Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 ay bekledim sıra geldi daha sonra 2 ay vitamin kullandım. Şimdi de transferim oldu sonucunu bekliyorum.Hayır haberim yok sıraya aldılar beni de aramalarını bekliyorum sanırım 1 ayı geçiyormuş ilk kontrol muayenesi için aradıklarında
17 haziranda transfer oldum ilk tedavim devlette . Opu ve transfer içim toplamda 1500 lira ödedikBen yaptırmayı düşünüyorum ücretler hakkında bilginiz varmidir
Hangi doktorda yaptirdiniz transferinizi birde ozel olmazsa sizdeki problem neydi17 haziranda transfer oldum ilk tedavim devlette . Opu ve transfer içim toplamda 1500 lira ödedik
Orada doktor seçme durumunuz yok . Benim amh düşük. Özelde 1 aşılama 1 tüp bebek denemem var.Hangi doktorda yaptirdiniz transferinizi birde ozel olmazsa sizdeki problem neydi
Rabbim hayirla sonuçlandırılırsın insaAllah... bizdede sebebi belli olmayan azospermi var tum tahlillerimiz genetik testler ultrasonlar hepsi temiz ama spermiogramda ne olu ne diri hoc bir hucre görünmüyor.. Ahmet Gökçe muayene etti tese dedi bayramdan sonraya tese olucaz insaAllahOrada doktor seçme durumunuz yok . Benim amh düşük. Özelde 1 aşılama 1 tüp bebek denemem var.
İlk görüşmemi Nermin hocayla yaptım. Hatta özele gidecektim , kendisini tanıyınca burada yaptırmaya ikna oldum ama o onu son görüşüm oldu. Tedavi başladıktan sonra bütün muayeneleri asistanlar yapıyor o gün hangi doktor varsa ilaç dozunuzu o ayarlıyor. Ben tedavinin başından sonuna kadar Mehmet Süha beye denk geldim. Sadece opu günü Serhan hoca vardı o yaptı . Transfer günümde yine Süha beye denk geldim. Yani kime denk gelirseniz . Zaten siz doktorları görmüyorsunuz , beni sadece 1 defa doktor muayene etti o da opudan hemen önce gün vermek için onun dışında hep asistanlar ediyor , hemşireler doktora danışıyor ilaçları .
Amin inşallahRabbim hayirla sonuçlandırılırsın insaAllah... bizdede sebebi belli olmayan azospermi var tum tahlillerimiz genetik testler ultrasonlar hepsi temiz ama spermiogramda ne olu ne diri hoc bir hucre görünmüyor.. Ahmet Gökçe muayene etti tese dedi bayramdan sonraya tese olucaz insaAllah
Ahmet gokcede muayene olan tanidiginiz flan vari peki.. hic bir yorum goremedim onun hakkinda prifosirmusde aslindaAmin inşallahrabbim sizlere de hayırlısını nasip etsin . Çok zor bir süreç hele sebebi belli olmayan çok daha zor ve üzücü .
İnstagramda Şule korkmaz var takip edin , onun eşi de azospermi şimdi ikinciye hamile . Rabbim ol dedikten sonra oluyor, yeter ki vakti saati gelmiş olsun.
Yani eşimde onda muayene oldu rapor için ama biz de erkek infertilitesi yok . Böyle genel bir muayene bir yorum yapamayız .Ahmet gokcede muayene olan tanidiginiz flan vari peki.. hic bir yorum goremedim onun hakkinda prifosirmusde aslinda![]()