- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Merhabalar.Bu gün çok önemli bir konuya değinmek istiyorum.SAHTE KOZMETİKLER.Dün bir yerden alışveriş yapmak istedim.Baktım çok ucuz ama neden .Araştırdım.Firmaya sordum ürünleriniz orijinal mi.Cevap Evet :Ama neden o zaman %100 orijinal ibaresini sayfanızda ve hakkımızda yazısında göremiyorum dedim.Cevap daha da şaşırtıcıydı.Gerek yok biz biliyoruz.Ne kadar saçma.Madem ürünlerinize o kadar güveniyorsunuz bu ibareyi ekleyin ne olacak ki dedim.Bakarız dediler.Nedeni de ÜRÜNLER ORİJİNAL DEĞİL.Ve gördüm ki sahte ürünler.Aman dikkat biz ürünlerin içeriklerine takılmışken ortada sahte ürünler aldı başını gidiyor.Bakın alacağınız yer .com olmalı,sayfada mutlaka %100 orijinal ürünler Yazmalı,orada yoksa eğer hakkımızda sayfasında yazmalı.Banka bilgileri olmalı yani .... kart vs simgeleri olmalı.Tüm bunlar olmazsa demek ki sahte.Satıcıya sorunca da bizim ürünlerimiz 1.Kalite ithal ürünler derse belli ki o da sahtedir.Ayırt etmekte kolay mesela en çok satılan MAC daima şişeleri yuvarlak olur .Köşeliyse belli ki sahte.Ama yuvarlak şişe olup sahte olanlarda var.O zaman da renk numaralarına bakacaksınız.SAKIN ALMAYIN.Lütfen dikkat edelim SAĞLIĞIMIZ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR...
Son düzenleme: