• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte kozmetiklere dikkat.Sağlığımızı tehdit ediyor...

BLUEGREENBLUE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
2.737
6.067
158
Merhabalar.Bu gün çok önemli bir konuya değinmek istiyorum.SAHTE KOZMETİKLER.Dün bir yerden alışveriş yapmak istedim.Baktım çok ucuz ama neden .Araştırdım.Firmaya sordum ürünleriniz orijinal mi.Cevap Evet :Ama neden o zaman %100 orijinal ibaresini sayfanızda ve hakkımızda yazısında göremiyorum dedim.Cevap daha da şaşırtıcıydı.Gerek yok biz biliyoruz.Ne kadar saçma.Madem ürünlerinize o kadar güveniyorsunuz bu ibareyi ekleyin ne olacak ki dedim.Bakarız dediler.Nedeni de ÜRÜNLER ORİJİNAL DEĞİL.Ve gördüm ki sahte ürünler.Aman dikkat biz ürünlerin içeriklerine takılmışken ortada sahte ürünler aldı başını gidiyor.Bakın alacağınız yer .com olmalı,sayfada mutlaka %100 orijinal ürünler Yazmalı,orada yoksa eğer hakkımızda sayfasında yazmalı.Banka bilgileri olmalı yani .... kart vs simgeleri olmalı.Tüm bunlar olmazsa demek ki sahte.Satıcıya sorunca da bizim ürünlerimiz 1.Kalite ithal ürünler derse belli ki o da sahtedir.Ayırt etmekte kolay mesela en çok satılan MAC daima şişeleri yuvarlak olur .Köşeliyse belli ki sahte.Ama yuvarlak şişe olup sahte olanlarda var.O zaman da renk numaralarına bakacaksınız.SAKIN ALMAYIN.Lütfen dikkat edelim SAĞLIĞIMIZ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR...

Son düzenleme:
Bu gün bütün gün bu konuyu araştırdım.Çok kafama takıldı çünkü çok ama çok önemli bence.İnternet kozmetik satışlarıyla dolu.Hep msj yazdım satan yerlere ürünleriniz %100 orijinal mi Maalesef cevap hep aynı.1. kalite ithal.Yazık ama çok yazık.Neden kimse dur demiyor bunlara...

Arkadaşlar sahte mac face and body fondötenlerin renk skalası nc23,nc30 gibi gidiyor ve altlarında yazı oluyor.Gerçek olanları n1,c1 diye gidiyor. Ama bu sadece face and body fondötende geçerlidir!

mac+bottles+bottom.webp

Resimde gördüğünüz gibi soldaki(n2 yazan) gerçek mac, sağdaki ise sahte mac.

Arkadaşlar sahte mac face and body fondötenlerin renk skalası nc23,nc30 gibi gidiyor ve altlarında yazı oluyor.Gerçek olanları n1,c1 diye gidiyor. Ama bu sadece face and body fondötende geçerlidir!

Eki Görüntüle 1722143

Resimde gördüğünüz gibi soldaki(n2 yazan) gerçek mac, sağdaki ise sahte mac.
Canım çok teşekkür ederim resim atamıyorum iyi oldu bu.

Ürünleri kendi firmalarından indirimleri takip ederek alın.Ya da dermokozmetik ürünler satan .com veya .eczane gibi belli sitelerinden dediğim ibarelere bakarak alın.Sahte ürünlerin nelere yol açtığını tahmin bile edemezsiniz.Cilt üzerine sürüyoruz ne olacak demeyin .neler oluyor neler.Hastalıkları saymaya gerek bile yok. Facebook ta olan kozmetik ürünler çekiliş yaparak cazip hale getiriliyor.Bedava dağıtılıyor.Ama bedava dağıtılan ürün değil zararlı maddeler bence.Ürünler öyle temiz olmalı ki makyajımızı silemediğimiz de bile cildimiz yenilensin.Var böyle ürünler.Lütfen dikkat ediniz.

Herkese merhaba.:KK54:
Uzun zaman oldu sayfaya yazmayalı.
Tekrar hatırlatmak istiyorum.
Lütfen sahte kozmetiklere dikkat ediniz.
Bazı sitelerden de alışveriş yaparken
son kullanma tarihlerine de çok dikkat ediniz.
Çünkü hem sahte kozmetikler
hem de son kullanma tarihi geçen ürünlerde çok tehlikeli
Lütfen DikkatHoppa

Arkadaşlar aldığınız ürünün barkodu altındaki kodu http://gepir.org.tr adresine yazarak kontrol edebilirsiniz. Üretim yılı ülkesine kadar yazıyor

Ilgi gormesi gereken bir baslik. Genc yasta kizlarimizin merdiven altı kozmetiklerle vücutlarına toksik maddeler ve ağır metaller alması çok can sıkıcı. Güvenilir yerden alışveriş yapmamız gerektiği gibi ürünlerin batch kodlarına da dikkat etmek gerekiyor. Satıcılar açılmamış ürün bu diye zorlasa da raf ömrü diye bir şey de var. Özellikle indirime.giren ürünleri kontrol etmek lazım.

Back
X