Sahibinden full+full yapili geyik!!

heexee

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
7.750
4.854
773
Canın sıkkınsa, cene calasın varsa, geyik candir diyorsan buyur gel, kapi herkese acik:KK19: Yeni, eski, kidemli, acemi, neseli, melankolik farketmez, dalıver muhabbete:KK53: Ha bu arada sac bas yolmak, dedikodu, dertlenme, +18 muhabbet vs. serbest :DEn Büyük KK

Veeeee....
Geyik baslasıııınnnn:KK71::KK71::KK71::KK71:

Son düzenleme:
:D O DEGİLDE ruyanda geyik mi gördün sabahin şu saatinde actin topigi:D
2 saatlik uykuyla duruyorum, uyuyamiyorum, benim yerime de uyyun :(

:D O DEGİLDE ruyanda geyik mi gördün sabahin şu saatinde actin topigi:D
2 saatlik uykuyla duruyorum, uyuyamiyorum, benim yerime de uyyun :KK43:
Yok ben baska yerdeyim, aksam vakti actim topigi:KK66:
Simdi gece yarisi oldu ben de uyumaya kaciyorum zaten, sen de buralarda dolanmak yerine uyumaya calis derim...

Eryaman'da ne işiniz var acaba yaa çok uzak oralar ben gelemem :KK59: :p
Bir gelelim bir eve kapak atalim sonrasina bakariz modundayiz, ya sifir full mutfakli cok uygun fiyata evler, donunce rendem bile olmayacagi icin bizim icin cok mantikli, yaza dogru istersek degistirirz... Gerci degistersek bile yasamkent, umitkoy, cayyolu taraflari olacak gene:KK49:

Bir gelelim bir eve kapak atalim sonrasina bakariz modundayiz, ya sifir full mutfakli cok uygun fiyata evler, donunce rendem bile olmayacagi icin bizim icin cok mantikli, yaza dogru istersek degistirirz... Gerci degistersek bile yasamkent, umitkoy, cayyolu taraflari olacak gene:KK49:

Ha gelmeyin ötede oynayın siz diyorsun yani kibarca :p

Kacmak isteyen kim, atlayin gelin tipis tipis, olmadi ben bile alirim yavrularim benim:KK58:

Benim kapinin onunde oynamayin, herkes kendi kapisinin onune:KK59:

Senin için şehirler arası yolculuğa katlanacağız artık napalım, uçak yok dimi oralara

Back
X