Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah isteyen herkese nasip etsin bayanlar..![]()
ne kadar zamndır istiyodunuz bebek
amiiiin allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım![]()
ne guzel o şok atlatılamıyor cnm allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın:))) tebrıkler
TEBRİK EDERİM ÇOOOKK SAĞLIKLI GÜZEL Mİ GÜZEL Bİ BEBEĞİN OLUR İNŞALLAH:) :d
Rabbim sağlıkla kucağına almayıı nasip etsin inşallah canımm..Darısıı tüm bekleyenlerin başına olsun..aminnnnn
hayırlı olsun canım.sağlıkla kucağına alırsın inş...![]()
merhaba, sizinle evlilik konunuzda tanışmıştık, bi süre de sohbet etmiştik, hayırlı olsun, sağlıklı olsun inşallah, ben de hamileyim bu arada, yeni öğrendim :)
tatlım hatırlıyorum seni evet:)) çok sevindim teşekkürler sanadahayırlı ugurlu olsun inş.tatlım![]()
teşekkür ederim canım inşallah :) kaç haftalık senin ? ben rapor aldım evdeyim, çok halsizim, bulantılarım var, okula gidemedim, çok zorlanıyorumsenin nasıl geçiyor?
benimki ögrendigimde dört haftalıktı.şimdi beşinci haftalık muhtelemelen.akşam doktora gidicem bakalım ne durumda iyice bir ögrenelim herşeyi..
seninki ne kadarlık..allaha şükür ben iyiyim canım herşey normal.![]()
anladım canım, ne güzel sorunsuz geçiyorsa :) ben zorla yiyip içiyorum, fenalardayım yani...
ben öğrendiğimde 5 haftalıktı, şimdi 6 haftalık , ama bu tarih son adet tarihine göre belirlenen tarih, asıl tarih bence 5 haftalık, döllenme gününü bildiğim için...inşallah güzel haberler verir doktorun. ben de yarın gidicem kalp atışlarını duymamız gerek demişti dr, herşey yolunda olsun inşalah...
bende bugün duyucam görücem sanıırım.ilk gittiğimde görmedim karnımda göremedik.alttan baktı doktor nokta gibi birşeydi.:))
allah ŞÜKÜR inş.hp böyle iyi devam ederim.allah güzel bir hamişlik nasip etsin hepimize.bende kusma vs.olmadı hiç..
benimkide son adet tarihinden hesaplamalı netten hesapladım.akşam net ögrenirim artıkın![]()