Sahte hesap ve tehtit

Awaken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
2.910
5.083
108
facebook da bana sahte hesaptan tehtit vs icerikli mesajlar geliyor. bunlari artik sikayet etmek istiyorum. kimin yazdigi ortaya cikar mi? ceza alir mi?
bu tarz sacmaliklari yasayan ve sonuc alan oldumu

Engelle geç uğraşmaya değmez haberlerde görüyoruz kadını öldürmeden erkek ceza bile almıyor en azından seninki sanal.

facebook da bana sahte hesaptan tehtit vs icerikli mesajlar geliyor. bunlari artik sikayet etmek istiyorum. kimin yazdigi ortaya cikar mi? ceza alir mi?
bu tarz sacmaliklari yasayan ve sonuc alan oldumu
Savcılığa o mesajların ekran görüntüsü ile başvurun.Hapis bile yatar

bana benim adım soyadımla açılmış hesaptan tehditler gelmişti bir aralar. işte senin tüm arkadaşlarını ekleyeceğim iğrenç iğrenç şeyler anlarsınız ya... ben de engelledim gitti. acaba ne sanıyolar bu tarz tehditleri? istediği kadar essin gürlesin kendi çöplüğünde :D

bana benim adım soyadımla açılmış hesaptan tehditler gelmişti bir aralar. işte senin tüm arkadaşlarını ekleyeceğim iğrenç iğrenç şeyler anlarsınız ya... ben de engelledim gitti. acaba ne sanıyolar bu tarz tehditleri? istediği kadar essin gürlesin kendi çöplüğünde :KK70:
İsmini versene kız bide ben açıp tehdit sllıyim kulağa eğlenceli geldi de :)
Şaka bi yana bu sosyal medya insanları çok bozdu çok ciddiye alıyo bazıları hiç gerek yok ciddiye almaya uğraşmaya.

Back
X