şakanın tadı kaçtı artık !

Ben sarımsaklı tarifi şöyle uyguluyordum: Sarımsağı rendeleyip zeytinyağı, biraz badem yağını ısıtıp ılık halde saçıma sürüyordum. Sonra saçımı boneleyip 1,5 - 2 saat bekletiyordum. Arada da saç kurutma makinesiyle bonenin üstünden ısı yapıyordum ki yağ daha iyi işlesin diye. Bu yöntem kaç yaşından sonra annemin bile saçını çoğalttı. Bir de sarımsak kokusu olmasın dersen sarımsakları ikiye bölüp az sütle cezvede biraz kaynat o şekilde kokusu kalmıyor. Sonra sarımsakları şampuanına kat o da saçını her yıkamada besler.

Sinameki küçücük yaprakları var aktardan o şekilde aldım gerçekten uzamasında etkili. İstersen kırmızı turp kürü var o da iyi benim saçımı belirgin şekilde uzattı.

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...ar-icin-denedigim-dogal-tarifler-resimli.html bu linke bak istersen burada çok güzel tarifler var.

bitanem yaa cok sagol gercekten...şimdii banyo sobasını yakacaktım..su ısınana kadar 2 saat gecer.. ben şimdi sarmısaklı tarfınını uygulayayım..çok sagol..diğer yolladıgın lınke sonra bakıcam..teşekkürler

ben şimdi kaçarr yine gelırım..sarmısaklı kür ve banyoo zamanıı :54::54:

bitanem yaa cok sagol gercekten...şimdii banyo sobasını yakacaktım..su ısınana kadar 2 saat gecer.. ben şimdi sarmısaklı tarfınını uygulayayım..çok sagol..diğer yolladıgın lınke sonra bakıcam..teşekkürler

ben şimdi kaçarr yine gelırım..sarmısaklı kür ve banyoo zamanıı :54::54:

Rica ederim linkte çok daha güzel tarifler var. Canım bu arada eşin evdeyken yaparsan bu sefer de sarımsak kokusuna birşey demez umarım. Adam zaten kendine gülmeye konu arıyor:50:

Son düzenleme:
[sıze=3][ı]kızlar şimdi sarımsaklı kür uyguladım..kokulu koklulu bekliyorum :9:

Hadi hayırlsı her hafta uygulamayı dusunuyorum..

Inşallah faydalı olurrrr Allah 'ımm:16:[/ı]
[/sıze]

Son düzenleme:
Bir bayana sağlık durumu haricinde sıfır saç yakışmıyo bence, biz kadınlar saçlarımızı genellikle eşlerimizin zevklerine göre de düzenliyoruz, boyayıp şekillendiriyoruz.. Sanırım Biraz haketmişsiniz sanki o tür şakaları :/

Son düzenleme:
Bir bayana sağlık durumu haricinde sıfır saç yakışmıyo bence, biz kadınlar saçlarımızı genellikle eşlerimizin zevklerine göre de düzenliyoruz, boyayıp şekillendiriyoruz.. Sanırım Biraz haketmişsiniz sanki o tür şakaları :/

düşüncelerine saygı duyarım haklısın ama keyfimee sıfıra vermedim kii,,

cok yıpranmıştı, bakım yapacak durumumda yok..
kısa yoldan kazıttım..

.........

e$iniz $akaci olmali ama benimkide olsa o saçlar uzayana kadar kimse susturamazdi
ve siz delirdikçe o dahada abartaacak bu olayi
sizde onla beraber kendinizle dalga geçin, ondan once siz soyleyin o laflari kendinize ki ona sira gelemsin
siz sinir olamyinca $akalrin da tadi kalmaz ve birakir..

Bence eşinizden çok kendinize daha iyi görünmek için piyasadaki suni peruklardan(bunlar daha ucuz oluyor sanırım) alabilirsiniz:) sanırım kapalı bir kadınsınız bu süper, başınıza rahatça güzelinden bir yemeni bağlayın gitsin evde. Ben de anneme yardım ederken başımı kapatırım. Hatunun kıla alerjisi olduğundan :D

Bence eşinizden çok kendinize daha iyi görünmek için piyasadaki suni peruklardan(bunlar daha ucuz oluyor sanırım) alabilirsiniz:) sanırım kapalı bir kadınsınız bu süper, başınıza rahatça güzelinden bir yemeni bağlayın gitsin evde. Ben de anneme yardım ederken başımı kapatırım. Hatunun kıla alerjisi olduğundan :D

evet canım kapalıyım ..evdede eşarp bağlıyorum
eşime dedim peruk al diye ama ...

ses -soluk yok

şaka mı bu??? yani nasıl bir cesaret valla bravo.evli bir kadın için büyük risk.yani allah korusun ben önemli bir sağlık sorunu hariç saçlarımı kısa bile kestiremem.

eşinizin sizden soğuyabileceğini hiç düşünmediniz mi??? tamam saç herşey değil ama görsellikte önemli.keşke başka bir yol bulsaydınız.ama olan olmuş.bence acil bir peruk edinin.

şaka mı bu??? yani nasıl bir cesaret valla bravo.evli bir kadın için büyük risk.yani allah korusun ben önemli bir sağlık sorunu hariç saçlarımı kısa bile kestiremem.

eşinizin sizden soğuyabileceğini hiç düşünmediniz mi??? tamam saç herşey değil ama görsellikte önemli.keşke başka bir yol bulsaydınız.ama olan olmuş.bence acil bir peruk edinin.

VALLA ŞAKA DEĞİLL :9:

pişman değilim ama gel görr eşimin dalga gecmesii ..azcık pişman eder gibi oldu ama
oda alıştı galıba bişe demıyor artık

off allahım sadece ilk sayfaları okudum da içim şişti, amma abartılmış yok ne cesaret yok mazot yağıyla yumuşatmalıydın yok ben kısaltamam bile. arkadaşım, bacım kafa sen kök senin, ayayaya eşim benden soğursaaa diye de iş yapılmaz sürekli. iyi yapmışsın. en kökten çözüm. hem dünya gözüyle o halini de görmüş oldun ne var:) üstelik uyduruktan peruklar dener fotoğraflarını çekersin hatıra olur:)

benim takıldığım eşinin esprilerine niye alındın? o sana naber asker arkadaşım dedikçe "iyidir kanki, nolsun şafak karanlık daha uzun zaman evli kalcaz baksana" de:) babanız orada derse de "bundan sonra böyle evde benim sözüm geçecek çocuklar" de. bu kadar alıngan olmayın. aradaki sayfalarda daha ağır şeyler varsa da kusurma bakmayın ben ilk sayfaya göre yazdım.

sevgiler, iyi geceler:ssz:

Son düzenleme:
Tatatatamm en güzeli yazmışsın valla.
Bende okudukça bayağı güldüm yani.Canım arkadaşım sen saçlarını kestin eşinin bu tür söylemlerine gül geç..Ama aklıma geldi sormadan yada söylemeden edemeyeceğim.Allahını seversen eşinle birlikte olurken eşin sana ne dicek.Hadi asker arkadaşım yatağamı.:37:
Yada bunlar olmadı yatakta adam sana bakıp bir kahkaha patlatsa.Ben en kötüsünü düşündüm sanırım ama valla ben yapsam eşim beni uzun bir süre bu erkeksi halimle yatağına almaz:1::1:

Şaka bir yana ne kadar kötü olursa olsun sıfıra vurmaktansa biraz daha uzun kesebilirsin.Saçlar kısa kesilsin biraz hemen dökülmesi duruyor zaten.Geçmiş olsun.

Benim hiç sacim yok ve eşimde bu halımı cok sever, doğal bulur. Sizi (genel konusuyorum) sacla başla
Beğenecekse bu erkekler begenmeyiversinler...sac herseymis gibi davranan her kadından kusura bakmayın ama nefret ediyorum. Koku sizde uzar hiç kafanıza takmayin

off allahım sadece ilk sayfaları okudum da içim şişti, amma abartılmış yok ne cesaret yok mazot yağıyla yumuşatmalıydın yok ben kısaltamam bile. arkadaşım, bacım kafa sen kök senin, ayayaya eşim benden soğursaaa diye de iş yapılmaz sürekli. iyi yapmışsın. en kökten çözüm. hem dünya gözüyle o halini de görmüş oldun ne var:) üstelik uyduruktan peruklar dener fotoğraflarını çekersin hatıra olur:)

benim takıldığım eşinin esprilerine niye alındın? o sana naber asker arkadaşım dedikçe "iyidir kanki, nolsun şafak karanlık daha uzun zaman evli kalcaz baksana" de:) babanız orada derse de "bundan sonra böyle evde benim sözüm geçecek çocuklar" de. bu kadar alıngan olmayın. aradaki sayfalarda daha ağır şeyler varsa da kusurma bakmayın ben ilk sayfaya göre yazdım.

sevgiler, iyi geceler:ssz:

+1 diyorum..
Ayrıca eşinin söyledikleri bana komik geldi hani bana dense bile gülerim başkasına söylendiği için demiyorum :1:

Ebru, tek bu konuda değil ki eşin genel olarak saygısız biri
Birçok kişi eşine hak vermiş ama 'ben kendime yeni bi avrat alayım' gibi sözler de çok densizce..
Sana tavsiyem ona güzel görünmek adına boya veya saç açıcı deneme
Olmadı diye de kazıtma

Aynaya bak, kendini nasıl beğeniyorsan nasıl daha mutlu olacaksan öyle ol
Keşke direk kazımak yerine kısa kestirmeyi deneseydin
Neyse ki köKü sende yine çıkarlar, aldırma :3:

Son düzenleme:
kızlar teşekkür ediyorum düşüncelerinizden dolayı...

ama gerçekten içimde zerre miktarı pişmanlık yok..

dünde bir güzell sarımsaklı bakımımı da yaptımm..

ben mutluyum böylee

1 yıl,5 yıl farketmeezz sonundaa çok ama çok güzel saçlarım olacak..

bir dahada açtırmak mıı tövbeee !

...........
açıkçası bazı arkadaşlar eşim benden sogurdu filan dedıler..senın eşinde senden sogursa gibi cümlelr kurdular..ki kendilerince haklılarr..
sagolsunlar düşüncelerinden dolayı
fakat unuttukları bişe varr

ben zaten eşimin umrunda degılım kı,sogumasını özellıkle beklemıyorum..zatenn aramız iyi değil..cinsellık yönünden..
ayrı yatıyoruzz ..ben evlatlarımla ytıyorum oda ayrıı yatıyorr..
sorun yok yaniii..

ben 4 yıldır tek başıma evlıyım..
eşimle beraber yan yana yattıgımızın sayısını toplasan 6 ayı geçmezz..
hep ayrı yaıyoruzz....
........
3 ay önce bir olay yaşadık ..o gün bu gundurr soğuguzzaten birbirimizden aşırı derecede..
benımle dalga gecmesıde cok umrumda deegıl..vallahı onun laflarıı cokta tınn ama kadınlık gururma dokunuyor...
yoksa eşim sunu dedı bunu dedı dıyee içim içimi yemiyorr..
ne derse desın..
ama zaten sevmıyorr daha fazla ayaklar altına almasın gururmu..benı üzen buyduu...
.....
herkese teşekürlerr..
ben sadece sizinle paylaşmak istedım..burda bırıne anlatsam gülerler bana ,hatta bide onlar dalga gecer..
bıraz olsun moralım düzelsin diyee ,beni anladıgınız için siizinle paylaştım..
çok sagolun tekrar kızlarr...

........

Benim hiç sacim yok ve eşimde bu halımı cok sever, doğal bulur. Sizi (genel konusuyorum) sacla başla
Beğenecekse bu erkekler begenmeyiversinler...sac herseymis gibi davranan her kadından kusura bakmayın ama nefret ediyorum. Koku sizde uzar hiç kafanıza takmayin

%200 katiliyorum, seven erkek saca basa takilmaz. Konu sahibesinin kocasi bence cok saygisiz ve acimasiz davranmis.

Sizinle şakalaşması normal yahu, ne olacak gülüp geç. Sen de espirilerine espiriyle karşılık ver.
-Saçlarını kazıtmak da her bayanın yapabileceği şey değil sonuçta. Eşinize hak verin biraz, ve takılmayın. Nasılsa uzayacak.

Back
X