Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başıma gelmişti maalesef. 3.bir test yapıp emin olabilirsin sadece canım.Merhaba hanımlar adetime henüz 5 gün var fakat yaptığım erken gebelik testi pozitif ama sonra yeniden yaptm ama çok net negatif acaba hangisi doğru test bozukmu başına gelen varmı
Merhaba test muhtemelen bozukmus diğer yaptığım negatif pozitif olanda hemen çıktı oda iki kez daha tekrarladım negatifMerhaba, ikisi de hemen mi çıktı. Bence testi bir kere daha yapmaktan yada kan vermekten başka çare yok
Pozitif testin üzerine 3 test daha yaptm hepsi negatif buda benm şansım sanrm bozuk galiba oda bana denk geldi sanırımBaşıma gelmişti maalesef. 3.bir test yapıp emin olabilirsin sadece canım.
Canım bu comfort erken gebelik testimiydi? Benim de başıma gelmişti …Pozitif testin üzerine 3 test daha yaptm hepsi negatif buda benm şansım sanrm bozuk galiba oda bana denk geldi sanırım![]()
Çok doğru o kadar haklsnz ki hemde çok üzülüyor insanGecikince kan verin en iyisi bu. Çünkü umutlaniyorsun , üzülüyorsun kendini yıpratma
Prodoktor du markası pozitif çıkanınCanım bu comfort erken gebelik testimiydi? Benim de başıma gelmişti …
Sonra neoldu peki negatif miydi canımCanım bu comfort erken gebelik testimiydi? Benim de başıma gelmişti …
Konum da var canım. Yalancı çizgi çıkarmıştı. Ertesi gün bidaha yaptım ve negatifti… sonra adet oldum zatenSonra neoldu peki negatif miydi canım
Hayırlısı ile Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKonum da var canım. Yalancı çizgi çıkarmıştı. Ertesi gün bidaha yaptım ve negatifti… sonra adet oldum zaten![]()
Bu testle hamile mısınız aceba benimde çok az çizgi çıktı 4 gün var daMerhaba hanımlar adetime henüz 5 gün var fakat yaptığım erken gebelik testi pozitif ama sonra yeniden yaptm ama çok net negatif acaba hangisi doğru test bozukmu başına gelen varmı