Bebek İkinci El Sailor Moon(Ay Savaşçısı) animesi ilgili ürün arıyorum!!! ^_^

mero95

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.026
889
323
29
Merhaba kadınlar kulubünün güzel ablaları...:halay::KK68:
Konu başlığında yazdığım gibi avatarımdaki karakter olan sailor moon(ay savaşçısı) animesi yani japon çizgi filmi ile ilgili ürün arıyorum ^_^
image.webp
90'lı yıllarda atv de yayınlanmış ama ben 2000'li yıllarda trt1 de tekrarına yetişebildim..:KK51:
image.webp

image.webp

image.webp

Ben bununla ilgili koleksiyon yapıyorum çünkü benim çocukluğumun unutulmazı..:spor:
Hatta bu bölümde tesadüfi bu çocuk tişörtünü bulup satın almıştım ^_^
image.webp

Bununla ilgili uygun fiyata 2000'lerden kalma oyuncak,sticker,yatak örtüsü,not defteri hımm artık elinizde ne olursa bekliyorum ^_^
image.webp

Son düzenleme:
Ayy ben bu çizgifilmi çok seviyodum küçükken:))
Ama çok eskiden seyretmiştim ben.

ben bi bastan izlemeye basladim gecen sene :) 100 kusurde kaldim bebis dogunca. Ah mamoru ah :KK45: insallah bulursun canim :KK200:

ben bi bastan izlemeye basladim gecen sene :) 100 kusurde kaldim bebis dogunca. Ah mamoru ah :KK45: insallah bulursun canim :KK200:
Bende geçen yaz çocukluğumdan yana ilk defa 2 sezonunu izlemiştim :)
Ama trt 1'de türkçe dublajıyla tadı bir başkaydı ve unutulmazdı..:KK37::KK51:

Ahh mamoru ahh :KK70:
image.webp

O güzel müziğin ardından gülü atışı unutulmaz Hoppa

İnşallah bulurum :KK66: Teşekkür ederim ^_^

Bende geçen yaz çocukluğumdan yana ilk defa 2 sezonunu izlemiştim :)
Ama trt 1'de türkçe dublajıyla tadı bir başkaydı ve unutulmazdı..:KK37::KK51:

Ahh mamoru ahh :KK70:
Eki Görüntüle 1834796

O güzel müziğin ardından gülü atışı unutulmaz Hoppa

İnşallah bulurum :KK66: Teşekkür ederim ^_^
99 senesinde vardi oglen 1 gibi. Cadirdan eve kosar izler geri donerdim cadira :))

99 senesinde vardi oglen 1 gibi. Cadirdan eve kosar izler geri donerdim cadira :))
Hehehe doğrudur :)
Ooo ne güzel ^_^
Bende 2001 yılında okuldan gelir gelmez çantayı fırlatır atar önlüğümü çıkarmadan öyle izlerdim .. :KK70:
Ahh ne güzeldi o zamanlar..:KK200::KK49:

Canım ebay, aliexpress ya da Amazon.com'a bak, oralardan getirtebilirsin.
O sitelere arada bakıyorum.Ama ben 2000'li yıllarda kıyıda köşede kalmış olan ürünleri bulup almak istiyorum.Eskiyi bulunca daha çok mutlu oluyorum.:KK200::KK37:

Ben hala Ay Savaşçısı ile ilgili ürün arıyorum.. :KK70: :KK70: :KK70:
Vazgeçmek yok...:rapci::rapci::KK48:

Aylar oldu ama aklıma gelince yine yazayım dedim :) Elinde Ay Savaşçısına dair eski bir ürün kuytu köşede saklı bir yok mu? :)

Merhaba kadınlar kulubünün güzel ablaları...:halay::KK68:
Konu başlığında yazdığım gibi avatarımdaki karakter olan sailor moon(ay savaşçısı) animesi yani japon çizgi filmi ile ilgili ürün arıyorum ^_^
Eki Görüntüle 1834770
90'lı yıllarda atv de yayınlanmış ama ben 2000'li yıllarda trt1 de tekrarına yetişebildim..:KK51:
Eki Görüntüle 1834772
Eki Görüntüle 1834776
Eki Görüntüle 1834777

Ben bununla ilgili koleksiyon yapıyorum çünkü benim çocukluğumun unutulmazı..:spor:
Hatta bu bölümde tesadüfi bu çocuk tişörtünü bulup satın almıştım ^_^
Eki Görüntüle 1834751
Bununla ilgili uygun fiyata 2000'lerden kalma oyuncak,sticker,yatak örtüsü,not defteri hımm artık elinizde ne olursa bekliyorum ^_^
Eki Görüntüle 1834779
Sende gorunce cocuklugum aklima geldi bi gazeteden bundan 20 yil once bu karakterin puzzleni saklamisim kizima verdim gecen gun ne severdim bende :)

Back
X