Sakarya hamişleri:)

mustafa güder e gidiyorum canım henuz belli olmadı en son 16 haftalıkken gittim doktora göstermedi ozaman :) sen hangi doktora gidiyorsun

doğum evınde doğum yapıcam bende inş ama özeline gidiyoum tabı doğum evının karşısında sevgi polikiliğinde özeli senın cinsiyetı ne temmuz başına geliyor heralde doğumun :)

doğum evınde doğum yapıcam bende inş ama özeline gidiyoum tabı doğum evının karşısında sevgi polikiliğinde özeli senın cinsiyetı ne temmuz başına geliyor heralde doğumun :)

hazıran sonu canım dogum cınsıyetı erkek ben aslında buralı degılım manısalıyım ama işimiz gereği burda yasıyoruz dogum evını arastırmıssındır nasıl bır fıkrın var mı?

hazıran sonu canım dogum cınsıyetı erkek ben aslında buralı degılım manısalıyım ama işimiz gereği burda yasıyoruz dogum evını arastırmıssındır nasıl bır fıkrın var mı?

merhaba bende sakaryaya gelinim ama istbulda oturuyorum necmi çakmakoğluna gittim uzun bir süre tadavi oldum ve sevgi plikilinigiydi yanlıs hatırlamıyorsam dogum evinin karşisında ordada yara yaktırdım ordaki hemsireler çok hoşuma gitmişti güzel yer yol problemim oldugu için gidemedim sonra

hazıran sonu canım dogum cınsıyetı erkek ben aslında buralı degılım manısalıyım ama işimiz gereği burda yasıyoruz dogum evını arastırmıssındır nasıl bır fıkrın var mı?[/QU

hayırllısıyla kuçagına alırsın inş oğluşun::)
bende 31- 33 arası böyle yazıyorum çümkü doktorum hesabıyla benim hesap tutmuyor:)

Back
X