Sahte bebek bezi

iyisintabi

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
134
35
298
Merhabalar. Bebek bezi olarak Prima premium care kullanıyoruz. Farklı
Marketlerden aldığımızda değişik bezlerle karşılaşıyoruz. Bir pakette bezlerde mavi jel tabaka var ve bez yumuşak. Ayrıca kuru kalıyor. Diğer pakette ise bizde mavi jel yok ama file dokusu var. Nispeten daha sert ve nemli kalıyor gibi. Bunlardan Siri sahte olabilir mi. Yoksa iki ayrı çeşit mi var. Böyle durumla karşılaşan oldu mu

Biz de premium care kullanıyoruz ancak hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. İnternetten alıyoruz biz. Acaba numara değişikliği yaptığınız da mı oldu. Çok ilginç geldi.

Merhabalar yeniden. Bez meselesini çözdünüz mü? Aynı durum bizim de başımıza geldi. Aklıma siz geldiniz. 4numara kullanıyorduk. Sürekli taşmaya başladı. Kilo aralığı tuttuğu halde küçük geldiğini düşünüp 5numara sipariş ettik internetten. O gelene kadar da marketten 5numarayı aldık. Ancak marketten ve internet üzerinden aldığımız bezler birbirinden farklı. 5rakamı yazmıyor birinde, dokusu sanki farklı ve mavimsi bir şey var bezin iç tarafında. Sanırım sahte. İade etmeye çalışıyoruz. Siz nasıl çözüm buldunuz?

Merhabalar yeniden. Bez meselesini çözdünüz mü? Aynı durum bizim de başımıza geldi. Aklıma siz geldiniz. 4numara kullanıyorduk. Sürekli taşmaya başladı. Kilo aralığı tuttuğu halde küçük geldiğini düşünüp 5numara sipariş ettik internetten. O gelene kadar da marketten 5numarayı aldık. Ancak marketten ve internet üzerinden aldığımız bezler birbirinden farklı. 5rakamı yazmıyor birinde, dokusu sanki farklı ve mavimsi bir şey var bezin iç tarafında. Sanırım sahte. İade etmeye çalışıyoruz. Siz nasıl çözüm buldunuz?
Biz de nedense mavinin orijinal olduğunu düşündük. Daha yumuşak ve daha kuru gibi. Size göre hangisi orijinal. Primanın iletişim numarasını aradık ama kimse açmadı

Içi mavi jel olanı satan yerden almaya çalışıyoruz hatta

İade edebildiniz mi

İade edebildiniz mi
Prima yla iletişime geçtik. Ürünlerde yenileme olduğunu söylediler. Bizden de birkaç tane bez istediler incelemek için., Sanırım paket yollayacaklar. Bir hafta oldu göndereli, henüz haber yok. Çıtçıtlı badiyi kapatmayın dediler. Ortadan baskı olunca yanlardan taşıyormuş. Uyurken öyle yapıyorum. Şimdilik sorun kalktı gibi ama takipteyim tabi :)

Içi mavi jel olanı satan yerden almaya çalışıyoruz hatta
Merhaba..gecenlerde kızım icin internetten prima premium care 1 numara siparis etttik.Daha once aldigimizın icinde file dokusu vardı ve ici beyazdi fakat bu yeni aldimizin ici duz ve mavi.Ayrica bebegime ilk defa pisik yapt kakasi poposuna yapıstı hep.Bende sahte oldugunu duşunuyoru ići mavi olanın.Siz internetten degistirebildiniz mi?Kullandigimiz için degistirmezler diye dusunup pesine dusmemistim.Ama cok da almistim maalesef:(

Merhabalar.. benimde 2 aylik bebeğim var doğduğundan beri sürekli prima premium care kullandım geçen günlerde içi mavi jel olan bana da denk geldi ve sürekli beline kadar taşırdı kakayı ama içi delikli petek dokulu olan da böyle bi sorun yaşamadım bana mavi jeli olan sahte gibi geldi

Selamlar bayanlar,
Ben de 1 numara kullanıyorum kızım için. İki farklı zamanda ebebekten aynı numara bezi aldım. İlk aldığım beyazken ikinci mavi renkli ve farklı kokuluydu. Kullanım olarak herhangi bir farklılık hissetmedim. Ebebekte de sahte mal bulunmayacağını düşünerek beyaz olanın eskiden kalmış bir ürün olduğunu yenilerinin de mavi olduğunu düşünüyorum bu yüzden.

Back
X