Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ben daha beğendiğim şeyleri alamiyorum, çıldıracağım.:110:

sizin aşağı yukarı tarih belli oldu mu kuzu?
sen parasını koy kenara alacağın şeylerin bekle biraz ama almadan önce. ara ara indirimler oluyor baya güzel onları takip edersin, bi de yeni ürünler çıkıyor aldığın şeye lanet ediyorsun bu sefer. ben yandım sen yanma :confused:

sizin aşağı yukarı tarih belli oldu mu kuzu?
sen parasını koy kenara alacağın şeylerin bekle biraz ama almadan önce. ara ara indirimler oluyor baya güzel onları takip edersin, bi de yeni ürünler çıkıyor aldığın şeye lanet ediyorsun bu sefer. ben yandım sen yanma :confused:
Ben kendimce tarihleri belirliyorum hayal dünyamda. :KK70:
Eksik diye alayım dediğim olmuyor zaten, cidden çok begendigim şeyleri alıyorum ama haklısın indirim olur sonra üzülürüm falan.:KK53: bakıyorum işte öyle. Kafamda hangi markaları alacağımı netlestiriyorum çünkü malumun çok kararsızım. Hazır begenmisken nimet benim için, değerlendiriyorum. :confused:

Ben kendimce tarihleri belirliyorum hayal dünyamda. :KK70:
Eksik diye alayım dediğim olmuyor zaten, cidden çok begendigim şeyleri alıyorum ama haklısın indirim olur sonra üzülürüm falan.:KK53: bakıyorum işte öyle. Kafamda hangi markaları alacağımı netlestiriyorum çünkü malumun çok kararsızım. Hazır begenmisken nimet benim için, değerlendiriyorum. :confused:

hayal dünyandaki tarihler neler :KK45: benim hayal dümyamdaki tüm tarihler tam 2 ay sarktı, sözde de nişanda da hatta düğünde de :KK70:
mutfak eşyalarını tamamen anneme bıraktım. yemek takımını, tencereleri falan zaten almış daha önce evlenecem diye tutturduğum zaman :KK70: günlük yemek tabaklarını migrostan aldım, baya bi süre beğeniyordum o tabakları ama kıyamıyordum bi türlü sonra bigün indirimdeymiş gördüm koştum aldım :KK70: günlük tüm bardakları madame cocodan aldım onlar da indirimdeymiş :halay: misafir bardaklarını paşabahçeden aldım onlar indirimde değildi bak ama çok beğenmiştim dayanamadım :KK45:
valla kuzu model belirle ama indirimleri de takip et derim eğer sınırsız bir bütçen yoksa tabi, düşündüğünden kat kat fazlası çıkıyormuş bu süreçte malesef :110:

anaaa kuzumm ne oldu sana o_O ben o kısmı kaçırmışım ya özür dilerim :110:
1 gün önce kendimi çok övdüm, 1 gün sonra acillik oldum, hayat bana mütevazi olmayı öğretecek:KK70:
Karın altımda ve sağ kasığımda şiddetli ağrı, sancı vs. tam teşhis konmadı, ağustos gibi detaylı bir gidicem:işsiz:

1 gün önce kendimi çok övdüm, 1 gün sonra acillik oldum, hayat bana mütevazi olmayı öğretecek:KK70:
Karın altımda ve sağ kasığımda şiddetli ağrı, sancı vs. tam teşhis konmadı, ağustos gibi detaylı bir gidicem:işsiz:
Allah allah, geçmiş olsun yavrum ya.:KK57: teşhis niye koyamadılar. Git bir an önce, bir şey yoktur umarım da en azından için rahatlasin.

Allah allah, geçmiş olsun yavrum ya.:KK57: teşhis niye koyamadılar. Git bir an önce, bir şey yoktur umarım da en azından için rahatlasin.
Apandisit dedi (nasıl yazılıyor lan bu), yok yok sistit mi acaba dedi, idrar yolu bence dedi, sağ yumurtalık mı dedi dedi de dedi, ağustos da sağlık sigortam yenilenecek onu bekliyorum, bir elden geçirsinler beni :110:

Apandisit dedi (nasıl yazılıyor lan bu), yok yok sistit mi acaba dedi, idrar yolu bence dedi, sağ yumurtalık mı dedi dedi de dedi, ağustos da sağlık sigortam yenilenecek onu bekliyorum, bir elden geçirsinler beni :110:

adam bütün hastalıkları saymış zaten. karnı ve kasığı ağrıyan insanlarda bunlardan herhangi biri vardır başka seçenek yok :işsiz:
sen ihmal etme de git mutlaka yavru ağustosta doktora, en azından aklın rahat olur :110:

o_O aman ya inşallah bisi yoktur kuzum.

Back
X