Sakarlığım :110:

Pembepegasus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
133
15
13
Merhaba hanımlar. Ben hep böyle sakar biriydim ama çok dikkat etmiyordum son zamanlarda çok gözüme batar oldu çünkü artık insanların eşyalarını ellemeye korkuyorum sürekli bi şeylere zarar veriyorum birinin evindeyiz diyelim bardakları çalkalıyorum küt diye lavaboya düşüyor arkadaşımın bavulunu sürüklüyordum o gün ben ısrar ettim etmez olaydım suyun içine düşürdüm bavulu hem de çek çekli bavulu! Ve daha bir sürü şey aynı gün üst üste sürekli. Neyden kaynaklanıyor sizce bu aralar çok stresim var o da arttırmış olabilir mi bunun bi çözümü var mıdır sanmıyorum ama

Bununla ilgili yapılan arastirmalar beyin kan akimi ve glikoz metabolizmasindaki aksakliklarla ilgisi oldugunu ortaya koyuyormus..Dikkat eksikligi de etkenmis.Istersen bi arastir.

Sakarligin tek sebebi dikkatsizliktir. Her hareketinizde biraz daha ozenli olursaniz bir sure sonra vucudunuz kendini daha iyi kontrol etmeye alisacak.

Sakarlığın sebebi dikkatsizliktir. Bende sakarım ve farkındayım dikkatsiz olduğumun.

O sakarlardan biri de benim. Açtığım konuyu oku istersen. Cantanin icine her ne hikmetse kahve ve bilgisayar koydum. Ayni göze hemde. Istanbul gibi bir yerde ve uc aktarma yapacakken.Sonuc; su anda bilgisayar pirincler icinde yatıyor...

Beni görmeye geldiklerinde yemekte turşuya çatal batirdigimda kaynanamin gözüne suyu sıçradı :) aman allah can sağlığı versin bazıları sakar olur ne yapalım.

Abdessiz mi dolaşıyon kız :D
Şaka şaka. Arada öyle oluyor ben bir seferde 7 tabak kırdım :D
üzerinde durma çok geçer inşşallaj

Merhaba hanımlar. Ben hep böyle sakar biriydim ama çok dikkat etmiyordum son zamanlarda çok gözüme batar oldu çünkü artık insanların eşyalarını ellemeye korkuyorum sürekli bi şeylere zarar veriyorum birinin evindeyiz diyelim bardakları çalkalıyorum küt diye lavaboya düşüyor arkadaşımın bavulunu sürüklüyordum o gün ben ısrar ettim etmez olaydım suyun içine düşürdüm bavulu hem de çek çekli bavulu! Ve daha bir sürü şey aynı gün üst üste sürekli. Neyden kaynaklanıyor sizce bu aralar çok stresim var o da arttırmış olabilir mi bunun bi çözümü var mıdır sanmıyorum ama
stres dikkat eksikliği de yapabiliyor.ben çok yorgun ve kafam karışıkken sakarlıklar yaparım.endişelenmeyin.endişelendikçe sakarlık yaparsınız

Back
X