Sakarya da doğum yapanlar yapacaklar

Firstmoon01

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
62
31
18
33
Merhabalar ben yeni hamileyim henüz 7 haftalık Sakaryada doğum yapmak istiyorum ama epidural ile normal doğum düşünüyorum kısmet olursa tabi . Doktor tavsiye edebilecek ya da daha önce epidural ile normal doğum yapmış ya da yapacak olan anneleri yardımlaşmak için buraya davet ediyorum

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin, allah sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben çevremde biçok kişinin yönlendirmesiyle beyhekimde ertan çelik'e gitmiştim. İyi ve çok tecrübeli bir dr. Şuanda da kız kardeşim 7 haftalık gebe, kendisi ilköğretm mat öğretmeni çalıştığından henüz bi fırsat bulup dr belirleyemedi öğrendiğinden bu yana doğumevindeki dr lara gidiyor akşamları. Ve kime göründüyse gayet memnun, bende zaten artık akıllandım, boşyere para bayılmaya gerek yokmuş, doğumevindeki dr ların tecrübesi hiçbi özel hast dr unda yok. O yüzden bidahaki gebeliğimde uzun bi müddet doğumevine gidip doğuma yakın bir dönemde özel bi hast seçmeyi düşünüyorum. Aslında şanslıyız bildiğim kadarıyla her il de kadın doğum ve çocuk hastanesi yok.

Çok teşekkür ederimmm Evet aslında öyle birçok doktor iyi bende artvinde yaşıyorum buradaki doktorda oldukça iyi ve ilgili ama sakaryada ailemiz o yüzden doguma yakın oraya gelmeyi planlıyoruz Epidurali çok istiyorum normal doğumda bakalım iyi bir anestezi uzmanı olan hastane bulursa şahane olacak Tabi bebekte izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…