sahte instagram hesabı

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Eski konumdan arkadaşım yüzünden başıma gelenleri bilen biliyor. Şahit olarak yazılmıştım bende.

Bilmeyenler için kısaca söyle söyleyeyim çocuğu defalarca aldatıyor ve en sonunda yakalanıyor. Suç biz arkadaşlarına kalıyor meğer ozelimiz anlatması dışında yaptıklarını biz yapıyormuş gibi anlatıyormuş.

Biri face açıp bunun yediği hatları yazışmaları resimlerini yayıyor. Bu durumdan mahkemelikler bende şahit

Şimdi aldatılan kişi instagram açmış beraber çektikleri normal resimleri vs eklemiş. Ve maalesef benim ve erkek arkadaşımın da toplu olarak resimleri var bu kız beni aradı siz benden ne istiyorsunuz diye saydırdı. Sanırım yine birini kandırıp evlenmek üzeri.

Bana bire bir dava açacağını söyledi şahsım adına. Erkek arkadaşım ile de tartıştım.

Böyle bir hakkı var mı nasıl yol izlemeyim ? Hakaret den ben mi şikayetçi olsam acaba ?

Çok gerginim eksik vs yanlış yazdıysam affedin :(

Anlamadim.

Hiçbişey anlamadım kusura bakmayın

Konuyu silmek yasak baştan alayım.

Eski arkadaşım adına instagram hesabı açılmış açan eski erkek arkadaşı. Kendisi ile Ayrılıkların sebebi eski arkadaşımın çocuğu aldatması ve kurcalayanca diğer yattığı kişiler de çıkıyor ortaya.

Eski erkek arkadaşı ikisi adına instagram acıyor bunla olan resimlerini atıyor ki normal resimler arada benim erkek arkadaşımın resimleri de var toplandigimiz zamanlarda. Eski arkadaşım beni arıyor ağzına geleni sayıyor ölümde kurtulun siz benim hayatımı mahvettinizden tutun küfürlere kadar şimdi durduk yere beni de savcılığa verecekmis. Sanırım evlenmek üzere birini bulmuş paniği ondan.

Ben sinir krizi geçirdim şimdi nasıl yol izlemeleyim ben mi gidip savcılığa versem ne etsem ?

Sizin ne suçunuz var ki ? Aman sallamayın ötede oynasın.

Aman açsın dava bişey olmaz.heyecan olur sanada.

Arada ben yipraniyorum migrenin zor kalktım bu gün ayağa. Evet gitsek ben ağzımı açsam kalır öyle de bu gün vurmaya gidiyordum resmen

Neden hesabi sizin actiginizi dusunmus? Hesabi eger siz acmadiysaniz sizde iftira attgi icin dava acarsiniz. Kisasa kisas. Kaldi ki yapmadiginiz bir sey icin paniklemenize gerekyok hele erkek arkadasinizla kavga etmenize hic gerek yok.

Neden hesabi sizin actiginizi dusunmus? Hesabi eger siz acmadiysaniz sizde iftira attgi icin dava acarsiniz. Kisasa kisas. Kaldi ki yapmadiginiz bir sey icin paniklemenize gerekyok hele erkek arkadasinizla kavga etmenize hic gerek yok.

Benim açmadığımı oda çok iyi biliyor ben en son dayanamadım ki erkek arkadaşımda o dönem bana söyle yazık diye eski erkek arkadaşına tek tek anlattım erkek arkadaşım da telkin bulundu ona.

Vay siz nasıl anlatırsınız diye bize saldırdı eski erkek arkadaşına da bizim için onlar beni kandırdı ayrıl bak bu çocuk daha iyi dediler onlar yanıma getirdi vs bi ton hikaye karışık yani

Ben olayı anlamadım. Anladığım kadarıyla biri sahte hesap açmış, siz yaptınız diyor. Tezi ortaya atanın kanıtlaması gerek. Siz kişilik haklarınıza saldırıldığı gerekçesiye dava açabilirsiniz.

Ben olayı anlamadım. Anladığım kadarıyla biri sahte hesap açmış, siz yaptınız diyor. Tezi ortaya atanın kanıtlaması gerek. Siz kişilik haklarınıza saldırıldığı gerekçesiye dava açabilirsiniz.

Yok benim açmadığımı biliyor ama benim sebep olduğuma inanıyor. Kişilik hakkıma saldırı bunu kullancam tesekkürler çünki artık yetti bi ders alsın istiyorum

Yazdıklarını sakın silme onun. İncelenir senin olmadığın anlaşılır diye biliyorum asıl sen ona iftiradan karşı dava açarsın. Ben çömezim üstadlar daha iyi yardımcı olur ayak altında dolaşmayayım (:

Yazdıklarını sakın silme onun. İncelenir senin olmadığın anlaşılır diye biliyorum asıl sen ona iftiradan karşı dava açarsın. Ben çömezim üstadlar daha iyi yardımcı olur ayak altında dolaşmayayım :-)

Est Çömez ne demek ne güzel fikir alış verisi yapıyoruz maalesef telefon görüşmesi yaptık.

Est Çömez ne demek ne güzel fikir alış verisi yapıyoruz maalesef telefon görüşmesi yaptık.
Fark etmez o sana dava açarsa sen de ona sürekli iftira atıp taciz ettiğini bu durumhn da seni yıprattığını öne sürerek dava açarsın. Hodri meydan dicen. Arama kaydı duruyodur nihayetinde. Durmasa da hat dökümü falan istenir belki inşallah iyi bilen biri yardımcı olur

Sana çekilen msjları sakın silme
Whatsapp instagram facebook konuşmalarını sakın silme ve bu konuşmaları int kafeden döküm halinde al
Facebookta açılan sahte hesapta yapılan uygunsuz yazı ve paylaşımların ekran resmini al ve dilekçe yazıp kimlik fotokopini ve bu dökümleri de ekleyip savcılığa git. Telefonunun iletişim tespitini iste. O zaman senin hakkında hiçbir hak iddia edemez hatta hakaret ve iftiradan kendi mahkemelik olur

Eski konumdan arkadaşım yüzünden başıma gelenleri bilen biliyor. Şahit olarak yazılmıştım bende.

Bilmeyenler için kısaca söyle söyleyeyim çocuğu defalarca aldatıyor ve en sonunda yakalanıyor. Suç biz arkadaşlarına kalıyor meğer ozelimiz anlatması dışında yaptıklarını biz yapıyormuş gibi anlatıyormuş.

Biri face açıp bunun yediği hatları yazışmaları resimlerini yayıyor. Bu durumdan mahkemelikler bende şahit

Şimdi aldatılan kişi instagram açmış beraber çektikleri normal resimleri vs eklemiş. Ve maalesef benim ve erkek arkadaşımın da toplu olarak resimleri var bu kız beni aradı siz benden ne istiyorsunuz diye saydırdı. Sanırım yine birini kandırıp evlenmek üzeri.

Bana bire bir dava açacağını söyledi şahsım adına. Erkek arkadaşım ile de tartıştım.

Böyle bir hakkı var mı nasıl yol izlemeyim ? Hakaret den ben mi şikayetçi olsam acaba ?

Çok gerginim eksik vs yanlış yazdıysam affedin :KK43:

Telefonuna ses kaydı indir. Sakin bir zamanda kızı ara eski konuları aç , yeni konuları aç bir güzel konuşsun . Msj atarsa silme sonra kıza dön dedi ki asıl ben, seni şikayet edicem. Hadsiz insan gece gece sinir oldum ortalık manyak kaynıyor:KK47:

Back
X