• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaka gibi...:))insanların bütün hayatı face olmuş.

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
20
118
Ankara
derdim var köşesine yazdım aslında dert değil özür dilerim ...kafa dağıtalım bari :))
kuzenim yeni gelin bizi facete eklemedi diye veryansın ediyo...:))
uzaktan akrabamın kızı bebeğinin fotoğraflarını face' yüklemiş.tabi herkes bilindik yorumlarla fotoğrafları ve albümü beğenmiş.ben görmedim bile.Akraba ortamında benim onun fotoğraflarına yorum yapmadığım dedikodu olmuş şaka gibi yaa.demek istediğim samimiyet derecesini neden face'ten ölçerler.neden bu kadar ciddiye alıyorlar bu durumu...ben onların iyi güünde yanında oldum face'te beğen tuşuna basmadım diye aforoz edildim ne diyeyim yaa...

derdim var köşesine yazdım aslında dert değil özür dilerim ...kafa dağıtalım bari :))
uzaktan akrabamın kızı bebeğinin fotoğraflarını face' yüklemiş.tabi herkes bilindik yorumlarla fotoğrafları ve albümü beğenmiş.ben görmedim bile.Akraba ortamında benim onun fotoğraflarına yorum yapmadığım dedikodu olmuş şaka gibi yaa.demek istediğim samimiyet derecesini neden face'ten ölçerler.neden bu kadar ciddiye alıyorlar bu durumu...ben onların iyi güünde yanında oldum face'te beğen tuşuna basmadım diye aforoz edildim ne diyeyim yaa...

böyle bişr durum yüzünden afaroz edildiysen bence insanların gerçek tutumlarını öğrenmek adına büyük bir şans yakalamışsın canım, boşveeer...

böyle bişr durum yüzünden afaroz edildiysen bence insanların gerçek tutumlarını öğrenmek adına büyük bir şans yakalamışsın canım, boşveeer...

haklısın canım.bende öyle diyorum.silin beni yaa ne diye eklerlerki zaten.yalakalık yapmıyorum diye kötü olacaksam bırak olayım dimi.

Bu nasıl bir zihniyettir ya bir de bunun dedikodusunu yapıyorlar yani Allah akıl fikir versin ne diyelim..

ahh ahh ne kadar haklısın canım .ister istemez bu illetin içine dahil olduk.bir buhran gibi sardı her yanı.
Artık herkes facebooka endekli yaşar oldu.bende çok sıkıntılar çektim,çok yakınlarımın üzüntü verici şeylerine şahit oldum.herkesin özeli ortalarda,bi tuhaf oldu valla.

haklısın canım.bende öyle diyorum.silin beni yaa ne diye eklerlerki zaten.yalakalık yapmıyorum diye kötü olacaksam bırak olayım dimi.

eminim beğenenlerin çoğunun elleri "beğen" tuşuna gerçekte bir beğenisi olmadan gidiyordur emin ol...

ahh ahh ne kadar haklısın canım .ister istemez bu illetin içine dahil olduk.bir buhran gibi sardı her yanı.
Artık herkes facebooka endekli yaşar oldu.bende çok sıkıntılar çektim,çok yakınlarımın üzüntü verici şeylerine şahit oldum.herkesin özeli ortalarda,bi tuhaf oldu valla.

bunu ben de anlamıyorum, tuhaflık konusunda sonuna kadar haklısın :(

eminim beğenenlerin çoğunun elleri "beğen" tuşuna gerçekte bir beğenisi olmadan gidiyordur emin ol...

bunu ben de anlamıyorum, tuhaflık konusunda sonuna kadar haklısın :(

haklısın yorumlar hiç samimi değil...bende sahtelikten nefret ediyorum.o nedenle fotoda koymuyorum.etkinlikleri köşe yazıları siyasi yorumları görmek için oradayımyalnızca...

face te yatıp kalkan insanlar var evet. yok ekleme isteğime yanıt vermemiş yok eklememiş yok silmiş :27: hayır bi de koskoca insanlar yapıyo bunu ne günlere kaldık.

Ben de hoşlanmıyorum gösteriş mekanı haline geldi. Ben fotoğrafımı hiç koymuyorum kızımın da. Eşimin kuzeninin fotoğrafını faceten çalıp arkadaşlık sitelerinde yayınladılar bir de işin bu boyutu var Allah vermesin.

hayatımdan çıkan biri var arada sırada tel de görüşüyoruz 24 ortak arkadaşımız var ama yıllardır ne o beni ne ben onu eklemiyoruz.yadırgamıyorumda .

Son düzenleme:
benim de facebook, msn ve türevi hiç bir iletişim ağım yoktur; arkadaşlarım ve sevdiklerimle de gayet sık haberleşirim.

nedir bu furya bilemiyorum.

kaç tane face yüzünden boşanan insan duydum hatırlayamıyorum.

insanlar nasıl vakit ayırıyorlar bu tür şeylere bilmem...

hele ki 10-12 yaşındakilerin böyle şeylerle meşgul olması anlaşılır değil.
Allah akıl fikir versin.

ne yazıkki böyle zihniyetler var.. ve çok acıdırki benim etrafımdada böyleleri çok.. yaptığı herşeyi face te paylaşmalar,face üzerinden birbirlerine laf sokmalar (en iticiside bu bence) nispet yapmalar :))) yani artık öyle bir noktaya getirdilerki amacını aştığını düşünüyorum.. dahada acısı insanlar böyle böyle iletişimlerini koparıyolar.. cidden komik siz orda resimleri beğenseniz ne olurr beğenmeseniz ne olurr.. zaten düşüncelerinizi beğenilerinizi insanların kendilerine birebir söylemedikten sonra ne anlamı var.. ay hiç takılmayın böyle şeylere insanlar boş kaldıkça ne yapıcaklarını şaşırıyolar..

ne yazıkki böyle zihniyetler var.. ve çok acıdırki benim etrafımdada böyleleri çok.. yaptığı herşeyi face te paylaşmalar,face üzerinden birbirlerine laf sokmalar (en iticiside bu bence) nispet yapmalar :))) yani artık öyle bir noktaya getirdilerki amacını aştığını düşünüyorum.. dahada acısı insanlar böyle böyle iletişimlerini koparıyolar.. cidden komik siz orda resimleri beğenseniz ne olurr beğenmeseniz ne olurr.. zaten düşüncelerinizi beğenilerinizi insanların kendilerine birebir söylemedikten sonra ne anlamı var.. ay hiç takılmayın böyle şeylere insanlar boş kaldıkça ne yapıcaklarını şaşırıyolar..

sağol arkadaşım .))herkes aynı şeyleri yapınca uzaydan mı geldim diye düşünmeye başladım.ondan yazdım buraya

Son düzenleme:
:) ben önceden dısarıdan bakardım...Televızyon ızlemedıgım bı donem oldu.. İnanın arkadaş ortamında konuşulanı anlayamaz,algılayamaz hale geldiğimi bilirim..haliyle içinde olmadıgınız bıseyın dısında kalırsınız..Buda sizi yalnızlığa iter..Toplumun her kesimi yapmıyorum diyenler bile bu furyanın içinde..TV ve İnternet sosyal iletişim ağıdır. Dikkatli kullandığınız takdirde zararını görmezsiniz.. Aşırısı bağımlılık. Bende dışında kalmaktansa artık içinde olmayı tercih ettim..ve bakmadığım zamanlarda eksiklik hissediyorum..Anlayacağınız bağımlıyım :) bu tür siteler özel hayatın deşifre edildiği sayfalar haline geldi..benım profılıme bakan kımse zeklerımı nefret ettıklerımı hemen çözebilir..Nitekim özelimi paylasacagım kısılerı tercıh etme hakkım var..sizde oyle yapın tercıh hakkınızı kullanın silin :)

neyse ki bütün ısrarlara rağmen ben facebook'tan hesap açmadım. huzurluyum, mutluyum. beni görmedin, etmedin, beğenmedin derdi olmuyo:10:

bazıları sevgisini face üzerinde gösteriyor hani olabilir saygım var. benim taktığım da face üzerinden göstermeyenlere yapılan eleştiriler. ben de eşimde face kullanırız ama aleni herkesin göreceği şekilde oradan iletişime geçmeyiz. yani benim eşim d.günümü faceden kutlamaz, ben de eşimin resimlerine yorum falan yapmam. evde dip dibeyiz zaten kafamı çevirir yüzüne söylerim:) şimdi hal böyleyken biz faceden yazışmıyoruz diye face üzerinden aleni ilişki yaşayan çiftlerin yadırgamaları garip geliyor bana. profil resmim eşimle ortak resmim değil diye "küs" değiliz. sevmiyorum bu kadar. ilk evlendiğimizde akrabalardan gelemeyenler oldu diye bir kaç düğün- balayı resimleri koydum. 1-2 ay sonra kaldırdım. buna bile laf eden var. eşimde hala duruyormuş, ben silmişim de eşim bir şey yapmış da küsmüymüşüm.... ben etiketlendiğim resimlerden bile etiketleri kaldırırım ne art niyetli insanlar var. ayrıca aşkını faceden sürekli ilan eden evli bir çift de pat diye boşandı. şimdi başkalarıyla olan aşklarını gene faceden ulu orta yaşıyorlar.

ben kucağımda pc bağlanıyorum, eşim dibimde akıllı telefonuyla niye oradan görüşelim. ayrıca ben yapı itibariyle millet için çok rahat söyleyemem sevgi sözcüklerime. başbaşayken söylüuyorum yeter.

Facebook hesabım olmadığı için ''asosyal'' olarak nitelendirmeye alıştım artık:1:
En ilgiç tepki ise ''Kaçıncı yüzyılda yaşıyosun?'' olmuştu

Back
X