• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya Fırat Trt 1

• Konu Sahibi Konu Sahibi dids
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ya diziyi takip eden ve kulagi delik olan varmi aranizda
osman olurse dizi biterr yaaa bitmesinn

ama iki kur$un yarasiyla teroristler kaçirdiysa nasil kurtulcak onuda bilmiyorum

vallahiben de şoklardayım😯😯😯bu dizi osmansız nasıl devam eder bilemiyorum.sanırım ara verdiler ölse direk gösterirlerdi diye düşünüyorum(iyiy düşün iyi olsun derler ya bende öyle yapıyorum😀😀)bir an önce dönsün dizi onsuz çekilmez.zaten sevdiğim karakterler birer birer gitti bari osman kalsın😕bu arada gerçekten izlenmesi gereken bir dizi insanın içine işlercesine osman sınavın kalemine ve yüreğine sağlık👏👏

Haftalardır ızlemıyorum ..
Ne zaman bu dızıde terorıst propagandası yapılmaya baslandı o zaman gozumde dızı zaten bitti..
Şimdi sosyal medya sıtesınden gordum ; Tayanc Ayaydın diziden cıkcak gb yazılar yazılıyordu..
İnşallah cıkmıstır, onun gb basarılı bır oyuncu ıcın artık tukenmıs bır yapım bu dızı ..

Çağdaş Onur Ö.
Erkan Kolçak Köstendil
Bora Koçak
gb basarılı oyuncuları kaybeden bır dızı zaten amacını da saptırdı lafın kısasası umarım biter
Hersey tadında guzel ..

bir kaç bölümdür izlemiyordum ama kanatsız pek de tadı olmayacak gibi..
zaten diziyi sürükleyenler bir bir çıktı..

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat dizisinin kadrosuna Sarp Leventoğlu katıldı.

Dizide Yüzbaşı Altan Barut'u canlandıracak olan Sarp Leventoğlu en zorlu operasyonlarda bile en önde savaşan bir asker olacak. Sarp Levendoğlu daha önce de Emret Komutanım dizisinde bir askeri canlandırmıştı.

Her türlü hakkı saklıdır.

ALINTIDIR- HÜRRİYET

aa ben bilmiyordum o filmi
olabilir , saol cevabin için
polat alemdar da kaç haftadir balayindan gelemedi, onun gibi bi$ey i$te:27:

kerkuklu hayatinin rolunde, dizi guzel , rol guzel , kenan imirzali oglu guzel
gelirmi hiç geri :)

evet yaa eşime diyorum kerküklü rolunden sonra bu savcı ne kadar gıcık olursa olsun,kızamıyorum seviyorum yine de :)

evet yaa eşime diyorum kerküklü rolunden sonra bu savcı ne kadar gıcık olursa olsun,kızamıyorum seviyorum yine de :)

yeni moda erol ta$ bizim kerkuklu :)
ben taniyamadim ilk gordugumde
dedim bi yerden taniyorum ama nerdenn, du$undum bulamadim
ismini google dan aratinca kerkuklu yu gordum $ok oldum :53:

sari hocada kuzey guneyde kotu rolde
kotu motu roller agir valla , sakarya firatda kalsalar ne uzarlardi ne kisalirlar :))

mahmut oynamiyormu bi yerlerde :)

Bu hafta final bölümüyle ekrana gelecek. Çözüm sürecini baltalıyor gerekçesiyle senariste baskı yapılmış final yapsın diye. Adam gibi bir asker dizisi seyrediyorduk tüylerimiz diken diken ola ola. Ondan da olduk...

TRT hep güzel diziler cikariyor hepsinide cabucak bitiriyor maalesef... ilk yayinlandigindan beri ailece severek izledigimiz bir diziydi bitti ne yazik ki :((

Back
X