Şaka mı bu:(?

kelebeksepeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
61
1
36
Sakarya
Daha öncede yazmıştım,bir önceki konumu okuyan arkadaşlar bilirler.bu durumu bu şekilde her defasında yazmak hoşuma gitmiyor ama yine daraldım,yine bunaldım ve boşluktayım...Allah'ım benim sabrımımı ölçüyor bilmiyorum ama ben sıkıntım olan konuya geleyim;daha önce erkek arkadaşım 2.ameliyatını olmazsa ölecegini söylemişti ve ben bazılarınızın ayrıl bazılarınızın da ayrılma demesine karşılık AYRILAMADIM.yaklaşık 5buçuk ay oldu beraberiz fakat dün görüştügümüzde ameliyat olmacagını soyledi.oldugum yerde bir tuhaf oldum.içimden şaka mu ya dedim...ameliyatsız doktorlar en fazla 3 yıl demişler ve zaten ameliyatta %30 kurtulma şansı vermişler(kardiyak kist hidatik).çok kafam karıştı yine iki arada bir deredeyim.

ben önceki konunu okumadigim icin olayi pek bilmiyorum.. fakat bence sevgilin hasta diye ayrilmak bana göre kisiliksiz.. sonucta onu seviyosun ve sirf hasta diye ayriliyosun.. ya allah göstermesin senin basina gelseydi ? en cok destegi ondan beklerken o sana arkasini dönseydi.. her ameliyatin riski vardir.. en ufaklarin bile .. Bak sana örnek veriyim benim dayim kanserdi.. ve kurtulmasi imkansiz gibi biseydi.. ve tam 3 kez ameliyat oldu ve tam olarak 6 yil daha yasadi.. en son 4. ameliyatinda cigerli iltihap kapmasaydi suan gene hayatta olucakti.. demek istedigim su hersey kisiye bagli.. peki ameliyat olmamama nedeni riskinden dolayimi yoksa baska bi nedenden dolayimi? ve sen ameliyat olmasini istiyomusun.. bence bu konuyu aranizda konusup ona nedenlerini sorman lazim.. sirf riskinden korkuyosa arastirma yapip baska hastanelerde risklerini sorabilirsiniz..

bu konuyu pek rahat konuşamadık açıkcası daha dogrusu ben her konuyu açtıgımda gözleri dolup konusması degişiyordu o nedenle bende fazla uzatmıyordum.dahaa once yurt dışında oldu ameliyatını.olmama sebebinin risk oldugunu düşünüyorum.daha cok erken ya of 21 yaşında.

üzme kendini.. inan bana herseyin bi caresi bulunuyor.. ümidinizi tüketmeyin.. ve bence bu ameliyat konusunu her ne kadarda zor ve agir olsada konusmayi dene.. sonucta sen onun yaninda olcagini hertürlü destegi vercegini hissettirirsen oda kendini daha güclü hisseder... inan bana herseyin hayirlisi oluyo bu sekildede onun ereyip bitmesini görmek sana dahada agir gelir.. bence önce kendin.. sonrada erkek arkadasinin inanmasi gerekiyo herseyin bi caresinin oldugna.. eger siz zaten herseyin olumlu geccegini düsünürseniz.. hersey dahada iyi gecer.. bazen elimizden cogu sey gelmiyor.. ama genede destek cok önemli..

Eğer seviyorsan asla bırakma derim.
Ki sevmiyorsan bile bırakmamalısın.
Arkadaşın da dediği gibi kişiliksizlik olur..
Sonuçta aynı şey seninde başına gelebilir ve en çok desteği ondan beklersin, ilgiyi filan.
Ameliyat konusunu siz onunla bir güzel konuşun, herşeyin kendine göre bir riski var elbet.
Siz desteğinizi hiç esirgemeyin.
Umarım sevgiliniz iyileşir.

Off off
Ne kadar zor bir durum.
Peki şöyle yapsa erkek arkadaşınız,
3 yıl yaşayabilecekse ki Allah'ın işi bilinmez. Ama doktorlar 3 yıl diyorsa ve o ameliyat olmuyorsa 3 yılın sonunda olsun. Nasıl olsa kaçınılmaz bir şey olacak, söylemeye dilim varmıyor. Belki 3 yılın sonunda bir umut doğar. Bunu onunla paylaşsanız, belki onay verir.

hasta diye sakın erkek arkadaşını terk etme senin ondan önce ölmeyeceğinin bir garantisi var mı? hiçbirimizin yarına çıkacağı belli değil o zaman evliliklerin çocuk sahibi olmanında bir anlamı olmaz.o hasta 3 yıl yaşar ama belki sen 1 sene sonra öleceksin belki bir hafta kim bunun garantisini verebilir

Son düzenleme:
kolay bir şey değil böyle bi ameliyata karar vermek. onu biraz kendi haline bırak. bir süre sonra onun sadece kendisine karşı değil onu sevenlere karşı da sorumluluğu olduğunu anlatırsın.

şuan ki durumu çok merak ettim :26:

%1 ıhtımal bile olsa umutla bekleyen o ameliyatı olan insanlar var % 30 kesinlikle olsun yaşamak ıcın
ve sana şu kadarını sölim seviyorsan kesinlikle bırakma onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…