Sakarya Dr. Tuba Düzcan

54LazKizi61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
412
119
103
Hanımlar Sakarya eğitim araştırmada Dr Tuba Düzcana giden varmı ? Nasıl güzel ilgileniyormu ? Gidenler biraz bilgi verebilirmi :KK68:

Hanımlar Sakarya eğitim araştırmada Dr Tuba Düzcana giden varmı ? Nasıl güzel ilgileniyormu ? Gidenler biraz bilgi verebilirmi :KK68:
Merhabalar,
Mesajınızın üzerinden bir sene geçmiş fakat Tuğba Düzcanla ilgili başka bir yorum bulunmuyor. Kendisi şu an konak hastahanesine geçmiş. Siz bilgi alabildiniz mi? Tuğba hanımla hiç tecrübeniz oldu mu? Ben 5 haftalık hamileyim ve doktor arayışındayım da.

Merhabalar,
Mesajınızın üzerinden bir sene geçmiş fakat Tuğba Düzcanla ilgili başka bir yorum bulunmuyor. Kendisi şu an konak hastahanesine geçmiş. Siz bilgi alabildiniz mi? Tuğba hanımla hiç tecrübeniz oldu mu? Ben 5 haftalık hamileyim ve doktor arayışındayım da.
Tuğba Hanıma ozamanlar gittim ama devlet hastanesindeydi ben gittiğimde pek ilgilenmedi. Şimdi özelde nasıldır bilmiyorum.
6ay önce Adatıpta Doğum Yaptım Deniz Şencanda ama konak hastanesinde yapmadığıma pişman oldum.

Tuğba Hanıma ozamanlar gittim ama devlet hastanesindeydi ben gittiğimde pek ilgilenmedi. Şimdi özelde nasıldır bilmiyorum.
6ay önce Adatıpta Doğum Yaptım Deniz Şencanda ama konak hastanesinde yapmadığıma pişman oldum.
Çok geçmiş olsun. Siz neden memnun kalmadınız. Adatıpla mı ilgili problem yoksa doktorun kendisi ile mi?

Çok geçmiş olsun. Siz neden memnun kalmadınız. Adatıpla mı ilgili problem yoksa doktorun kendisi ile mi?
Sancıyla gitmiştim ve üç dakıka bir sancım gelıyordu ve haliyle sancım varken hareket edemıyordum oldugum yerde duruyordum mesela çatala felan götürürken felan okadarmı ağrın var dıyıp halimden hiç anlamadılar doktor muayene etti daha çok var doğuma dedi ama yarim saat içinde doğurdum el taraması yapmam lazımmış yatışım yapılsın diye o halimle üç kat aşaya indim asansörle indim ama çok sancım vardı okadarmı kötüsün diyip durdular bide mesai bitimine denk geldim ebe parmaklarıyla açmaya çalıştı rahimi çabuk olsun diye yani anlican hastaneye gittim bi saat içinde doğurdum ama çok zordu

Sancıyla gitmiştim ve üç dakıka bir sancım gelıyordu ve haliyle sancım varken hareket edemıyordum oldugum yerde duruyordum mesela çatala gelan götürürken felan okadarmı ağrın var dıyıp halimden hiç anlamadılar doktor muayene etti daha çok var doğuma dedi ama yarim saat içinde doğurdum el taraması yapmam lazımmış yatışım yapılsın diye o galimle üç kat aşaya indim asansörle indim ama çok sancım vardı okadarmı kötüsün diyip durdular bide mesai bitimine denk geldim ebe parmaklarıyla açmaya çalıştı rahimi çabuk olsun diye yani anlican hastaneye gittim bi saat içinde doğurdum ama çok zordu
Çok geçmiş olsun tekrardan. Benimde epey bi kafam karıştı. Çünkü hangisini seçecek olsam bi olumsuzluk duyuyorum. Doktor işi şans işi olsa gerek. Yarın konak hastahanesi tuğba hanımla başlayacağım. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek :S

Çok geçmiş olsun tekrardan. Benimde epey bi kafam karıştı. Çünkü hangisini seçecek olsam bi olumsuzluk duyuyorum. Doktor işi şans işi olsa gerek. Yarın konak hastahanesi tuğba hanımla başlayacağım. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek :S
Merhaba, ben de tuba hanıma randevu almayı düşünüyorum, siz memnun kaldınız mı?

Back
X