleri sorun. Bir şeye alınmış olabilirler mi? Ya da sizin cok iyi tanıdığınız akrabalarınız onlar.. Böyle huyları var mı yoksa ilk kez mi gözlemliyorsunuz ?

yok hayır ya olur mu güle eğlene vedalaştık ben giderken yolda kaç kere aradılar rahatsızdım kınam da merak etmişler.Bende merak ettim soracağım telefonla değil de yz yüze

Daha 1 ayını bile doldurmamış tazecik bir gelinim..
İçimi hüzün kaplayan bir durum var.
Kına gecem memleketim de oldu çevrem akrabalarım herkes iştirak etti Allah'ım herkese nasip etsin çok güzel bir kına gecesiydi.
Düğünüm le kınam arasında 10 gün var.Bende abim kız kardeşimle ve eşimle aynı araçta erkenden gittik.
Neyse bunlar işin detayı.Geleyim hemen konuya.

Düğüne 2 gün kala annem ve babam otobüse bindiklerini yola çıktıklarını söyledi bende eee amcamlar nerede siz niye ayrı geliyorsunuz ki dedim ve bana amcanlar gelemiyormuş dedi.Şok oldum maddi imkansızlıkları yok iki amcam da babamdan daha iyi maddi durumları var izin deseniz birisinin kendi iş yeri diğeri yıllık izinde.Rahatsızlık desem hepsimi hasta oldu.

Çok kırıldım arayıp sormadım bile.Dedem yaşlı nineme bakıyor diye gelemedi.Dayım bacağını kırdı gelemedi.Mesafelerden ötürü desem geçen sene kuzenim evlendi hep birlikte güle oynaya gittiler.Oysa ki ben içlerinde aile apartmanında büyüdüm yengelerime bile annem gibi saygı duydum öğrenciyken babam annem yoksa amcalarımdan izin alırdım. Madem gelmeyecektiniz o zaman bana neden düğünde bu yakışır mı antideresan bu çok mu kötü durur bu elbiseyi alsak mı diye bir çok şeye dahil ettiniz.

Kendi düğünümde sadece ailemden halam eniştem 2 tane kuzenim ve eşi birde çok sevdiğimiz bir akrabamız vardı.İnanılmaz kötü hissettim istenmeyen bir evlilik olmadı gayet mutlu insanların onayladığı bir evlilikti.Eşim ve ailesi bile çok şaşırdı.Ben kaç kez evleneceğim ki..İnsan hangi zaman da yanında olmalı ki..Böyle bir anımda yanımda yoklardı ve bende asla kati suretle bir daha arayıp sormayacağım hatta ve hatta memlekete evime gittiğimde selam bile vermeyeceğim..Belki abartıyorum ama benim için çok üzücüydü ve ben çok üzüldüm..

Kesinlikle tavrınızı koymalısınız. Haklısınız üstelik :KK67:

Boşver hayat kısa değmez gereksiz akrabalara :KK59:
Kimin neyi hak ettiğini görmüşsün böyle düşün.

İnsan arıyor yoksa düğün bir şekilde yapılıyor eksik kalınmıyor ama göz arıyor zoruna gidiyor insanın bilirim 2 ay önce yaşadım bende bazı insanlar oldukça şaşırttı gelen bazı akrabaların tavırları bile çok üzücü tuhaf geldi bana :KK51:ama bende tanıdım insanları iyi oldu yani bir insanı iyi gününde kötü gününde de tanıyorsun işte ölüm ve düğün bunlar çok önemlidir benim için Hoppa

Oyy kıyamam aklınamı geldi şimdi insan oturdukça aklına gelir içini acıtır bunlar.benimde canım,beraber büyüdüğüm Kuzenlerim ablalarım düğünlerinde herseyine kosturdugum onlarda büyüdüğüm deli gibi sevdiğim insanlar, düğünümde el gibiydi kınama en son geldiler.bende hep sorguladım ndn, niye böyle yaptılar diye sonrada mesafe koydum şimdi uzagız sebebini hiç bilmem ama hep düşünürüm.kendimce sebepler ararım.eşim cok yakısıklı kendi eşleri çirkin, birinin eşi aldattı eşim bana aşık,birde koyu atatürkçüler eşim doğuda büyümüş ama eşimde atatürkçü demesemde tam bir türk genci milliyetçi geniş görüşlü bir insan.ben diyorum acaba bunlardan mı böyle yaptılar.sonra aman dedim merhaba merhaba bundan sonra.emin ol çekemedikleri birşey vardır bi sebep yoksa.hiç takma herkes biz değil mutlulugu paylaşsın.alılırsın üzülme aşıyor insan zamanla eşine sımsıkı sarıl onla iyi ol gerisi bos

Hani iclerinde buyumussun ya. Bu kizla nasil olsa yakiniz kirilmaz ayip olmaz diyip ondan yuz bulmuslar. Haber verme tenezzulunde bile bulunmamislar. Sen de onlarin hicbiseyine gitme. Ben olsam ben de kirilirdim oyle sey mi olur

Back
X