- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
Ben daha beğendiğim şeyleri alamiyorum, çıldıracağım.herşeyim var hikayesi yalanmış, zaman azaldıkça milyon tane eksik çıkıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha beğendiğim şeyleri alamiyorum, çıldıracağım.herşeyim var hikayesi yalanmış, zaman azaldıkça milyon tane eksik çıkıyor![]()
Ben daha beğendiğim şeyleri alamiyorum, çıldıracağım.![]()
Ben kendimce tarihleri belirliyorum hayal dünyamda.sizin aşağı yukarı tarih belli oldu mu kuzu?
sen parasını koy kenara alacağın şeylerin bekle biraz ama almadan önce. ara ara indirimler oluyor baya güzel onları takip edersin, bi de yeni ürünler çıkıyor aldığın şeye lanet ediyorsun bu sefer. ben yandım sen yanma![]()
Boşver beybi ya, anlatırım bir ara, iyiyim şimdiBaşladım tabi ancak tamamlarim ben.
Hani her şeyin vardı.
Kuzum ya geçmiş olsun, noldu sana böyle.![]()
Ben kendimce tarihleri belirliyorum hayal dünyamda.
Eksik diye alayım dediğim olmuyor zaten, cidden çok begendigim şeyleri alıyorum ama haklısın indirim olur sonra üzülürüm falan.bakıyorum işte öyle. Kafamda hangi markaları alacağımı netlestiriyorum çünkü malumun çok kararsızım. Hazır begenmisken nimet benim için, değerlendiriyorum.
![]()
Boşver beybi ya, anlatırım bir ara, iyiyim şimdi![]()
1 gün önce kendimi çok övdüm, 1 gün sonra acillik oldum, hayat bana mütevazi olmayı öğretecekanaaa kuzumm ne oldu sanaben o kısmı kaçırmışım ya özür dilerim
![]()
Allah allah, geçmiş olsun yavrum ya.1 gün önce kendimi çok övdüm, 1 gün sonra acillik oldum, hayat bana mütevazi olmayı öğretecek
Karın altımda ve sağ kasığımda şiddetli ağrı, sancı vs. tam teşhis konmadı, ağustos gibi detaylı bir gidicem![]()
Apandisit dedi (nasıl yazılıyor lan bu), yok yok sistit mi acaba dedi, idrar yolu bence dedi, sağ yumurtalık mı dedi dedi de dedi, ağustos da sağlık sigortam yenilenecek onu bekliyorum, bir elden geçirsinler beniAllah allah, geçmiş olsun yavrum ya.teşhis niye koyamadılar. Git bir an önce, bir şey yoktur umarım da en azından için rahatlasin.
1 gün önce kendimi çok övdüm, 1 gün sonra acillik oldum, hayat bana mütevazi olmayı öğretecek
Karın altımda ve sağ kasığımda şiddetli ağrı, sancı vs. tam teşhis konmadı, ağustos gibi detaylı bir gidicem![]()
Apandisit dedi (nasıl yazılıyor lan bu), yok yok sistit mi acaba dedi, idrar yolu bence dedi, sağ yumurtalık mı dedi dedi de dedi, ağustos da sağlık sigortam yenilenecek onu bekliyorum, bir elden geçirsinler beni![]()
Apandisit dedi (nasıl yazılıyor lan bu), yok yok sistit mi acaba dedi, idrar yolu bence dedi, sağ yumurtalık mı dedi dedi de dedi, ağustos da sağlık sigortam yenilenecek onu bekliyorum, bir elden geçirsinler beni![]()
Uu baby, iyiyim senden naber?Buradayım, naber?![]()
Benden de iyilik kuşum, pazar gıcıklığı var üzerimdeUu baby, iyiyim senden naber?![]()
Doktora gittin mi yine?Benden de iyilik kuşum, pazar gıcıklığı var üzerimde![]()
Daha gitmedim, koca iş değiştiriyor, sağlık sigortalarımız yenilensin gidicem, ağustos ortasına kadar olur diye düşünüyorum.Doktora gittin mi yine?
Günaydıngünaydın![]()