- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
Ben sarımsaklı tarifi şöyle uyguluyordum: Sarımsağı rendeleyip zeytinyağı, biraz badem yağını ısıtıp ılık halde saçıma sürüyordum. Sonra saçımı boneleyip 1,5 - 2 saat bekletiyordum. Arada da saç kurutma makinesiyle bonenin üstünden ısı yapıyordum ki yağ daha iyi işlesin diye. Bu yöntem kaç yaşından sonra annemin bile saçını çoğalttı. Bir de sarımsak kokusu olmasın dersen sarımsakları ikiye bölüp az sütle cezvede biraz kaynat o şekilde kokusu kalmıyor. Sonra sarımsakları şampuanına kat o da saçını her yıkamada besler.
Sinameki küçücük yaprakları var aktardan o şekilde aldım gerçekten uzamasında etkili. İstersen kırmızı turp kürü var o da iyi benim saçımı belirgin şekilde uzattı.
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...ar-icin-denedigim-dogal-tarifler-resimli.html bu linke bak istersen burada çok güzel tarifler var.
bitanem yaa cok sagol gercekten...şimdii banyo sobasını yakacaktım..su ısınana kadar 2 saat gecer.. ben şimdi sarmısaklı tarfınını uygulayayım..çok sagol..diğer yolladıgın lınke sonra bakıcam..teşekkürler
ben şimdi kaçarr yine gelırım..sarmısaklı kür ve banyoo zamanıı