Şakak germe ameliyatlarında çok morarma olur mu?

Valla canım çok olmuyor. Ben Tayfun Türkaslan a yaptırdım ameliyatımı. Üçünçü günde gerçekten çok iyiydim. Kendi değişik bir teknik uyguluyor. Eğer istanbuldaysan ya da gelebilecek gibiysen ben estetikprortuTavsiye ederim

Kızlarr bilgisi olan varsa lütfen yardımmm edinn...

Şakak germe ameliyatlarında Tayfun Türkaslan çok başarılı. Benim tek bir problemim oldu rapor sigortada geçerli değil. Hem izinden gidiyor¸hem de 5 günlük ücret kesintisi yapıyorlar Benim ablam lipofize gitmişti. Doktorun ilgisinden memnun kaldığımızdan valla kalktım geldim Tayfun beye.

Mrb bende amelyt yaptırcam biraya kadar dr tayfun Türkaslan a,dogru ellerde mıyım gergın sıkı ıstıyorum goz cevremı sacımı gergın toplamakdan saclarım dokuldu hep 28yasındayım ve ozellık derın akın üyemizin yapmıs oldugunu soyledıgı ıcım cok ihtiyacım var onun bılgısıne Derın Hanım cevabınızı beklıycem tşk ederım

Mrb Derın Hanım bende yaptırcam gercekden memnun olur muyum bursadan gelıcem günübirlik bu ay,cevrem anlar mı ?sacımı cok sıkı topluorum yan taraflarım seyreldi istedıgım gergın sonucu alır mıyım Dr Tayfun beyden lutfen cvplayım cok ihtıycm var tşk ederım

Merhaba Canım,

Ben Tayfun Bey'den çok memnun kaldım önce botoks yaptırmıştım ufak bir operasyonla denemek istedim daha sonra bir arkadaşım 40 kilo kadar verdi ve karın germe yaptırması gerekiyordu en makul fiyatı verip en güven verici ve net konuşan tayfun bey oldu o da yaptırdı ve memnun kaldı bence görüş derim sonuçtan memnun kalırsın.

Cook tesekkur ederım Derın Hanım ilginiz için.bu ay goruscem inş.saglıklı guzel gunler dilerım

Mr
mrb bende yaptırcam istedıgınız gergınlıge ulustınız mı 10yıl kalıcılıgı varmıs sacı sıkı toplamak son mu yani sın bi soru da cevremdekıler anlar mı?agrı cok oluomı?cvplarsanız cok memnun olurum tsk ederım smdıden

açıkçası anlaşılacağını sanmıyorum ben kalıcılığını bilemiyorum tabi ama Tyafun Bey herkese göre farklı bir tedavi uyguluyor yani sizin yüz yapınızı tanıdıktan sonra işlem yapar bence endişelenmeyin derim.

İzmirde yaptırıcak olan varmı görüştüğü bir doktor olan? Ben 2 nisana randevu aldım ahmet seyhandan şakak germe için..merak ediyorum umarımistediğim gibi olur sonuç..

Merhaba

bende bunameliyatı olmayı düşünüyorum göz kapağı estetiği ile birlikte.Çok ağrı yaşıyor musunuzsüreç nasıl ilerliyor Bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Ameliyat olan varsa süreçle ilgili bilgi verebilir mi ben de istiyorum ama korkuyorum bi yandan da ameliyat sonrası kaşlar çok kalkık kalıyo mu ve bu ne kadar süre alıyor yani dışarıya rahat çıkıp kimsenin anlamaması için 1ay yeterli olur mu ? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…