O kadar uzun ki ,neresinden anlatsam.kimine göre dışardan bakılsa hic sorun yok.esimin ailesiyle gayet mesafeliyim ama hiçbir saygisizligim olmadı bugüne kadar.hatta fazla saygılıyım.hep is yaparım.ayri bir şehirde yaşıyoruz hatta doğuda oldukça sıkıntılı biryerde.somestr için gün saya saya geldim heyecandan ölecektim.ilk gün kvdem lerde kaldım oğlum yolda hastalandı 6.hastalik mi ne zikkimsa burnumdan geldi hiçbiryere çıkamadım.adetlerimiz çok ağır ve bende esimin evinde hiç rahat edemiyorum giyinme oturma kalkma.(kv yada kp odaya girse ayağa kalk odadan çıksa ayağa kalk derecesinde)bunlar sorun değil ben bu sistemle büyüdüm ama bi türlü ısınamadım. Şuraya 10 gün geldim biraz moral depolamak istemiştim.evime geldim herşey iyi hoş.oglum hasta.ve 6 yıllık evliyim ben her annemlere gittiğimde bunlar kesin gelirler oturmaya.bu sefer ruh halimden mi bilmiyorum kaldıramadım istemiyorum bıktım falan dedim.annem babam öyle olmaz ayip falan zaten hiçbir zaman çocukları için değil etraf için yaşamışlardır. Kendimi tam ifade edemiyorum mevzu çok uzun.ama beni kıran çok şey var esimin tarafında.esim bu konuda bişey demezken onlara gidip is yapmıyorum diye annemin babamın tribinden suratından bıktım usandım.keske hic gelmeseydim.nefret ediyorum bu durumdan.iki gün tatile geldim ailemle aram bozuldu.sadece içimi dökmek istedim.iyi aksamlar