SAKARYA DA YASAYAN HAMISLER BI BAKIN HELEE

Minaa1987

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
20
14
18
38
Sakarya
Arkadaslar nasipse 3.gebeligim 2.sezaryenim olacak ilki normal dogum.ilk sezaryenim de dr um orhan solakoglu idi.Ilgi alakasi herseyinden memnunum.Ancak ona sezaryen olan arkadaslarim hic acı duymamisken ben ilk gecesi mahvoldum :( ama somrasinda eve geldigimizde fln hicbiseyim yoktu.Sorum şu bu ara Filiz Dursun u cok duyuyorum sezaryeninden ilgisinden cok memnunlar acaba bu defa onu mu denesem diyorum yoksa ayni bildigim dr la mi devam etsem cok karasizim var mi filiz dursun a giden

Valla ben konak ertan çelikten çok memnunum. Benımde ılk gebelıgımde bekarkende doktorumdu keske ona devsm etseydım ılgılı alakalı bı doktor ams benım salak kafam alakasız ılgısız hasta takıbı olmaya adatıp erman çeliğe gittim çok pişmanım

Valla ben konak ertan çelikten çok memnunum. Benımde ılk gebelıgımde bekarkende doktorumdu keske ona devsm etseydım ılgılı alakalı bı doktor ams benım salak kafam alakasız ılgısız hasta takıbı olmaya adatıp erman çeliğe gittim çok pişmanım
Erman sever pardon canım

Yaa yazık olmuş canım konaktakiler başka doktorlara git gel yapınca istemiyorlar. Bende sami kemiğe başladım ilk aydan hemen.. nekadarlıksın sen bakalım? Benimde ilk gebelik çok heyecanlı herşey
Ben 13. Haftamda düşük yaptım malesef. Ertan çeliğe gidiyorum şimdi herhangi bir sorunumda

Back
X