- Konu Sahibi alcyone_ist
-
Kızlarr bilgisi olan varsa lütfen yardımmm edinn...
Mrb Derın Hanım bende yaptırcam gercekden memnun olur muyum bursadan gelıcem günübirlik bu ay,cevrem anlar mı ?sacımı cok sıkı topluorum yan taraflarım seyreldi istedıgım gergın sonucu alır mıyım Dr Tayfun beyden lutfen cvplayım cok ihtıycm var tşk ederımValla canım çok olmuyor. Ben Tayfun Türkaslan a yaptırdım ameliyatımı. Üçünçü günde gerçekten çok iyiydim. Kendi değişik bir teknik uyguluyor. Eğer istanbuldaysan ya da gelebilecek gibiysen ben estetikprortuTavsiye ederim
Cook tesekkur ederım Derın Hanım ilginiz için.bu ay goruscem inş.saglıklı guzel gunler dilerımMerhaba Canım,
Ben Tayfun Bey'den çok memnun kaldım önce botoks yaptırmıştım ufak bir operasyonla denemek istedim daha sonra bir arkadaşım 40 kilo kadar verdi ve karın germe yaptırması gerekiyordu en makul fiyatı verip en güven verici ve net konuşan tayfun bey oldu o da yaptırdı ve memnun kaldı bence görüş derim sonuçtan memnun kalırsın.
MrŞakak germe ameliyatlarında Tayfun Türkaslan çok başarılı. Benim tek bir problemim oldu rapor sigortada geçerli değil. Hem izinden gidiyor¸hem de 5 günlük ücret kesintisi yapıyorlarBenim ablam lipofize gitmişti. Doktorun ilgisinden memnun kaldığımızdan valla kalktım geldim Tayfun beye.
mrb bende yaptırcam istedıgınız gergınlıge ulustınız mı 10yıl kalıcılıgı varmıs sacı sıkı toplamak son mu yani sın bi soru da cevremdekıler anlar mı?agrı cok oluomı?cvplarsanız cok memnun olurum tsk ederım smdıdenŞakak germe ameliyatlarında Tayfun Türkaslan çok başarılı. Benim tek bir problemim oldu rapor sigortada geçerli değil. Hem izinden gidiyor¸hem de 5 günlük ücret kesintisi yapıyorlarBenim ablam lipofize gitmişti. Doktorun ilgisinden memnun kaldığımızdan valla kalktım geldim Tayfun beye.
açıkçası anlaşılacağını sanmıyorum ben kalıcılığını bilemiyorum tabi ama Tyafun Bey herkese göre farklı bir tedavi uyguluyor yani sizin yüz yapınızı tanıdıktan sonra işlem yapar bence endişelenmeyin derim.Mr
mrb bende yaptırcam istedıgınız gergınlıge ulustınız mı 10yıl kalıcılıgı varmıs sacı sıkı toplamak son mu yani sın bi soru da cevremdekıler anlar mı?agrı cok oluomı?cvplarsanız cok memnun olurum tsk ederım smdıden
Mr
mrb bende yaptırcam istedıgınız gergınlıge ulustınız mı 10yıl kalıcılıgı varmıs sacı sıkı toplamak son mu yani sın bi soru da cevremdekıler anlar mı?agrı cok oluomı?cvplarsanız
Amelıyat oldumuz mu sız ben de şakak ve alın germe dusunuyorum goz kapaklarım ındı asagıya :)
Benim.var bilgim.2 kez oldumm şakak germe oldukça zor süreç morarma şişme ödem oluyor ve iyilesme 15 gunu buluyor sonuc deger..Kızlarr bilgisi olan varsa lütfen yardımmm edinn...
Kimeoldunuz acaba sac icindenmi sac cizgisindenmi girdiler agri aci durumu nasil biraz bilgi verebi,ri isinizŞakak germe işlemini merak edenler sorabilir ...2 kez oldum zor süreç ve sabir istiyor..
Ödem çok oldu mu? Ödemler kaç gün sonra inmeye başladı? kaç gün sonra dışarıya çıkabilecek seviyeye geldi.Şakak germe işlemini merak edenler sorabilir ...2 kez oldum zor süreç ve sabir istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?